עבור לתוכן

להישאר בבזק בינלאומי או לעבור לאורנג'??

Featured Replies

פורסם

יש לי כמה בעיות בזמן האחרון עם בזק בינלאומי עכשיו אני לא יודע מה לעשות להישאר בבזק ולהוריד את המחיר או לעבור לאורנג .. מה דעתכם??

האם יש למישהו חוות דעת מניסיון שלו אם אורנג ??

תודהה

פורסם

להשאר בבזק בינלאומי

פורסם

להשאר בבזק בינלאומי

:hizuk:

זה נבלה וזה טרפה, ובזב"ל יחסית טובים מהשאר.

פורסם
  • מחבר

יש המלצות אחרות ??

פורסם

תשאר בבזק בינלאומי, לא שהם להיט אבל ללא ספק הכי טובים בשוק המאוד מצומצם.

פורסם

מישהו ניסה את אקספון 018? הם שווים משהו או שבזק בינלאומי הם הרע במיעוטו

פורסם

התחברתי לא מזמן לאקספון, אחרי שנים ב-012, כשכל השנים האלה חיפשתי אצלי את הבעייה בגללה אני מוריד כל כך לאט. בסוף הבעייה היתה בספק.

בגלל שבאתי מ-012 (שהם חוסמים ביטורנט באופן גורף בשעות היום ובלילה ורק חונקים אותו בלילה), 018 בשבילי כרגע זה גן עדן. סביר להניח שזה כי הם עדיין חברה קטנה.

ההורדות בביטורנט נמצאות לרוב בתחום 160-175 קיי בחבילה של מגה וחצי.

כשהאינטרנט קרס בליל הבחירות 012 כן עבד לי ואקספון לא (אני מחוייב עדיין ל-012 לכמה חודשים), אבל בקריסה השנייה, לפני כמה ימים, שניהם לא עבדו.

פורסם

אני בנזק בינלאומי ואני מקבל גם בביטורנט וגם בכל דבר בדרך כלל 500-600 יציב

על 5 מגה.

8 - לא ניסיתי לא חושב שיש טעם חוץ מבUP

פורסם

אני בנזק בינלאומי ואני מקבל גם בביטורנט וגם בכל דבר בדרך כלל 500-600 יציב

על 5 מגה.

8 - לא ניסיתי לא חושב שיש טעם חוץ מבUP

"חוץ מבUP" - הסגיר אותך שאתה משתמש באתר טורנטים סגור (כמו TL TD...) ולכן זה שאתה מוריד 500-600 יציב, לא מוכיח דבר... האנשים פה מדברים על טורנטים ציבוריים... (avמהירות שם ממש לא כמו שאתה מכיר וגם אני... חחח ALL HEIL TL!!!)

פורסם

מה הסגיר מה ?

א.כל רשת האינטרנט בארץ עובדת על QOS - ככה שמיקום פיזי עלול להשפיע וגם החברה מושפעת עקב QOS על הלקוחות שלה - מי שרוצה מהירות שישלם - תזמינו שירות תמסורת תראו מה זה מהירות !

ב.אני עושה הרבה מעבר להורדות בטורנט באינטרנט , וגם עוסק בלא קצת העלאות , ואומנם אני מעלה על 50-60-70 אבל זה כלום הייתי רוצה 10/10 מגה סימטרי כמו שאומרים !

פורסם

יש לי כמה בעיות בזמן האחרון עם בזק בינלאומי עכשיו אני לא יודע מה לעשות להישאר בבזק ולהוריד את המחיר או לעבור לאורנג .. מה דעתכם??

האם יש למישהו חוות דעת מניסיון שלו אם אורנג ??

אני מחובר עם אורנג' - אין חסימת פורטים, הורדות מהירות וגלישה סבבה.

הבעיה: המחיר - המחירים שם עדיין גבוהים והתמיכה לא מאוד מקצועית (בהתלמדות). היו לי גם בעיות עם גלישה לג'ימייל עם נתב מסויים (לינקסיס) אבל אז לקחתי את החבילה עם הטלפון והם הביאו לי נתב שלהם ומאז הכל סבבה.

פורסם
  • מחבר

ממממ. אני כבר מתלבט מאוד אם לעבור או לא ... תגידו איך אפשר להסיג חשבון ב TL ?? מישהו יכול לעזור??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים