עבור לתוכן

לא מצליח לעשות בדיקת מאמץ.. תודה על העזרה.

Featured Replies

פורסם

השאלה -המעודכנת- שלי נמצאת בעמוד השני, אבל זכותכם לקרוא :P

עכשיו, אני יושב על 3.39GHz. אם אני מנסה לעלות את התדר אפילו בעוד MHz בודד, הוא מדליק לי את המחשב, מתחיל לטעון את הWindows (הכל כרגיל), ואז פתאום מעביר אותי לאיזה מסך כחול עם אותיות לבנות שמתחיל במשפט:"Windows has reset the system to prevent damage to your computer.", ויש שם כל מיני אותיות ומספרים רצים (לא הספקתי לראות, זה רק שתי שניות).

ניסיתי להעלות קצת את המתח, קצת שיחקתי עם הזכרונות, אבל פשוט אותו דבר כל פעם.. יש למישהו רעיון?

פורסם

תצלם את הביוס ...

פורסם

תפרט את הדברים שעשית ב מסך ה MIT של ה BIOS ,ואז נראה :xyxthumbs:

מה המעלות שלך כרגע ב IDLE ובמאמץ של PRIME 95 דרך REALTIME ?

פורסם

גם לי זה קרה אבל כשהגעתי ל3.6-7 נראה לי..

זה הגבול שלך המעבד/לוח אם/זיכרון שלך..

פורסם
  • מחבר

מה?? אתה בטוח?? הטמפ' אחלה אין סיכוי שזה הגבול..

תצלם את הביוס ...

איך? ניסיתי דרך print screen, וזה לא עבד.

תפרט את הדברים שעשית ב מסך ה MIT של ה BIOS ,ואז נראה :xyxthumbs:

מה המעלות שלך כרגע ב IDLE ובמאמץ של PRIME 95 דרך REALTIME ?

תדר: 378.

מתח: 1.40000

מחלק זכרונות: 2.40B

השאר על auto

המעלות על Idle נעות בין 28 ל35 (שונה בכל ליבה).

במאמץ: לא יודע למה, אבל כל פעם שאני מתחיל את התוכנה, הוא ישר מפסיק את הפעולה. יש תוכנות אחרות אולי?

פורסם

תעשה בדיקת מאמץ אם OCCT ...

אם הוא ישר מבטל לך את הפעולה זאת אומרת שהמעבד שלך לא יציב ב OC גדול כ"כ ובדרך כלל לפי הגראפים אתה תוכל לדעת למה ...

פורסם

תעלה עוד את המתח למעבד, את המחלק של הזיכרונות תקבע על המהירות הכי נמוכה של הזיכרונות לעת עתה(לדוגמא הזיכרונות הינם DDR2-800MHZ)

תשתדל לא לעקוף את המהירות הזאת על מנת לקבוע את הרף של המעבד, אני אישית הגעתי ל 3.72GHZ עם מתח 1.58V.

פורסם
  • מחבר

תעלה עוד את המתח למעבד, את המחלק של הזיכרונות תקבע על המהירות הכי נמוכה של הזיכרונות לעת עתה(לדוגמא הזיכרונות הינם DDR2-800MHZ)

תשתדל לא לעקוף את המהירות הזאת על מנת לקבוע את הרף של המעבד, אני אישית הגעתי ל 3.72GHZ עם מתח 1.58V.

לכמה לעלות בערך את המתח?

פורסם

תתחיל לאט לאט עד שייתייצב, אין נוסחא מדויקת

פורסם
  • מחבר

לא.. לא מצליח.. יכול להיות שזה באמת הגבול?

אגב בבדיקת מאמץ זה מעביר אותי למסך הכחול ההוא ועושה ריסטארט למחשב..

פורסם

תן לציפסט +0.1 ובנוסף שים לב שהזיכרונות לא יותר מהסטוק והם מקבלים את המתח הנחוץ (אני מנחש 1.8V...)

תעדכן. וד"א אני ממש ממש בספק שזה הגבול של המעבד... וגם אני בספק שאתה צריך יותר מ-1.4V בשביל 3.4... (רק אם יש למעבד שלך סטפינג B3 אז יכול להיות שאתה באמת צריך יותר מ-1.4...) מה הסטפינג שלך? תן תמונה מ-CPU-Z.

פורסם

פותח התרד תחילה תוריד את המחלק ל2.0..ככה תדע שהזיכרון הוא לא הגורם לזה..

לגבי המתח..מנסיון שלי מתח של 1.4V לQ6600 (גם לסטפינג החדש) זה לא בשמיים, עם המעבד שהיה לי (VID ממוצע) הגעתי ל3.6GHZ במתח של 1.48V+-..וישנם כאלו גם אם יותר מתח..

אך תחילה נסה להוריד את המחלק ואז תגיע למתח..

פורסם
  • מחבר

אוקיי את הOC עצמו הצלחתי לעשות 3.6GHz, אבל עכשיו יש לי שאלה אחרת:

למה תמיד שאני עושה בדיקת מאמץ הוא מעלה לי איזה מסך כחול תוך שתי שניות, בטענה שהוא מונע מהמחשב נזק? פעם זה לא קרה, זה התחיל לקרות רק ביומיים האחרונים.. (כשהתחלתי לעשות OC של יותר מ-10% :lol: :lol:)

הורדתי מחדש את prime95, אבל זה שוב לא עבד.

נ.ב

עברה לי איזו מחשבה בראש שאולי זה לא בגלל הטמפ' (כי היא לא הייתה מוגזמת בכלל), אלא בגלל המתח. להעלות ל1.50000 ולנסות? או שזה לא קשור?

פורסם
  • מחבר

לא משנה.. הצלחתי (פשוט הייתי צריך להעלות את המתח ל1.506XX כדי שלא ייקרוס)

בתכלס הגעתי לטמפ' מצויינות:

בין 48 ל-58 מעלות (במאמץ מלא!). תכננתי שיגיע לפחות ל70.

קיצר תודה על הכל, אני על 3.6 יציב עם אחלה טמפרטורות (לא ככה?) :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים