עבור לתוכן

Equation Audio RP-21 לרוק ומוזיקה שקטה....

Featured Replies

פורסם

בשבוע האחרון התחלתי להתלהב על הקטע של אוזניות והחלטתי לפנק את עצמי בזוג אוזניות טוב. אני כבר שנה+ מסתובב בפורום הזה ובהד פיי ודי התאהבתי בכל העניין הזה של הסאונד. הקיצר אני שוטטתי לי בפורומים השונים ובלוחות יד שנייה בארץ ובעולם והגעתי לאוזניות הנ"ל RP-21. יש אותן למכירה ב350 שקל שזה מחיר סביר ביותר ואני יכול לעמוד בו, השאלה היא האם אלה אוזניות שמתאימות ללד זפלין, פינק פלויד, בוב דילן, קווין - בעיקרון מוזיקת פולק-רוק 70s כזה בעיקר.

בביקורת שאנטולי רשם אז לא בדיוק הבנתי לאיזה סגנון מוזיקה זה מתאים והיה נראה לי מוזר להקפיץ דיון בן שנה +.

בכל אופן, אם זה עוזר, זה המוזיקה שאני שומע: http://www.last.fm/user/guyx1992

האוזניות הולכות לשמש אך ורק למחשב (כ"ק מובנה, יכול להיות שאני אשדרג ל- ZERO DAC) בה אני שומע בקובצי MP3 באיכות 320KBPS לרוב ויש גם קובצי LOSSLESS.

עוד אוזניות ששמתי עליהן עין: SR80, MS1, HD555

תודה!

אגב, לפי כל ההמלצות, הגראדו הכי מתאימות לי אבל אני לא מצאתי דילים טובים עליהם (מנסה פחות מ-400 שקל).

פורסם

לך עליהן, אוזניות עם תמורה נהדרת למחיר :xyxthumbs:

לא שווה לך לקנות זירו DAC במחיר שמשלש את עלות האוזניות (תמיד יש עניין של משוואה). עדיף לך ללכת על ASUS D1, Revolution 5.1 ואחרים ברמת מחיר של 500-600 ש"ח.

מצד שני לפי מה שאני מתרשם ממך אתה בדרך בטוחה לאודיופיליה :smile1: אז אני ממליץ לך להתחיל לחסוך ולכוון גבוה יותר, כי מציפיית יתר של שנה+ אני לא בטוח שה-וואו שלך יהיה כזה גדול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים