עבור לתוכן

שאלה לגבי שליטה במאווררים ועוד שאלה לגבי קירור למעבד

Featured Replies

פורסם

פותח התרד מאווררים ניתנים לשליטה על ידי לוח האם רק אם הם מחוברים בחיבור 3 פינים ובעלי כבל RPM..

לגבי המאווררים שבחרת..הם ניתנם לשליטה..תתחדש..

אני לא הייתי מטעה אותו ... לי אישית יש את הלוח אמ ואני לא יכול לשלוט במהירות מעבד ואפשר לשלוט רק במאוורר אחד שמחובר ללוח אמ ...

אם למישו יש את הלוח ויכול לבדוק גם אצלו ...

פורסם

לא אמרתי שאתה לא צודק..להפך..בלוח האם הנ"ל אכן יש אפשרות של SMART FAN רק למאוורר של המעבד..

אך מנסיון שלי עם תוכנת הSPEED FAN ולוח אם דומה..אפשרי לשלוט במאווררים..

פותח התרד שאתה אומר צד..למה הכוונה ? המאוורר צריך להיות מותקן על הקירור כך שהוא ידחף אוויר לכיוון החלק האחורי או גג המארז (תלוי בסירקולציה ובסידור שלך)..

פורסם
  • מחבר

תראה אחי,אני קונה 3 מאווררים2 של 1200 RPM ואחד של 1900RPM ה2 הולכים למארז והאחד הולך לקרר את הקירור של המעבד אוקי?.

עכשיו איפה בדיוק אני אמור לשים אותו ואיך כדי שיקרר את הקירור של המעבד?.

פורסם

אם זה קירור כמו Vendetta 2 אז אתה פשוט שם את המאוורר על הקירור לכיוון היציאה ...

פורסם

כמו בתמונה..שהמאוורר דוחף אוויר לצד שמאל (מצטער על הצד האומנותי ;D)..

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

איזה כישרון יש לך בצייר :yelclap:

אבל תראה,אני לא רוצה להוריד את המאוורר הזה אני רוצה להוסיף עוד מאוורר זה אפשרי?.

פורסם

אותו העקרון..תתקין אותו או על צלעות הקירור בצד ימין או על הצלעות קירור בצד שמאל..ככה שהוא ידחף אוויר לאותו הכיוון...

אבל לפני התקנה של מאוורר נוסף..הייתי מציע לך לבדוק מה הטמפ' בלעדיו...ומה הטמפ' איתו..

פורסם
  • מחבר

סבבה אין בעיה,אבל יש שם איזה שהוא חיבור שאני יכול להרכיב עליו עוד מאוורר בצד שמאל או ימין?

אז בתור התחלה לא לקנות עוד מאוורר אלה לקנות יותר מאוחר זה מה שאתה ממליץ?

פורסם

בגלל שהקירור מגיע כבר עם מאוורר מובנה..לא מצורף (וגם לא קיים) שום "התקן" להוספה של מאוורר נוסף..בשביל להוסיף תאלץ להשתמש באזיקונים או כל קומבינה אחרת...

וכן להתחלה אל תמהר לרכוש מאוורר נוסף.. אני מציע לך להישאר עם הסטוק..תראה איך הטמפ' (אני מהמר שהם יהיו :xyxthumbs:)...

פורסם

לא חבל לשים עוד מאוורר זה קירור מעולה עם טמפ' מעולות

מאורר נוסף זה גם:

1.ביזבוז חשמל

2.ביבוז כסף

3.רעש נוסף

4.לא באמת מוריד את הטמפ' בהרבה

5.עוד כבלים לעשות להם סידור

פורסם
  • מחבר

המאווררים שבאים בסטוק עם המארז הם יספיקו לי?.

פורסם

כן הם פשוט לא כאלה שקטים.......

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים