עבור לתוכן

אם לא המעבד מגביל את המרת הוידאו אז מה כן?

Featured Replies

פורסם

אם לא המעבד מגביל את המרת הוידאו אז מה כן? אין מה להוסיף...

-ראו תמונה-

http://img16.imageshack.us/img16/396/25962034.jpg

אני מקווה שהתר'ד הזה מתאים לפה כי אני לא חווה בעית תוכנה\מתמקד בהמרת הוידאו אלא מתמקד ברכיבי הזיכרון, מעבד, דיסק קשיח (אולי...) שעלולים להוות את צוואר הבקבוק בהמרה.

תודה רבה לכל העונים!!!! :xyxthumbs: :xyxthumbs: :yelclap: :yelclap:

פורסם

לא הבנתי את השאלה שלך.

אם התוכנה עובדת בעזרת Thread אחד, יש לך ליבה אחת עמוסה וגמרנו.

פורסם
  • מחבר

ראית את התמונה בכלל?... כל הליבות מנוצלות והם פחות או יותר באותן רמות מאמץ...

מבין?

פורסם

אני לא מתמחה בהמרת וידאו אבל באיזו המרה מדובר? האם אתה עושה את הפעולות באותן כונן? (המרה שגם הקובץ המקורי וגם הקובץ היעודי נמצאים לצורך העניין בכונן C) זה עושה סוג של EXTARTING אני מתאר לעצמי ופה יש חלק גם במהירות של ההארד דיסק עצמו וסביר להניח שלא משנה איזה הארד דסק יש לך אתה תקבל צוואר בקבוק כלשהו ביחס למעבד

אני לא יודע מה התהליך עצמו ובאיזה המרה מדובר ויחסי הגודל בין הקבצים אז אני לא מתיימר להגיד שזה בוודאות הארד דיסק

תקנו אותי

פורסם

ראית את התמונה בכלל?... כל הליבות מנוצלות והם פחות או יותר באותן רמות מאמץ...

מבין?

מערכת ההפעלה מריצה כל פעם את הת'רד העיקרי על ליבה אחרת, ולכן נדמה לך כאילו התוכנה יודעת לעבוד עם מספר ליבות, כאשר בפועל כנראה שהיא ממש לא.

חבר את כל העומסים ותגיע ל-100 אחוז + קצת Overhead.

פורסם
  • מחבר

ממש לא הבנתי מה שאמרת.... אם תוכל להסביר אני אשמח.

בכל מקרה אתה יכול להיות בטוח שהיא כן(!) מנצלת 4 ליבות אבל אם בכל זאת אתה לא חושב כך, אז שוב, אשמח אם תסביר.

עריכה: אם אתה מנסה להגיד שמופעל לדוגמה 100% על ליבה אחת ואז בגרף מאמץ זה פשוט מתפרס על ארבעת הליבות אז תרשה לי לומר שזו פשוט טעות מגוכחת... תקן אותי אם לא לזה התכוונת...

פורסם

בדיוק לזה התכוונתי.

ה-Scheduler של מערכת ההפעלה מריץ את "התוכנה" כל פעם פרק זמן מסויים על ליבה אחרת.

אתה יכול לקרוא לזה טעות מגוחכת, אבל זה לא יהפוך אותך לצודק.

פורסם
  • מחבר

יש לך קישור שיכול להוכיח את זה?.... כי זה באמת לא נשמע לי הגיוני....

תוכל לתת לי שם של CODEC או תוכנת המרה שבוודאות כן מנצלת 4 ליבות?... ממש תודה לך.

פורסם

זה דווקא מאוד הגיוני.

http://books.google.com/books?id=7EIQ53igq6kC&pg=PA12&lpg=PA12&dq=Windows+task+manager+single+thread+load&source=bl&ots=cVNFiG-idD&sig=qlv9ZmMWXbcv2lvlt3u1909QQ-o&hl=en&ei=O4ChSesYz4n-Buzu_MkL&sa=X&oi=book_result&resnum=7&ct=result

בכל מקרה, אני לא מכיר תוכנות המרה בכלל, אולי מישהו אחר יוכל לענות לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים