פורסם 2003 ביולי 1922 שנים 1. אך אני יודע שהוא עובד אצלי ב DUAL ?2. באיזה בנקים על לוח האם אני צריך להשם אותם כדי שיעבדו ב DUAL ?3. על הזכרונות יש לד אדום שדלוק רק על זכרון אחד מבין השנים - האם זה אומר שיש איזה שהיא בעיה?תודה רבה
פורסם 2003 ביולי 1922 שנים מחבר אם לא ראיתה אז המפרט שלי הוא:asus p4p800 p-4 2.6C Geil - Gollden Dragon 3700 256X2 Dual Channel ככה שיש לי 2 סטיקים של 256 מסוג זה
פורסם 2003 ביולי 1922 שנים למה להתאמץתקנה מישהו שישים לך אותם בדואל.. ועכשיו ברצינות, תחבר לסלוט 3,2 אמור להיות רשום בפוסט Dual channel מודגש..
פורסם 2003 ביולי 1922 שנים הממ שאלה טיפה לא קשורה - כמה וולטג' אתה מזרים לזכרונות ? הבנתי שצריך די הרבה, בסביבות 2.9v בשביל להריץ אותם כמו שצריך, ולפי מה שהבנתי זה לא משהו שממש מתאפשר עם לוח אם כמו שלך, לפחות לא בלי vmod
פורסם 2003 ביולי 1922 שנים יש לי בדיוק כזה זכרון רק 3500.השאלה שלך לא ברורה, אם לא עושים אוברקלוק, הם רצים מעולה על 2.6 (דיפולט) אם עושים אוברקלוק, צריך להעלות, תלוי מתי נתקעיםאבל 2.9 לא מזיז להם.. עובדים יופי טופי אפילו ב3.1 (מוד)ד"א עופר מאט, איפה שמת את המדבקות האלה שמקבלים איתם? אמרו לי שזה על הזכרון אז באתי להוציא אותם ושני המדבקות היו חתיכה אחת אז כנראה שזה לא על הזכרונות.. שמתי אותם על המארז
פורסם 2003 ביולי 2022 שנים אם לא ראיתה אז המפרט שלי הוא:asus p4p800 p-4 2.6C Geil - Gollden Dragon 3700 256X2 Dual Channel ככה שיש לי 2 סטיקים של 256 מסוג זהאז תפתח את החוברת של הלוח אם ותבדוק לאן אתה צריך לחבר אותם בשביל שהם יעבדו בDUAL.תחבר אותם לשני הוסקטים הקרובים.במידה והם לא מזדהים , תעדכן ביוס. מה אני אספר לך שאצלי הם צריכים להיות בסוקטים רחוקים אחד מהשני (1, 3 ו2,4)? ומה קשור עדכון BIOS? איך הכנסת אותו לעניין? קודם הוא צריך לבדוק אם הוא חיבר אותם נכון!אגב, מה זה "ראיתה" חיפשתי במילון ולא מצאתי שום מילה כזאת.
פורסם 2003 ביולי 2022 שנים מחבר יש לי בדיוק כזה זכרון רק 3500.השאלה שלך לא ברורה, אם לא עושים אוברקלוק, הם רצים מעולה על 2.6 (דיפולט) אם עושים אוברקלוק, צריך להעלות, תלוי מתי נתקעיםאבל 2.9 לא מזיז להם.. עובדים יופי טופי אפילו ב3.1 (מוד)ד"א עופר מאט, איפה שמת את המדבקות האלה שמקבלים איתם? אמרו לי שזה על הזכרון אז באתי להוציא אותם ושני המדבקות היו חתיכה אחת אז כנראה שזה לא על הזכרונות.. שמתי אותם על המארזיש תכנון לOC אבל השאלה שלי היא אך אני יודע שכרגע הם עובדים בדואל?ולמה רק אור אחד מהזכרונות דלוקעכשיו הבעיה היא שהלוח שלי לא מגיע למתח של 3.1 אלה רק עד 2.9 ובקשר למדבקות למה לא גזרתה באמצע והדבקתה... 8)
פורסם 2003 ביולי 2022 שנים יש תכנון לOC אבל השאלה שלי היא אך אני יודע שכרגע הם עובדים בדואל?ולמה רק אור אחד מהזכרונות דלוקעכשיו הבעיה היא שהלוח שלי לא מגיע למתח של 3.1 אלה רק עד 2.9 ובקשר למדבקות למה לא גזרתה באמצע והדבקתה... 8)אני לא מבין מה הבעיה שלך לפתוח את החוברת של הלוח ולבדוק.ומה זה "גזרתה" ו"הדבקתה"?
פורסם 2003 ביולי 2022 שנים מחבר כי אני רוצה שיעזרו לי!!אני לא מוצא בחוברת שם דבר שקשור!!!ואם אתה לא רוצה לעזור לפחות אל תציף את הפורום בשטויות כמו מה זה ומה זה - המורה שלי ללשון מתה בכיתה ב' אז רד ממני!!!
פורסם 2003 ביולי 2022 שנים שמעשני המנורות צריכות להיות דלוקות!!! אחר כך תפעיל את המחשב ותראה שבספירת זכרונות אמור להיות כתוב DUAL CHANNEL ליד הכמותזה הכל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.