עבור לתוכן

מתלבט בין E8400 למעבדים חלשים יותר (E7400, E5200)

Featured Replies

פורסם

בפורום מפרטים המליצו לי על E8400

אני רואה פה הרבה אנשים שממליצים לקחת E5200 במקום E7400, ולחסוך 200 ש"ח

אני מעוניין להבין,

במידה והשימושים שלי הם גלישה,אופיס, סרטים וקצת מאוד משחקים (לכל היותר Fallout 3..), האם באמת יש צורך ב-E8400? או שכדאי לי לרדת ולחסוך המון כסף? מצד שני - אני לא מתכוון לשדרג בעתיד הקרוב וגם לא מתכוון לעשות OC, כך שאני מניח שזה משפיע על השיקולים.

כמה השפעה לדעתכם תהיה בביצועים בתחומים השונים תהיה לירידה ל-E7400, ולירידה ל-E5200 , בהתחשב בזה שכרטיס המסך עומד להיות 4850 512MB?

תודה :)

פורסם

הE5 והE7 הם דיי חזקים אבל לא מתאימים למשחקים בלי אוברקלוק

הE8 שהוצע לך מאוד חזק גם בלי אוברקלוק (ועם 6 מגה קאש)

לכן הוא הכי כדאי..

פורסם
  • מחבר

כשאתה אומר לא מתאימים למשחקים, אתה מתכוון גם ל-Fallout 3 ו-Diablo 3? (אני לא מתכוון לשחק משחקים כמו Crysis או כל מיני שמות אחרים ששמעתי לאחרונה)

אני חושב שהמשחקים שאני אשחק הם בעלי דרישות צנועות יותר מהממוצע.

הדבר היחיד שראוי לציין זה שאני מתכוון לשחק אותם ב-1900x1200 על מסך 24" של DELL....

מה דעתך?

פורסם

תאמין לי שאתה תעשה באיזה שהוא שלב אוברקלוק אתה יכול להיות בטוח (גם אם עכשיו ניראה לך שלא ), ואם להיתחשב בעובדה הזו כדיי לך לכחת את הe5200 .

אבל אם אתה בטוח במאה אחוז (אני יודעה שזה לא נכון אבל נגיד שכן ) שאתה לא תעשה o.c ואין לך בעייה לשפוך יותר כסף אז לך וקח את ה e8400

בכל מיקרה ה e7400 לא מומלץ .

פורסם
  • מחבר

אני יכול להגיד לך שהמעבד הנוכחי שלי הוא SEMPRON 1.6GHZ שיכול להגיע ל-2GHZ באופן יציב,

ואני כרגע רץ בלי אוברקלוק כבר חמש שנים.

לא הבנתי למה ה-E7400 לא מומלץ, הוא זול יותר ב-200 שקל מה-E8?

פורסם

דעתי היא שעם 4850 כדאי לך לשים E8400

הוא גם מאוד זול היום והוא משתלם. (וביום מן הימים כשתבנה לך בית , בריכה בחצר , תישא אישה , ותעשה ילדים , תעשה גם אוברקלוק.

הE8400 מאוד טוב לאוברקלוק )

והוא חיית משחקים גם בלי אוברקלוק , לבנתיים ובא עם הרבה קש (שזה טוב למשחקים) יחסית לאחרים שהזכרת פה.

ובכלל כל סדרת הE טובה לאוברקלוק

ואם אתה כבר חושב על E5200 , לפחות תעשה לו אוברקלוק... אם לא , אז כמו שאמרתי

הE8400 משתלם וכדאי מאוד .

פורסם
  • מחבר

לא בטוח שהבנתי - מה הכוונה בעתיד לעשות O.C? אם השיקול שלי לא לעשות תקף עכשיו הוא יהיה תקף גם בעתיד, לא?

אם בכל מקרה אצטרך להשקיע בקירור כסף אזי החסכון הכספי מתקזז ברובו, וה-100 שקל הפרש שאולי אחסוך, לא יהיו שווים את הכאב ראש ש-OC יביא לי

לכן לדעתי ההתבלטות היא רק בין המעבדים הללו ללא OC...

השאלה האם E5200 ללא OC יפגע לי במולטיטסקינג בצורה משמעותית (למשל - חווית גלישה... הרבה טאבים לדוגמא). שוב, ברור לי שהוא יפגע, אני רק מנסה לעשות את ההחלטה הנכונה מכל ההיבטים.

אני נוטה יותר ל-E8400 רק כדי שיהיה FUTURE PROOF יחסית, אבל אני חושש מזריקת כסף סתם

פורסם

בעבודה שוטפת אין הבדל רציני בין E8400 ל-E5200..

לדעתי גם בלי OC עדיף לך E5200

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים