פורסם 2009 בפברואר 2016 שנים שלום לכל הגולשיםלחבר שלי יש מק וכנראה שיש לו בעיה עם הדרייברים שקיבל יחד עם המחשבחיפשתי באתר של ATI לגבי דרייברים מעודכנים לכרטיס הבא:mobility radeon hd 2600 xtולא הצלחתי למצואאודה לכל מי שיוכל לעזור לי למציאת דרייברים מעודכנים (הוא אגב משתמש רק בויסטה 32ביט)
פורסם 2009 בפברואר 2216 שנים אוקיי אז קודם כל, כשאתה נכנס להוריד דרייברים לiMac באתר שלהם אתה אמור למצוא אותם ב Apple Boot Camp ולא תחת Windows XP/Vista, אבל ככל הנראה יש שם רק דרייבר לXP..
פורסם 2009 בפברואר 2316 שנים מחבר יש גם גרסה מעודכנת לBOOT CAMP באתר של אפל. יש מצב שזה מה שיציל את המצב?אחת לכמה שעות התצוגה עוברת למצב 16 צבעים עד שהוא עושה ריסטרט למחשב ואז זה מסתדראו בפוטושופ כשהוא פותח פרוייקט התצוגה נהיית כפולה עד שהוא עושה זום ואז זה מסתדר מעצמוכל מיני בעיות מהסוג הזה ואני כמעט בטוח שזה הדרייברים ולא כשל בחומרה
פורסם 2009 בפברואר 2416 שנים מחבר טוב התקנתי לו תדרייברים מBOOTCAMP מהדיסק של לאופרד והדגם של הכ.מסך הופיע ככה בDEVICE MANAGER ד"א אחרי התקנת העדכון זה פתר לו את בעיית הצבעים (אני חושב... :) אבל התצוגה בפוטושופ נשארה עם קצת באגים. אני אנסה להשיג ממנו צילומסך כשאני אהיה אצלו בהזדמנות שתראו איך זה נראה
פורסם 2009 בפברואר 2716 שנים תן לי רק לוודא שהבנתי נכון:הוא קנה iMac בשביל לעבוד עליו על פוטושופ בוינדוס???
פורסם 2009 בפברואר 2816 שנים מחבר אמממ.... כן חח והוא קנה את המק רק בגלל העיצוב שלו אבל מאז הוא כבר עבר לLEOPARD והשאיר מחיצה קטנה לויסטה רק למקרי חירום הוא אמר לי גם שהיתה ללאופרד בעיה לזהות את המחיצה של ויסטה בעוד שלויסטה לא היתה בעיה לזהות את שניהם אז הוא אמר לי שהוא העביר את שני המערכות למחיצה אחת בודדת דרך BOOTCAMP. זה מזיק למידע? זה טוב/רע מה שהוא עשה?
פורסם 2009 בפברואר 2816 שנים אני חושב שאתה לא מתאר את מה שהוא עשה בצורה מדוייקת אבל לא נראה לי שאמורה להיות בעייה אם הוא מצליח לראות את המידע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.