פורסם 2003 ביולי 1922 שנים עושה גיבוי לכול כונן סיעכשיו נניח שהרגע סיימתי לפרמט ועשיתי התקנות וכו והכול מצוייןעכשיו שניה ליפני שעשיתי גוסט לכונן נגיד שהתקנתי תוכנה ל-30 יוםואז אחרי חודש ויום שניגמר לי הניסיון אני עושה שיחזור... האם התוכנה חוזרת להתחלה אושביגלל תאריך האיקטוב זה לא יעזור?וכן אני יודע שאני יכול לעשות גוסט ואז להתקין את התוכנה ואז אחרי חודש לעשות שיחזור ושוב להתקין את התוכנה..אבל סתם מסקרן אותי לדעת תשובה ספציפית למה שאני שאלתי..תודה מראש..
פורסם 2003 ביולי 1922 שנים אין פה ממש תשובה חד משמעית.תלוי איך התוכנה עובדת.בד"כ התוכנות האלה פשוט בודקות לפי תאריך. ברגע שאתה מתקין אותן, הן בודקות מה התאריך במחשב, ואז הן רושמות לעצמן, כבר בהתקנה, שבתאריך X+30 ייגמר הזמן של התוכנה לעבוד. התאריך שבו התוכנה תפסיק לעבוד נרשם מראש.לכן, גם אם תעשה שיחזור בגוסט, אם התאריך במחשב יהיה 30 יום אחרי התאריך שבו התקנת את התוכנה, תוקפה יפוג בכל אופן.
פורסם 2003 ביולי 2022 שנים אם התוכנה מודיע לך משהו בסגנון : " נשארו לך 27 יום ... " , שנה את התאריך ליום קודם ובדוק שוב אם היא תודיע "נשארו לך 28 יום..." כנראה שהיא עושה בדיקה פשוטה של תאריכים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.