עבור לתוכן

המערכת בתדרי סטוק ויש ארטיפקטים

Featured Replies

פורסם

היי אנשים.

בהתחלה הרצתי פעמיים-שלוש את תוכנת הבנצ'מארק 3DMARK Vantage, אח"כ עשיתי גם OC למעבד ולזכרונות והרצתי אותה שוב (ללא ארטיפקטים עד כה) ואז עשיתי OC גם לכרטיס המסך והתחילו ארטיפקטים. ניסיתי כל הזמן להפחית את התדרים עד שהגעתי לתדרי סטוק ועדיין היו ארטיפקטים. הורדתי גם את כל שאר המערכת לתדרי סטוק ושום דבר לא עוזר.

יש למישהו מושג מה לעשות?

פורסם

שאני אבין, בסטוק לא היו ארטיפקטים, אז עשית OC ולאחר שביטלת את ה-OC (חזרה לסטוק) כן היו ארטיפקטים ? :s05:

פורסם

נשמע שנגרם נזק כתוצאה מהOC לכ.מסך.

זה לא משנה גם אם תוריד את התדרים אל מתחת לתדי הסטוק, ברגע שיש נזק יש נזק.

עם מפרט כמו שלך, איפה בדיוק חסרים לך ביצועים שעשית OC בכל מקרה?

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לשבור את השיא של הפורום ב-3DMARK VANTAGE, הצלחתי לעשות את זה גם בלי OC לכרטיס המסך אבל עשיתי בכל זאת. וגם לא הגזמתי בכלל, ראיתי לכמה הצליחו להגיע בביקורות (עם אוויר ולוח אם פחות טוב משלי) והנמכתי את זה בכמה עשרות מגהרצים.

פורסם

גם התחממות יתר עלולה לגרום ארטיפקטים. בצע בדיקת טמפ' במאמץ.

לא מזמן נתקלתי בארטיפקטים שהסתיימו בתקיעה של המחשב. ניקיתי אבק מגוף הקירור של הכרטיס ומרחתי משחה תרמית מחדש - הבעייה נפתרה.

(הורדתי כמעט 10 מעלות במנוחה... המצב היה קריטי מסתבר)

אולם עם GTX295 ספציפית אני לא ממליץ לפרק ולהחליף משחה - סיפור מהתחת.

במקרה הגרוע תממש אחריות על הכרטיס - אף אחד לא צריך לדעת שעשית OC.

פורסם

מאיפה ההמצאה של אוברקלוק דופק ICים? מתח - אולי; טמפרטוטרה - נדיר מאוד (יש מנגנוני הגנה); תדר - לא.

מישהו חושב שNVIDIA וATI היו נותנות את האפשרות לשחק עם התדרים אם זה היה מסכן ככ את הכרטיס?

פורסם
  • מחבר

בדיוק, בגלל זה אני חושב שזה לא קשור ל-OC אלא למשהו שנוצר כתוצאה ממנו ולא ירד אפילו שה-OC נעלם.

בכל אופן קיבלתי הצעה למחוק את הדרייבר, לעשות ריסט לביוס, להתקין מחדש את הדרייבר ולראות אם הכול בסדר. כך אעשה.

פורסם

ytoledano, אוברקלוק יכול לגרום להתחממות יתר שבעקבותה עלול להגרם נזק בלתי הפיך לרכיב.

אז אולי הרמת התדר עצמה לא תגרום נזק, אך עלולה לגרום נזק בעקיפין. למרות שבגדול זה נכון שישם מנגנוני הגנה לטמפ' גבוהה.

פורסם

יש בעיות בתדר סטוק

ממש אחריות , מה הבעיה ? למה לשבור את הראש?

חוץ מזה , מפרט כזה מושקע וכרטיס של Point of View ?

מזה החברה הקקה מייקה הזאת ? (אין הבדלים גדולים בחברות אבל לפחות תיקח משהו מוכר)

פורסם

POV לא נופלת מאף חברה אז אין מה לקשקש.

פורסם

מזה החברה הזאת ?

לא שמעתי עלייה מעולם

(ובהפרש מחיר גבוהה לטובת המוכרות ) הייתי לוקח חברה מוכרת כמו XFX ג'יגבייט או משהו בסגנון..

זו דעתי , ובכל מקרה = ממש אחריות .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים