עבור לתוכן

רוצה לחזור לXP מויסטה.. מה המגרעות ?

Featured Replies

פורסם

שבת שלום וסוף שבוע רגוע.

לפני כחודשיים קניתי מחשב חדש , פירוט :

מעבד :

Intel Core 2 Quad Q9550 , 2.83Ghz , 1333Mhz, s775, 12MB

לוח אם :

Gigabyte EP45-DS4 s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 3xPCI-E

זכרונות :

OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel 2 X 2GB DDR2 1066Mhz PC2 8500

כרטיס מסך :

Gigabyte Radeon HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV

אמרו לי שכדאי להתקין עליו ויסטה (בגלל ה4 ליבות ובכללי נאמר לי שויסטה עדיף על מחשבים חדשים יותר) , וכך עשיתי.

אינני מרוצה מהויסטה ומעדיף לחזור לXP הישן והטוב.. אני בחור יותר נוסטלגי.

השאלה שלי האם הXP לא יתמוך ב4 ליבות כפי שנאמר לי?

ועוד משהו שאמור לעשות לי בעיות במעבר חזרה לXP אולי?

תודה מראש.

שחר.

פורסם

XP תומך ב 4 ליבות אין בעיה עם זה.

דבר שני לפני שאתה עובר תיבדוק אם כל הדרייברים שלך תואמים ל XP.

דבר שלישי תגבה את כל הדברים החשובים לך וזהו איך לך מה להיסתבך יותר מדי.

ועוד דבר אחד אם אתה חושב להרחיב את הזכרון שלך אז כדי לך להתקין כבר מערכת 64 ביט.

שיהיה לך בהצלחה.

פורסם

מה בדיוק אתה לא אוהב בויסטה ?

אולי שינוי המראה, הגדרות שונות, וביטול של כמה פרוססים מיותרים/מעיקים יפתרו את הבעיה.

לי יש גם XP וגם VISTA מותקנים על המחשב ואני לא נוגע בXP.

הויסטה עובד טוב מאוד.

זה מהיר.

זה יציב.

כל מיני אופציות שאין בXP שמאוד טוב שיש.

אל תמהר כל כך להחליף לXP.

פורסם

הXP המחשב לא ינצל את כל הזכרון שיש לך, הוא יהיה יותר מכוער, לא תוכל להשתמש בDX10 (משחקים פחות יפים), והתפקוד של המחשב שלך בכללי יהיה פחות טוב.

למה לכל הרוחות שתרצה לחזור לXP?

פורסם

חברים נכבדים, למה לבלבל את המוח?

יש לך 4 ג'יגה של זיכרון RAM? תתקין גרסאת 64 ביט כדי לנצל אותו.

ממשק מכוער? תעשו לי טובה.

DX 10 משחקים יותר יפים? תעירו אותי מתי שזה יהיה רציני.

XP יעבוד גם עם 8 ליבות ללא בעיה, השאל היא אויזה תוכנות ידעו לנצל את המתנה הזאת.

אין שום בעיית דרייברים למחשב שלך ובמיוחד שלא מדובר על מחשב נייד של מותג כלשהו שמחליט שהוא לא תומך בXP יותר.

פורסם

DX10 זה באמת לא כזה יתרון גדול והיופי של הויסטה אי אפשר לומר שהוא נחוץ!.

בכל זאת לויסטה יש עוד הרבה יתרונות מובנים ואני כמעט בטוח שעם קינפוג נכון אפשר לנטרל את כל מה שאולי פותח הדיון לא אוהב בויסטה.

אפשר לבטל את ההודעות המעצבנות.

אפשר לבטל את הINDEXING שטוחן את ההרדיסק.

אפשר לבטל את הממשק או את האפקטים של הAERO.

ויש עוד מה לעשות למי שרוצה את הויסטה נקיה ובסיסית יותר בדומה לXP.

ואחרי שמתפטרים מכל הדברים שאולי הבן אדם לא אוהב עדיין ישארו לו היתרונות הרבים של הויסטה.

יש לא מעט יתרונות וחלקם גדולים מאוד כמו שליטה על VOLUMES בנפרד לכל תוכנה שרצה והPREFETCH שעושה עבודה נפלאה בלקצר תגובות של המערכת בפתיחת תוכנות, ועוד...

פורסם

הVISTA הוא רעיון טוב עם ביצוע לא כל כך טוב , ה7 הוא ביצוע הרבה יותר טוב , לפחות ממה שנתקלתי אם כי לא השתמתי רבות ב7.

הDX 10 הוא תענוג , לפחות בטיפ טיפה משחקים שתומכים בו - ראה ערך Devil May Cry 4 וערך Assasin's Creed שתומכים בו ובDMC ממש מרגישים את ההבדל.

אני חושב ששווה לחכות ל7

פורסם

לא נוגע בוויסטה. מי צריך מערכת הפעלה שתופסת 1.5GB עוד לפני שמריצים תוכנה אחת. אתה יכול לחזור ל-XP בלי בעיה

פורסם

הPREFETCH שעושה עבודה נפלאה בלקצר תגובות של המערכת בפתיחת תוכנות, ועוד...

השתמשתי בויסטה עם PreFetch ובלי, וכל מה שהרגשתי הוא שהפונקציה הזאת טוחנת את הדיסק ומזבלת את ה-RAM. ממליץ לפותח הדיון לחזור ל-XP. לא נשאר עוד הרבה זמן עד המערכת הבאמת חדשה. הרבה חברות שפיתחו דרייברים בלעדית לויסטה ירדו מהעץ ועכשיו יש תמיכה מצויינת מצידם ב-XP.

פורסם

לא נוגע בוויסטה. מי צריך מערכת הפעלה שתופסת 1.5GB עוד לפני שמריצים תוכנה אחת. אתה יכול לחזור ל-XP בלי בעיה

וברור לך שזה בולשיט?

פורסם

השתמשתי בויסטה עם PreFetch ובלי, וכל מה שהרגשתי הוא שהפונקציה הזאת טוחנת את הדיסק ומזבלת את ה-RAM.

"מזבלת" את הRAM בדברים שאתה מפעיל הרבה.

זה שהRAM מנוצל כדי לחסוך לך זמן בהמשך לא אומר שהזיכרון מלא.

ברגע שתוכנה עולה ודורשת זיכרון המערכת תמחוק את מה שמיותר כדי לפנות מקום לדבר החדש.

וההרדיסק לא טוחן בשביל הPREFETCH מעבר לטעינת אותם דברים שהמערכת מצפה שתפעיל לפי תדירות השימוש, וגם אז היא עושה את זה רק בזמן שאין פעילות אחרת.

כך שכל ההרגשה שלך שמבוססת על היבהובים של נורת ההרדיסק ומספר האחוזים שהזיכרון כאילו מלא, זה אשליה אופטית בלבד.

במציאות הPREFETCH מאיץ לך את המערכת, לא מאיט אותה.

חבל שיש אנשים שאין להם מושג מה זה ויסטה ואיך היא עובדת וסתם מלכלכים.

לא שאני סבור שאין מה לשפר וליעל, אבל הויסטה עובדת מצוין על מחשב חדיש והיא עדיפה על הXP לדעתי.

אם אתם רוצים לשלול את הויסטה תצטרכו להביא יותר מאשליות אופטיות שנובעות מחוסר הידע שלכם.

פורסם

וגם זה תופס לו 1.5GB של זיכרון... אז מה? יש לו 4 ג'יגה בשביל מה? בשביל לנצל.

אני אף פעם לא אבין את הצעקות בוז האלה שויסטה כבדה ואיטית, למרות שעל מחשבים חדשים וטובים היא ממש לא

כשב-2001 XP היתה כבדה באותה מידה לכל הרגילים ל-98 והרבה אנשים לא יכלו להריץ בכלל את הממשק החדש היפה שלה בלי שהמחשב יבכה.

אז תעשו לי טובה, ההתחלה של ויסטה אפילו לא היתה חצי גרועה כמו של ה-XP.

8 שנים עושים ממש רע לזיכרון של אנשים

חוצמזה, SP3 הרסה את כל מה שהיה טוב ב-XP.

ויסטה עושה הכל יותר טוב ויותר יציב על מערכת 64 ביט במיוחד, נקודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים