פורסם 2009 בפברואר 1916 שנים קניתי נייד של HP אחרי כמה ימים שמעתי רעשים מכיוון הדיסק קשיחולא חשבתי שזה רציני בסוף זה הפריע ליאבל זה היה אחרי הקניה ב21 יום שלחתי למעבדה של HP ואמרו שצריך לבדוק אותוהאם זכותי לבקש החלפה בגלל שזה חדש ומהיום הראשון התחילו הרעשים אבל התעצלתי להתקשר לHP ולהודיעאו שכבר זהוא ושצריך לתקן במעבדה וזהוא?
פורסם 2009 בפברואר 1916 שנים בעיקרון - התעצלת - זו בעיה שלך. הם הרי לא יכולים לוודא את זה.עצם העובדה שיש רעשים שמפריעים לך עוד לא אומרים שמדובר בתקלה או במשהו שמצריך החלפה. זאת הכוונה שהם צריכים לבדוק.אם החנות שממנה קנית תלך לקראתך ותסכים להחליף לך למחשב חדש, זה עניינם הפרטי וללא שום קשר ל-HP.
פורסם 2009 בפברואר 1916 שנים *** אם זה רעש לא סביר מכיוון הדיסק קשיח אז יש מצב שכן.בדרך כלל עד 14 יום רוב המקומות אמורים להחליף לחדש, לאחר 14 יום יש מצב שהם יעשו לך קצת בעיות עם זהאבל אני מאמין שאם תרים קצת את הקול ותעשה להם בלגן (לא משנה איפה קנית את זה)הם בסופו של דבר יחליפו לך, בהצלחה !!!
פורסם 2009 בפברואר 2016 שנים מחבר תודה רבה על העזרההנייד נקנה מאופיס דיפואת האמת שאין לי כוח להתחיל מלחמות והחלפות הבעיה בנייד זה רעש מכיוון הדיסק קשיח האם יכול להיות מצב אם יחליפו חלק שזה יעשה בעיות בעתיד?האם החלפת חלק כמו דיסק קשיח בנייד תגרום לבעיות בעתיד?
פורסם 2009 בפברואר 2016 שנים אם יחליפו לך את הדיסק קשיח אז הסתדרת... יהיה כמו חדש ואני מניח שאת זה הם יעשו בלי בעייה... לא אמור להיות לך אכפת. לא צריך מחשב שלם חדש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.