עבור לתוכן

[עזרה] אני מעוניין לקנות מחשב עד 1400 שקל בבקשה עזרה

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

אני מעוניין לקנות מחשב עד 1400 שקל אין חריגה במחיר,אני מעוניין במחשב בשביל הצרכים המינימלים של כול מחשב ובשביל הרצה של משחקים עם גראפיקה לא בשמיים כמו guild wars ,guitar hero ובסיגנון.

עכשיו מצאתי מIVORY את המחשב הבא http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode=1

הוא עולה 1100 שקל ויש אפשרות להרחבה לכרטיס מסך PCIe ATI HD4350 512MB ב200 שקל האם שווה לי להשקיע 1300 שקל על המחשב הנ"ל?

אם לא אז האם אתם יכולים לבנות לי מפרט עם מאוורר שקט ושיפעיל משחקים עם גראפיקה סבירה,סה"כ אני צריך את המחשב יותר לעבודה מאשר למשחקים אבל בשביל הפנאי (אני משחק בGW) אני רוצה שיהיה לי כיף לשחק כי כרגע אני על 10 FPS שתאמינו לי זה לא כיף =].

שאלה לידע כללי :על מה משפיע לוח אם? זה משמעותי?

תודה לעוזרים.

פורסם

פרט קצת יותר על דרישות המשחק הספציפי הזה ועל שאר המשחקים שאתה מתכנן.

סה"כ התקציב מאפשר רק מערכת עם כ.מ מובנה אך איכותי.

פורסם
  • מחבר

אני מעוניין במחשב בשביל דברים בסיסיים בלי שום דבר מיוחד,ובקשר למשחק הספציפי אני רוצה שהמשחק guild wars למי שמכיר יופעל לי בצורה טובה (מעל 50 FPS) אם זה אפשריי עם הכרטיס מסך שהזכרתי PCIe ATI HD4350 512MB ... ואני באמת לא מתכנן על משחקים כולכך אני לא גיימר.

והאם שאר החלקים במפרט ההוא הם סבירים? או שאפשר להשיג בתקציב כזה דל משהו יותר טוב

פורסם

המחשבים המורכבים אף פעם לא גולת הכותרת ותמיד כדאי להוסיף עוד כמה גרושים על מנת לקנות בחנות אמינה שמספקת חלקים אמינים מחברות אמינות ולא עלומות שם.

שוב, מהן דרישות המינימום של המשחק הספציפי הזה?

פורסם
  • מחבר

המחשבים המורכבים אף פעם לא גולת הכותרת ותמיד כדאי להוסיף עוד כמה גרושים על מנת לקנות בחנות אמינה שמספקת חלקים אמינים מחברות אמינות ולא עלומות שם.

שוב, מהן דרישות המינימום של המשחק הספציפי הזה?

לפי האתר הרשמי:

Minimum System Specs:

Windows XP/2000/ME/98

Intel Pentium III 800 MHz or equivalent

256 MB RAM

CD-ROM Drive

2 GB Available HDD Space

ATI Radeon 8500 or GeForce 3 or 4 MX Series Video Card with 32MB of VRAM

16-bit Sound Card

Internet connection

Keyboard and mouse

Recommended System Specs:

Windows XP/2000

Intel Pentium III 1GHz or equivalent

512 MB RAM

CD-ROM Drive

2 GB Available HDD Space

ATI Radeon 9000 or GeForce 4 Ti Series Video Card with 64MB of VRAM

16-bit Sound Card

אין בעיה לעלות על הדרישות שלהם אבל אני יודע כדי להריץ עם FPS סביר צריך לפחות כרטיס מסך 8500GT ,בוא נשאל שאלה אחרת האם הכרטיס שהזכרתי הנ"ל שווה את המחיר ויתן ביצועים כמעט כמו 8500 או יותר (אני לא מבין בחומרה) ,והאם החלקים שוב שרשומים במפרט יהיו בסדר מעבד סביר ולוח אם סביר,ובקשר לחנות היא אמינה יש לי 4 מחשבים משם ושום דבר לא קרה להם עד היום.

פורסם

הכרטיס שהזכרת יהיה דיי והותר למשחק הספציפי הזה אבל כמו שאמרתי קודם החברה הספציפית הנ"ל מוכרת מארזים וספקים מחברות ג'נריות (עלומות שם) שחלק מהחומרה שלהם גורם להרבה כאבי ראש אח"כ.

שקול הגדלת התקציב מעט על מנת לקחת חומרה מעט יותר איכותית.

פורסם
  • מחבר

הכרטיס שהזכרת יהיה דיי והותר למשחק הספציפי הזה אבל כמו שאמרתי קודם החברה הספציפית הנ"ל מוכרת מארזים וספקים מחברות ג'נריות (עלומות שם) שחלק מהחומרה שלהם גורם להרבה כאבי ראש אח"כ.

שקול הגדלת התקציב מעט על מנת לקחת חומרה מעט יותר איכותית.

הבעיה היא שאין לי אפשרות לעלות את התקציב אפילו לא בשקל,ורק הספק והמארז כמו שאמרת הוא מחברות עלומות שם.עכשיו ספק אני יכול להבין למה צריך עם שם ,אבל בשביל מה צריך מארז? לא אכפת לי מהמראה שלו העיקר שיהיה מחשב.

ותגיד מה עם הלוח אם הוא סביר?

אני קצת מכיר חלקים ממש בקטנה הכול נראה לי סביר ביותר ומחברות מוכרות חוץ מהספר שבחיים שלי לא ראיתי את החברה הזאת.

פורסם

מה אני אגיד לך תתחדש.

בתקציב כזה אין משהו אחר.

קרא קצת בפורומים המתאימים על מנת להבין את חשיבות המארז+ספק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים