עבור לתוכן

G45 Vs G43

Featured Replies

פורסם

האם יש הבדל משמעותי בין G43 לG45?

אני מבין שההבדל הוא X4500 בG43 מול X4500HD בG45 - האם יש לזה משמעות מוחשית?

אני דווקא כן מעוניין להריץ FHD אבל השאלה היא האם המעבד מפצה על ההבדל הנ"ל?

האם יש באיזושהוא מקום השוואה מקצועית בין כרטיסים אלו?

תודה,

mlunker

פורסם

מה הפרש המחירים בניהם ? כי אם ההפרש הוא איזה 30-40 שח גג קח את G45 .

פורסם
  • מחבר

ההבדל הוא בערך 90 ש"ח

פורסם

זה זניח אבל לא מזיק לברר

פורסם

מחר אני אוכל לומר לך מנסיון אם G31 (שבו Intel GMA 3100) מריץ 1080P חלק.. :)

עדכון: G31M-S2C בשילוב עם 2GB זיכרון (800 מגה-הרץ, מודול בודד) ומעבד E5200..

1080P רץ ח-ל-ק, לא כמעט חלק.. לא כמעט מושלם.. ממש חלק ללא שום בעיה (אין מאמץ).

פורסם
  • מחבר

:xyxthumbs:

אחלה - תודה. למדתי משהו חדש.

היה מורכב תהליך הקינפוג לHD?

פורסם

תתפלא:

היה קודם לכן CoreAVC בשילוב עם חבילת המקודדים K-Lite Mega. (מוקדם יותר הייתה רק החבילה של K-Lite אבל משום שסרטים לא רצו חלק [פנטיום 4 כלשהו עם כ.מסך FX5200) אז ניסיתי לשחק עם ההגדרות של מקודדים ולהתקין גם CoreAVC).

+ הרכבתי את החלקים החדשים במערכת (E5200, G31M-S2C, 2GB DDR2 800Mhz), הפעלתי את המחשב ועשיתי התקנת Repair (מערכת XP).

+ המערכת עלתה - הסרתי את הדרייברים של ה-FX5200, הסרתי את ה-CoreAVC, הסרתי את ה-K-Lite Mega.

+ התקנתי את הדרייברים לערכת השבבים מהאתר של ג'יגהבייט ואני חושב שלאחר מכן גם את מה שמצאתי באתר של אינטל, לא הייתה התנגשות אז אולי מה שהיה באתר של אינטל היה חדש יותר.. לא ממש שמתי לב.

+ התקנתי את הדרייברים ל-GMA 3100, התקנתי K-Lite Mega בגרסה החדשה ביותר (מה שהיה קודם לא היה הכי חדש).

+ התקנתי דרייברים לכרטיס קול - הכי עדכניים מהאתר של רילטק, AC97 ולא HD Audio..

הפעלתי כבר המון סרטים מאז שהגבתי כאן ואני חייב לומר ש"חלק" זה בלשון המעטה. בקיצור כל התגובה התקנתי רק K-Lite Mega בגרסה אחרונה + דרייברים הכי עדכניים של GMA 3100 = בשורה התחתונה סרטים רצים יותר חלק מאשר במערכת שלי (Q6600, 2GB DDR2 800Mhz, 8800GT). הסרט רץ חלק מאוד אין שום גמגום הכי קטן שבעולם וכשאני מדלג קדימה ואחורה בסרט זה קורה מיידית - instantaneously (דבר שאצלי לא, כנראה שיש אצלי ערבוב של מקודדים. בהמשך אני אסיר את כל המקודדים אצלי ואעשה אותו הדבר לגבי K-Lite.)

*ולא, אם לא אמרתי.. לא הגדרתי שום דבר, התקנתי K-Lite ואת הדרייברים של כרטיס המסך המובנה - וזה הכל. נאדה.

*אם זה משנה, הוידאו מפנק מאוד במסך T2200HD ברזולוציה גבוהה מאוד. לא שזה משנה כי כשרשמתי את העדכון זה היה במסך שלי עם רזולוציה של 1920x1200.

אני מבסוט מהלוח הוא בהחלט שווה 200-250 שקלים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים