עבור לתוכן

איך מרחיקים ערסים מהחיים ללא קוסמטיקאית? שפכו הכל כאן!

מה לעשות איתו? (רק למי שקרא את רוב הפוסט ומבין במה מדובר) 2,001 הצבעות

1. 1. מה לעשות איתו? (רק למי שקרא את רוב הפוסט ומבין במה מדובר)

• לחכות לו אחרי ביה"ס ולהחטיף לו כהוגן.
    • לנסות להתפייס איתו בלחיצת יד, אם לא יעזור לנקוט באמצעים פיזיים.
    • להגיש תלונה למנהלת ביה"ס\משטרה על איום+אלימות
    • להתעלם ממנו, ואם הוא ייתפס עלי לנקוט באמצעים יותר פיזיים.

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

Pure-Gold, חכה חכה.

• תגובות 161
  • צפיות 17.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

לא.

טוב לא נראה לי שאני רוצה להפוך מישהו לנכה, אבל אני יכול לגרום לו מאוד מאוד להצטער (אגרוף יפה לאף והעניין סגור)[br]פורסם בתאריך: 20.02.2009 בשעה 12:03:37

כפי שהוא (MiniMizer) רשם הוא מדבר מניסיון, הוא היה פעם ערס וככה השתיקו אותו. הוא נותן לך את נקודת המבט של ערס ממוצע.

יש בזה הגיון.

Pure-Gold, חכה חכה.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: חחח נראה לי המשפטים האלה עפים לחתימה :lol: :lol:

פורסם

אתה לא חייב להפוך אותו לנכה... יש מהלך יפה מאוד (בחיים לא למדתי את שמו)

אתה תופס את ידו קצת יותר נמוך מפרק כף היד, ועם הבוהן אתה לוחץ חזק על מכרז גב ידו (שתי אצבעות לרוחב לכיוון מטה מהאצבע המרכזית)

ככה אתה יכול להוריד אותו לברכיים ללא מאמץ רב... ותגיד לו שבפעם הבאה שהוא יקלל או יפגע בך בדרך כלשהי אתה תשבור לו את היד (כעשו לי את המהלך הזה לא חשבתי על להתנגד... רמת הכאב פשוט כל כך חזקה שהשכל שלך חושב מתי כבר כל זה יגמר....)

אם תגיע למצב שהוא חוזר ומציק לך אז תפוס אותו באותה תנוחה ועם היד השנייה שלך תחטיף לו כמה אגרופים לפנים ואז תעשה תנועה סיבובית קלה כלפיך (לא סיבוב מלא, משהו כמו 30 מעלות) ותניח לו לבהות במחזה... אם מהמילים שלי הכרתה את המהלך ותעשה הכל נכון זה חייב להגיד לשכל של הבחור שאתה יותר חזק ממנו וזה גם לא יעשה אותו נכה... אחר כך יסובבו לו את היד נגד הכיוון שאתה סובבתה והוא יוכל להמשיך לתפקד נורמאלי אחרי חודש ;D

אגב אם כשאתה מסובב את היד אתה שומע רעש כמו "חרוסט חרוסט" אז עדיף שתעשה כמה סיבובים קלים מאוד כי זה אמור להפחיד אותו מאוד... ואז גם תחסוך לעצמך את סיבוב ה30 מעלות..

בהצלחה

פורסם

אם כבר ללכת מכות אז בשטח בית הספר.

עדיף לא לקחת את הריב הזה מחוץ לבית ספר.

שילמד שאם יש עצבים אז חופשי על הבר, בלי סרטים.

כנס בו בלי דיבורים.

הקטע עם ערסים זה שהם שונאים את עצמם, אם תתן להם לעשות את כל הדיבורים והם יתעייפו מהר יותר.

רק מה... אסור לתת להם להשלות את עצמם שהם מתחזקים על חשבונך, כי הם מרגישים דיגדוג קל ומחפשים להגיע לאורגזמה.

ערסים בעצם פחדנים בבסיסם ומחפשים להתמודד עם הפחד בחיקוי של אותו דבר שהם פוחדים ממנו.

זה קרב מוחות למי יש יותר להפסיד.

אם תשכנע אותם בדרכים עקיפות שהם מפסידים יותר ממך אז הם כבר ימציאו לעצמם תירוץ למה אתה לא שווה את הזמן שלהם.

האשליה המנופחת שהם חלק ממאפיה שסובבת אותם וכול העולם על הזין שלהם, נובעת מזה שבמציאות אין להם כלום והם מזולזלים ע"י כל העולם כולל האנשים שמסביבם.

המעט חברים הערסים שיש להם הם בעצם קבוצה של חסרי עמוד שידרה שחברה ביחד כדי ליצור אשליה של חוסן.

אני הייתי אומר לו בהזדמנות המתאימה, שהוא הזבל של האנושות. לא יוצלח, ושום דבר טוב לא יצא ממנו.

הוא וכל החברים ההומואים שלו חיים בסרט הומו-ארוטי שבו הם הזונות של עצמם.

אם יהיה לו מזל הוא יכנס לכלא על שוד מטומטם בגלל שלא היה לו כסף לקנות סיגריות ושם ילמד את רזי המקצוע (זנות).

ואם זה לא מספיק כדי לגרום לו ללכת מכות אז אולי זה יעשה מספיק נזק מנטלי כדי שהמוח הספוגי שלו יחליט באופן אוטונומי שאותך לא כדאי להרגיז.

פורסם
  • מחבר

אתה לא חייב להפוך אותו לנכה... יש מהלך יפה מאוד (בחיים לא למדתי את שמו)

אתה תופס את ידו קצת יותר נמוך מפרק כף היד, ועם הבוהן אתה לוחץ חזק על מכרז גב ידו (שתי אצבעות לרוחב לכיוון מטה מהאצבע המרכזית)

ככה אתה יכול להוריד אותו לברכיים ללא מאמץ רב... ותגיד לו שבפעם הבאה שהוא יקלל או יפגע בך בדרך כלשהי אתה תשבור לו את היד (כעשו לי את המהלך הזה לא חשבתי על להתנגד... רמת הכאב פשוט כל כך חזקה שהשכל שלך חושב מתי כבר כל זה יגמר....)

אם תגיע למצב שהוא חוזר ומציק לך אז תפוס אותו באותה תנוחה ועם היד השנייה שלך תחטיף לו כמה אגרופים לפנים ואז תעשה תנועה סיבובית קלה כלפיך (לא סיבוב מלא, משהו כמו 30 מעלות) ותניח לו לבהות במחזה... אם מהמילים שלי הכרתה את המהלך ותעשה הכל נכון זה חייב להגיד לשכל של הבחור שאתה יותר חזק ממנו וזה גם לא יעשה אותו נכה... אחר כך יסובבו לו את היד נגד הכיוון שאתה סובבתה והוא יוכל להמשיך לתפקד נורמאלי אחרי חודש ;D

אגב אם כשאתה מסובב את היד אתה שומע רעש כמו "חרוסט חרוסט" אז עדיף שתעשה כמה סיבובים קלים מאוד כי זה אמור להפחיד אותו מאוד... ואז גם תחסוך לעצמך את סיבוב ה30 מעלות..

בהצלחה

אתה מתכוון ל-קו טגאישי+טאי סאבאקי בטח לא?

אם כבר ללכת מכות אז בשטח בית הספר.

עדיף לא לקחת את הריב הזה מחוץ לבית ספר.

שילמד שאם יש עצבים אז חופשי על הבר, בלי סרטים.

כנס בו בלי דיבורים.

הקטע עם ערסים זה שהם שונאים את עצמם, אם תתן להם לעשות את כל הדיבורים והם יתעייפו מהר יותר.

רק מה... אסור לתת להם להשלות את עצמם שהם מתחזקים על חשבונך, כי הם מרגישים דיגדוג קל ומחפשים להגיע לאורגזמה.

ערסים בעצם פחדנים בבסיסם ומחפשים להתמודד עם הפחד בחיקוי של אותו דבר שהם פוחדים ממנו.

זה קרב מוחות למי יש יותר להפסיד.

אם תשכנע אותם בדרכים עקיפות שהם מפסידים יותר ממך אז הם כבר ימציאו לעצמם תירוץ למה אתה לא שווה את הזמן שלהם.

האשליה המנופחת שהם חלק ממאפיה שסובבת אותם וכול העולם על הזין שלהם, נובעת מזה שבמציאות אין להם כלום והם מזולזלים ע"י כל העולם כולל האנשים שמסביבם.

המעט חברים הערסים שיש להם הם בעצם קבוצה של חסרי עמוד שידרה שחברה ביחד כדי ליצור אשליה של חוסן.

אני הייתי אומר לו בהזדמנות המתאימה, שהוא הזבל של האנושות. לא יוצלח, ושום דבר טוב לא יצא ממנו.

הוא וכל החברים ההומואים שלו חיים בסרט הומו-ארוטי שבו הם הזונות של עצמם.

אם יהיה לו מזל הוא יכנס לכלא על שוד מטומטם בגלל שלא היה לו כסף לקנות סיגריות ושם ילמד את רזי המקצוע (זנות).

ואם זה לא מספיק כדי לגרום לו ללכת מכות אז אולי זה יעשה מספיק נזק מנטלי כדי שהמוח הספוגי שלו יחליט באופן אוטונומי שאותך לא כדאי להרגיז.

:lol: :lol: :lol: צודק ב110%.

פורסם

הקטע עם דעתך על מעשני סמים פשוט הרג אותי... חסכתה לעצמך ידיים מגועלות מדם

תסביר בבקשה.

פורסם

בנאדם שמקבל הנאה מכך שהוא הורג את עצמו בעל היגיון ברזל? טוב, האמת הם יכולים ליהיות פיקחים יותר מאיתנו בגלל שלמרו כל האכיפה של החוק נגד סמים יש כמות די גדולה של מעשני סמים, אבל פיקחים בתחום של הסמים לא יותר.

סמים מוציאים ממך את הצלם האנושי שבך, זאת דעתי ואדם שיורד לרמה כזאת כבר לא אדם.

פורסם
:smile1: הרגת אותי... אתה אחד החנונים
פורסם

וואו 12 עמודים..אולי כבר תפסיקו?

אתם לא רואים שהוא מנסה להעלות לעצמו תמונה הודעות ?

ואם הוא רציני אז התשובה כבר ניתנה->אם אתה כזה גבר גבר אתה לא צריך להתקפל ולהתסובב אחורה כשמישהו מרביץ לך,במידה וזה קורה עוד פעם כנס בו.

ואם אתה לא מסוגל דבר עם הורים\דודים\הנהלת בית ספר

ומינימייזר,זה היה מצחיק ביותר אבל אתה לא חושב שמוצה?

פורסם

אלימות עובדת יופי.

כשהייתי ביסודי הייתי חנון על, עם משקפיים, גרביים מתוחות וחולצה בתוך המכנסיים.

הציקו לי די הרבה, ובאחד הימים זה הגיע לאלימות (פנס בעין). באותו רגע הכל נהייה אדום, תפסתי מקל של מטאטא ושברתי לבחור את האף.

מאז לא הלכתי מכות, והערסים לא התקרבו אלי.

מצד שני, אם הוא שוב מטריד אותך, דרך טובה לנער אותו קצת תהיה לשאול אותו, מול החברים שלו, אם הוא עוד פעם מנסה להרביץ לך כמו הומו.

(בגלל שהוא מנסה להוכיח גבריות ו"מעמד", זה לא עניין של מגדר). אם הוא ינסה להוכיח משהו, פרק אותו.

פורסם

אתה מתכוון ל-קו טגאישי+טאי סאבאקי בטח לא?

חחחחחחחחח לא הוא התכוון ליאקי סובה + פנקומאקי.

תפסיק לדבר יפנית ולהיות חנון פשוט תתעלם ממנו ואם הוא יגיד לך משהו תרביץ לו...הכי הרבה תקבל מכות.

ותפסיק להיות מלשין.וחנון.

פורסם

דן צודק.

ואולי אני קיצוני אבל יוציא סכין תוציא גם!

מה הבעיה ? מה חסר לך רגל או יד ?

תכנס באמא אמא שלו (ושחברים שלו יראו שאתה לא פראייר הם לא יעיזו להיתערב , כמו שהחבר הקוק*** שלך לא היתערב שהוא ראה שההוא לא פראייר)

אולי תחטוף מכות אבל אז אחרים יראו שאתה לא פראייר , ואז יחשבו פעמיים להיתעסק איתך

וככה אתה תבנה לעצמך כבוד

לא אומר לך לשלוט על הבית ספר ולעשות את כולם חיילים

אבל גם לא להיות הבחורה של כולם

וזה עולה בדם , זה עולה! אין מה לעשות (ואני חושב ככה אחרי נסיון ואחרי תקופת מאסר ארוכה בגלל מקרה דומה בגיל שלך)

לא יתקרבו אלייך בנות ולא תחייה חיים של נער מתבגר אם תמשיך בגישה הזאת של ''אני לא אוהב מכות''

גם אני לא אוהב אלימות , אבל לפעמים אין ברירה.

מי שנותן לך עיין , תן לו שתים

מי שלוקח לך שן , תיקח לו את כל הפה.

פורסם

בנאדם שמקבל הנאה מכך שהוא הורג את עצמו בעל היגיון ברזל? טוב, האמת הם יכולים ליהיות פיקחים יותר מאיתנו בגלל שלמרו כל האכיפה של החוק נגד סמים יש כמות די גדולה של מעשני סמים, אבל פיקחים בתחום של הסמים לא יותר.

סמים מוציאים ממך את הצלם האנושי שבך, זאת דעתי ואדם שיורד לרמה כזאת כבר לא אדם.

אוייש הצדקנות הכפייתית שלך הורגת את כל הרצון לשוחח עם אדם כמוך :-\

ההצדקה הפתטית שלך למלחמה המיותרת בסמים פשוט שטותית, הרי אתה רואה שכמה אתם מנסים להילחם ב'אוייב המר' הזה, אתם בסה"כ מגבירים את ה"בעיה" שלכם, הרחבת מעגל האוכלוסייה שצורך סמים, רובם המכריע קלים.

יש בארץ לא יותר מ25,000 נרקומנים, ואילו בנוגע לצרכני הקנאביס, לא פחות ולא יותר מ-600,000- איש.

שש מאות אלף.

9% מהאוכלוסייה שצורכת קנאביס, מכל קשתות האוכלוסייה, תשעה אחוזים.

שש מאות אלף אנשים שפשוט מגחכים לנוכח הטיעונים המופרכים והעלובים שלך.

'מוציא את צלם האנוש מהבן אדם?'

אוי נו, ילד :)

תקשיב למילים של עצמך... כשאתה אומר סמים נופלים גם תחת ההגדרה אלכוהול, טבק, קפאין, ועוד מיני מרעין בישין.

ואתה מעז לשים את המריחואנה בסירה אחת עם משתמשי ההירואין, שנמצאים בנחיתות מספרית לעומת 9%(!) מהאוכלוסייה שפשוט לא שמה על השטויות שאתה פולט ?

אולי תקרא לכל מי ששותה קפה שהוא אדם שאין לו צלם אנוש ?

אולי תקרא לכל מי ששותה כוס יין בערב אחרי העבודה, שהוא לא בן אדם יותר לנוכח המעשים המזעעזעעייםם שלו.

אוי, מה תגיד על מי ששותה קפה בבוקר ויין בערב ?? בואו נחזיר את ימי הגליוטינה לנוכח זה:)

אה, למה אני טורח... בנוגע לשיחה שלנו, כשמדובר באדם כמוך..

סליחה, ילד כמוך, מדובר בלא יותר מאדם חסר פתיחות, בעל צרות אופקים מגעילה ולא אנושית בשום צורה, ואני לא אתפלא אם החיים שלך אפורים.

:kopfpatsch:

פורסם

תקשיב בגילך אין לך מה לעשות נגד ערסים רק להיתעלם ובמיקרה הכי גרוע (אם באים ונותנים לך מכות ) אז תחזיר לו .

אבל אם הייתה ילד קטן (לא שהייתה גולש באתר הזה כן אבל אני רק מדגים )אז הייתה יכול לעשות משהוא כזה , אתה הייתה יכול להרביץ לכל הערסים בכיתה ד נגיד (עוד לפניי שהם מבינים מה זה גב ואיך להישתמש בו ) ואז הייתה פותר לך את כל הבעיות לעתיד , כי גם אם הם היו גודלים להיות סוסים שהורגים אותך במכה החוויה של זה שפירקתה אותם מכות כיתה ד הייתה ניצרבת להם כל כך חזק שהם לא היו מתעסקים איתך בחיים .

פורסם

מי שנותן לך עיין , תן לו שתים

(עדיף בצינצנת וואקום כשהם מושרות בחומר משמר)

חחחח.... איך קרעת אותי עכשיו.... זו הייתה טעות מצחיקה ביותר... :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים