עבור לתוכן

איך מרחיקים ערסים מהחיים ללא קוסמטיקאית? שפכו הכל כאן!

מה לעשות איתו? (רק למי שקרא את רוב הפוסט ומבין במה מדובר) 2,001 הצבעות

1. 1. מה לעשות איתו? (רק למי שקרא את רוב הפוסט ומבין במה מדובר)

• לחכות לו אחרי ביה"ס ולהחטיף לו כהוגן.
    • לנסות להתפייס איתו בלחיצת יד, אם לא יעזור לנקוט באמצעים פיזיים.
    • להגיש תלונה למנהלת ביה"ס\משטרה על איום+אלימות
    • להתעלם ממנו, ואם הוא ייתפס עלי לנקוט באמצעים יותר פיזיים.

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

מה אני יגיד לך......

א כ ל ת א ו ת ה ! ! ! ! ! ! ;D ;D

• תגובות 161
  • צפיות 17.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

ולמה לעזאזל אתה משנה כותרות כל 5 דקות?!

כדי שהכותרת תתאם לנושא כל פעם.

חחחח

מחר בחדשות - "ילד בן 14 נדקר למוות במהלך ריקוד נמר דרקון".

:lol: :lol: :lol: ענק

פורסם

אממ.. כן יש בזה הגיון..

למה התגובות שלי לא עולות אווף..

אם פתחת את הדיון רק בשביל שיעלו לך התגובות אז תשכח מזה

אתה בפורום כללי

פורסם
  • מחבר

זה היה רק על הדרך 8) 8)

אגב תודה לכל מי שעזר (וגם לאלה שלא עזרו, אבל האריכו לכולנו את החיים כי זה בריא לצחוק..)

אפשר לנעול (אחרת זה סתם יהפוך לספאם אחד גדול)

פורסם

חחחח

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

לחתימה!!!!

פורסם

רבאק איתכם ועם ההתפלצפויות שלכם על זה שעדיף לא ללכת מכות

מרביצים לך? אם אתה באמת מסוגל לקרוע אותו אז תעשה את זה

זה היה רק על הדרך 8) 8)

אגב תודה לכל מי שעזר (וגם לאלה שלא עזרו, אבל האריכו לכולנו את החיים כי זה בריא לצחוק..)

אפשר לנעול (אחרת זה סתם יהפוך לספאם אחד גדול)

אין מילה טובה לאלו שקיצרו לנו את החיים?

פורסם

איזה כותרת דרמתית!

אפשר לסכם את זה כפלייר פרסומי למכון ג'ו ג'יטסו

בטח ההמשך יהיה כזה...

לאחר שהתפוצצה לי לבנת חבלה ליד החלון כאות אזהרה ממשפחות הפשע, התגייסו כל הילידים במכון הג'ו ג'יטסו בהנהגת מאסטר ספלינטר ויצאנו להילחם במשפחות הפשע

לאחר שחיסלנו את השומרים בפתח המערה שלהם הגיענו אל המאסטר של משפחות הפשע, אך כולנו היינו פצועים מהקרבות הקודמים ונותר רק הילד החדש החצי עיוור שהוא בסך הכל חגורה לבנה, אבל בתוך מוחו הוא שמע ת מאסטר ספלינטר אומר לו שאפילו שהוא רק בכיתה ב' ושוקל 25 ק"ג אם הוא יתרכז מספיק חזק ויעצום עיניים הכח יהיה עימו, לאחר ארבעה פליפלקים באויר שני ברגים וחצי מסובבת העקב של הילד היה תקוע בין עיני המאסטר ששבק חיים בו במקום.

ג'ו ג'יטסו!

ביחד נאחד את משפחות הפשע...בקבר!

ROFLMFAO

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

אני יודע שזה לא קשור, אבל יש סיבה שבשעה האחרונה החלפת 5 פעמים את הכותרת? :silly:

פורסם

סליחה ילדון ,

מה הבעיה עם מעשני "Marlboro" ? - מה הבעיה שלך עם מעשנים בכללי ? זאת בחירתם האישית לעשן וזה לא אמור לעניין אף אחד שאתה "שונא את הריח של הסיגריות".

אתה שונא ? תתרחק.

בלי מילות מיותרות,אני מסוגל לרצוח אנשים שאומרים לי "אויש איזה ריח של סיגריות".

בעיקר בנות . :screwy:

וגם מה הבעיה שלך עם מעשני סמים?

תאמין לי שרוב האנשים האלה יותר הגיוניים מההורים שלך ומראשי הממשלה שלנו.

פורסם

וואי אתה ממש אומלל, חסר לך איך להיטפל אליו? הוא שונא ריח של סיגריות (אתה יודע, כמעט כל מי שלא מעשן שונא ריח של סיגריות, כולל אני) הוא לא אמר שהוא שונא את כל מי שמעשן. וזה שהוא כתב ש"כל מה שיש לו בחיים זה את המרלבורו שלו" לא אומר אותו הדבר לגביך או לגבי כל מעשן מרלבורו או סיגריות אחר.

CHAOSHON (קוראים לך שון אני מניח, לא?), הסיפור שלך אולי אמיתי, אבל מצטער להגיד לך שאתה נשמע כמו אותם ילדים שאין להם אומץ/סיבות אחרות ללכת מכות עם ערסים אחרים, ואחר כך רצים לאיזה פורום לספר על כמה שהערסים האלה מסכנים וכמה שהם חזק אבל שהם פשוט "מרחמים" על אותו ערסון, וכמה שהם שוחרי צדק ושלום.

במילים אחרות, אם יש לך את הכוח לתת לאותו ערס מסכן וגלמוד מכות שילמדו אותו לא להתקרב אליך תעשה את זה פעם אחת ולתמיד, מנסיון זה עובד.

אבל אל תפאר את עצמך תחת כיסוי של כותרת בפורום, כולם יודעים שאתה לא באמת מחפש לדעת איך מרחיקים ממך ערסים אלא רק לספר לכולם עד כמה אתה סוס.

פורסם

חחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קראטה קיד

לא אבל ברצינות,אם מדברים אלייך תענה,אל תהיה סמרטוט...אם היית עונה לו סביר להניח שהייתם הולכים מכות

ואז מדברים ונהיים חברים אפילו...לי זה קרה עם הרבה אנשים שרבתי איתם

פורסם
  • מחבר

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קראטה קיד

לא אבל ברצינות,אם מדברים אלייך תענה,אל תהיה סמרטוט...אם היית עונה לו סביר להניח שהייתם הולכים מכות

ואז מדברים ונהיים חברים אפילו...לי זה קרה עם הרבה אנשים שרבתי איתם

הלכת מכות עם אנשים ועכשיו אתה חבר שלהם? ::)

וואי אתה ממש אומלל, חסר לך איך להיטפל אליו? הוא שונא ריח של סיגריות (אתה יודע, כמעט כל מי שלא מעשן שונא ריח של סיגריות, כולל אני) הוא לא אמר שהוא שונא את כל מי שמעשן. וזה שהוא כתב ש"כל מה שיש לו בחיים זה את המרלבורו שלו" לא אומר אותו הדבר לגביך או לגבי כל מעשן מרלבורו או סיגריות אחר.

CHAOSHON (קוראים לך שון אני מניח, לא?), הסיפור שלך אולי אמיתי, אבל מצטער להגיד לך שאתה נשמע כמו אותם ילדים שאין להם אומץ/סיבות אחרות ללכת מכות עם ערסים אחרים, ואחר כך רצים לאיזה פורום לספר על כמה שהערסים האלה מסכנים וכמה שהם חזק אבל שהם פשוט "מרחמים" על אותו ערסון, וכמה שהם שוחרי צדק ושלום.

במילים אחרות, אם יש לך את הכוח לתת לאותו ערס מסכן וגלמוד מכות שילמדו אותו לא להתקרב אליך תעשה את זה פעם אחת ולתמיד, מנסיון זה עובד.

אבל אל תפאר את עצמך תחת כיסוי של כותרת בפורום, כולם יודעים שאתה לא באמת מחפש לדעת איך מרחיקים ממך ערסים אלא רק לספר לכולם עד כמה אתה סוס.

אממ.. אם מפוצצים אחד באים עוד עשרה (תקן אותי אם אני טועה), ולא אני לא מסכן שיושב מאחורי מקלדת ומספר סיפורים.. אני רציני-תשפכו דרכים איך להעיף מהחיים של כולנו את היצור האומלל שנקרא "הערס המצוי" , "RexoArsigay".

פורסם

כבר כמעט והפסקתי לכתוב בפורום הזה אבל הצלחת להוציא את זה ממני.

אדון CHAOSHON, סלח לי אבל אתה פשוט בן אדם מגעיל! אתה חתיכת ילד מלוקק, מתנשא, שחש את עצמו צפונבון שיותר טוב מאחרים.

" הרחתי ריח חזק של סיגריות, ונפלט לי מהפה :"איכס מה זה הריח הזה? יש פה ריח של סיגריות פתאום" "

אז כן, אתה מלשן מגעיל ואתה יותר מסריח מהסיגריות שלו. יש לך בעיה עם הסיגריות שלו? דבר איתו בסוף השיעור שזה מפריע לך ולא בפורום רחב שאתה מנסה להשפיל אותו כמו איזה אפס.

"הרושם הראשוני שקיבלתי ממנו הוא שהוא סתם ילד טוב עם 80 איי קיו"

אם ככה אתה מודד אנשים בצורה מתמטית שיהיה לך לבריאות, אם אתה רוצה שיהיו לך חברים תבחר אותם לפי רוחב לב ולא לפי נוסחה מתמטית יה חתיכת חנון.

"אני בג'ו ג'יטסו כבר חמש שנים"

אתה בטח ממש מטורף וכולם פוחדים ממך, בטח גם תגיע לסיירת מטכ"ל.

"אבל הלכתי לרכזת שכבה ודיווחתי על איום"

אין מה להוסיף......

"נראה לי שלא החזרתי לו (ואם אני רוצה אני יכול לשלוח בנדם לשיבא) בגלל שפשוט ריחמתי עליו."

מאוד אצילי מצידך, לדעתי אתה פשוט פחדן.

"בנאדם בן 15, בלי אוכל ובלי שכל, כל מה שיש לו זה רק קצת Marllbaro ונרגילה, ולא יצא ממנו כלום בחיים."

ירדת מאוד נמוך יה מלוקק.

ChaoShon, צא מהסרט שאתה חי בו. לפי רמת ההתבטאויות שלך אתה בטוח שאתה יותר טוב מכולם, תחזיר את עצמך לקרקע ומהר.

ותתחיל להתנהג לאנשים כמו שצריך אחרת זה באמת יהיה ראוי שיפוצצו אותך מכות יה מסכן.

פורסם
  • מחבר

תראה, זה לא שזה האופי שלי, פשוט הילד הספציפי הזה הוא לא יתואר.. אם היית מכיר אותו קצת יותר טוב גם אתה היית עושה את מה שאני עשיתי. לא משנה מה אתה חושב על עצמך, היית מפר את "הכללים של עצמך" רק כדי לגרום לילד הזה להענש (לא דווקא מבחינה פיזית, יותר מבחינה נפשית).

אגב המשפט על הסיגריות-אם זה היה ילד אחר לא הייתי אומר (אני סובל הרבה מהריח של הסיגריות, אבל על אף אחד אני לא מלונן, בגלל שהם עוד איכשהו נורמאליים), אבל לילד הזה יש בעיה חמורה, ואני פשוט לא סובל אותו..

ולא-אני לא בוחר ילדים לפי הרמה השכלית.. אני בוחר לפי האופי.. לילד הזה במקרה-גם יש רמה שכלית נמוכה.. ולהגיד לך את האמת, יש לי חבר, עם לב רחב כמו אבי ביטר (וגוף גם ::)) וו.. איך לומר בשפה עדינה? הוא לא כ"כ חכם. אז מה? אז אני עוזר לו. אני לא פוסל אותו. יש לו לב רחב והוא יהיה מוכן לעזור לי מתי שאני רוצה ואני עוזר לו מתי שהוא רוצה. (עכשיו אתה בטח תגיד "תראה אותו אומר x ו-y על חבר שלו" אז.. אין לי עוד דרך אחרת איך לשכנע אותך שאני לא כזה בנאדם מגעיל כמו שאתה חושב..)

חוץ מזה (מצטער שאני הולך להשמע כמו מורה), מה שעשיתי לא נקרא להלשין. הריח באמת הפריע לי עד כדי כך שאני לא יכולתי לנשום (אני אסתמטי).

חוץ מזה לא ניגשתי לרכזת כדי "להלשין" או בגלל שפחדתי או משהו.. פשוט כל היום הוא הציק לי עם האיומים שלו, וזה התחיל להמעס עלי.

ועוד משהו: אם באת לכאן כדי להטיף לי על האופי שלי, תדמיין את עצמך באותה סיטואציה.

פורסם

אז למה אתה לא מערב את ההורים שלך או איזה אח/חבר/דוד ב"צבא" אם זה חשוב לך כל כך,

אם זה היה קורה לי אבא שלי היה בא באמצע היום ומוציא את הילד מהכיתה באוזניים וצועק עליו מול כולם.

ושיקראו לך מלשין אח"כ....אף אחד לא יתעסק איתך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים