עבור לתוכן

מחפש עכבר לעבודה גראפית. 400-500 שקל.

Featured Replies

פורסם

Clash:

אני יודע שיש לעכברים האלו תיקון תנועה מהסיבה הפשוטה שיש לי אותם בבית.

זה מתבטא בכך שברגע שהעכבר נכנס לתנועה רציפה, הוא מנסה לשמור על קו ישר גם כאשר אתה לא מנסה לשמור עליו. זה יבוא לידי ביטוי בעיקר כשתרצה לעשות תנועות מעגליות ארוכות (לצייר מעגל, או סתם קימור).

הדגמה זריזה (הזזתי את העכבר בחופזה מצד לצד ואז בתנועה מעגלית): http://img502.imageshack.us/img502/3866/56982694.gif

שים לב כי בmx510 (ה518 והG5 נמכרו ממזמן) הקו ישר לחלוטין אף שלא השתדלתי לשמור על קו ישר ובתנועות המעגליות משתרבבים קווים ישרים, בעוד בIMO 1.1A הקווים עקומים לחלוטין וכך גם העיגולים.

מה שזה אומר בתכלס הוא דבר מאוד פשוט: העכבר של מיקרוסופט יצייר על המסך בדיוק את מה שהיד שלך עושה, לטוב ולרע.

בהתייחס למשטחים, משטח קשה יציב יותר ממשטח רך. כשמדובר במשטח רך דק כמו הQcK+ ההבדל זניח ולא מצדיק לעניות דעתי את ההפרש בינו לבין משטח קשיח. אבל אם לא חסר לך כסף ואתה רוצה משטח שיגרום לכל תנועת שריר קטנה שלך להתבטא על המסך, הicemat הוא המשטח הכדאי ביותר.

עריכה:

Razer מדברים על עדכון קושחה לעכברי ה3G שלהם (קרי DeathAdder) שיבטל את תיקון התנועה המדובר, לאחר עדכון שכזה העכברים שלהם יהיו רלוונטים באותה המידה.

הIkari של SteelSeries גם הוא ללא תיקון תנועה, אך מדובר בעכבר בעל תג מחיר גבוה מדי שלא נותן תמורה ראויה.

פורסם

אין אפשרות בדרייברים להוריד את התיקון תנועה הזה? נשמע לי מוזר.

פורסם

זה מובנה בתוך הקושחה של העכבר.

בשביל להוריד את זה צריך להוציא עדכון קושחה, אני לא מתמצא מספיק בטכנולוגיה העומדת מאחורי עכברים בשביל להגיד עד כמה זה אפשרי בכל עכבר.

בהתחשב בכך שrazer כבר רמזו על הוצאת עדכון שכזה, אולי גם logitech יקפצו לתוך המערכה.

מוזר או לא, זו המציאות. עליתי על זה די במקרה כשלקחתי בזמנו את הMX510 למשרד החדש שלי בבסיס, לפתע התקשיתי לצייר שרטוטים רציפים ומדויקים (גבולות גזרה למשל) שהיה לי קל בהרבה עם עכברי הIBM הפשוטים. הבנתי שמשהו כאן לא בסדר ובדיקה זריזה בMS Paint הראתה לי מה הבעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים