עבור לתוכן

קניתי מחשב חדש - שווה לעשות? יש מפרט... >

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

קניתי מחשב חדש שיגיע שבוע הבא. החברה ממנה אני קונה מבצעת OC עד 40% ללא תוספת תשלום..

השאלה היא האם כדאי לעשות עכשיו או להמתין שהמחשב יתיישן קצת..

השימושים שלו בעיקר משחקים (רמת ה GTA האחרון) ועבודה בסביבות וירטואלית (VMWARE).

זה המפרט:

לוח אם GIGABYTE GA-MA790FX-DS5 38492 3

פאנל בקרה "5.25 CoolerMaster Aerogate II Black ALD-V02 4

מעבד AMD Phenom II X4 920 Box AMD1281 5

כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 OC Edition 512MB DDR3 PCIe CGAX-4852DDO 6

כונן קשיח Hitachi Deskstar 500GB SATA2 16MB Deskstar500S 7

זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ F2-8000CL5D-4GBPQ 8

צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD GSA-GH22L 9

מארז כולל ספק CoolerMaster CM 690 500W RC-690-500W 10

קרור למעבד CoolerMaster Hyper TX 2 RR-CCH-L9U1-GP 11

קרור לדיסק קשיח Thermaltake Hard Drive Cooler TT-A2376 13

תודה לעוזרים וסופ"ש נעים

עידן

פורסם

קודם כל, ברוך הבא!

ועכשיו לעניינינו:

תגיד להם שיעשו 25-30% ככה לא יותר (בגלל הספק), וממילא הם אחראים אם יקרה נזק לCPU..

מאיזו חנות אתה קונה?

פורסם
  • מחבר

תודה על הברוכים הבאים..

ראיתי את תחרות ה OC שעשיתם... מדהים!

אני קונה מ skypc.

עכשיו נציג תמיכה שלהם התקשר לאמת הזמנה והציע להחליף ללוח אם מדגם dfi lanparty jr 790 gx m2rs בטענה שהוא יעבוד יותר טוב עם המעבד.

להבדיל מנושאי תוכנה, החומרה זה לא הצד החזק שלי ואמרתי לו שזה בסדר להחליף אם הם אותו מחיר (למרות שיש מצב שהוא אמר את זה רק כדי להפטר מהמלאי..).

לגבי ה OC הוא אמר שהמחשב מאוד חזק ולדעתו בשלב זה אין צורך לעשות, אז גם עם זה הסכמתי.. :nixweiss:

פורסם

המערכת שלך חזקה מספיק..OC זה עניין של העדפה/תחביב..שכן המערכת תריץ בלי שום בעיה את השימושים שלך..

אם בא לך..תגיד להם שיעשו..אם לא אז בעתיד.. :xyxthumbs:

לגבי לוח האם שהחליפו לך..הלוח שהוצע לך הינו בתקן MINI ATX מה שאומר לוח קטן יותר (מבחינה פיזית), מבחינת פיצ'רים וכו..יש אפשרות שהוא יספק אותך אך עדיין הוא מוגבל בשל גודלו ויעודו..

כמו כן הוא מבוסס על ערכת שבבים שונה (790GX) שמגיעה עם כרטיס מסך ON BOARD, מה שאין לך בו צורך (ויפגע ביכולת הOC העתידית).

אם המערכת לא הולכת לשבת במארז HTPC...תחזור ללוח האם הקודם שלך או לדגם אחר שמבוסס על אותה ערכת שבבים (אפשר גם של DFI רק סידרה שונה)..

פורסם
  • מחבר

סוף סוף תגובה מקצועית!

בצהריים התקשרתי שישנו חזרה ל GB אבל אז שמעתי עוד דעות שהחזירו לי את ההתלבטות.

החלטתי להישאר עם GB כי כנראה שהמותג תמיד ישפיע על ההחלטות, ועכשיו סגרת לי את הפינה האחרונה.

תודה רבה.

ואם אפשר שאלה אחרונה,

לגבי כרטיס מסך, לקחתי את club3d hd4850 oc ב 864 ש"ח

וחברים המליצו לקחת במקום את GB Geforce 9800 GT OC 1024MB במחיר דומה

לclub3D יש 512MB אבל יש HD

לעומת GB עם 1024 בלי HD..

ושוב הדילמה.. :silly:

תודה רבה

פורסם

ה- 4850 חזק יותר ויביא לך תוצאות טובות יותר במשחקים וכדומה.

אני ממליץ לך, אם זה לא בעיה בשבילך להוסיף עוד כ- 150 שקלים בערך, לקנות את Sapphire HD 4850 TOXIC (החברה מוכרת ואמינה מאוד אם תשאל את עצמך), למה? יש לו מאוורר של Zalman (הרבה יותר טוב מקירור הסטוק) וביצועים טובים יותר בכ- 8 אחוז מ- 4850 רגיל. בגירסא הזאת הוא עובר בבנצ'מרקים גם את הכרטיס +9800GTX שכשלעצמו חזק יותר מ- 9800GT.

בנוגע לזיכרון על הכרטיס, בעיקרון 512 זה די והותר לכל מסך שמתחת ל- 22 אינצ'. מעל או דומה עדיף 1GB.

פורסם
  • מחבר

לא כל יום קונים מחשב חדש והשקעתי כבר 5 אז עוד 150 זה לא נורא..

תודה רבה על ההמלצות המקצועיות,

אחלה סופ"ש.

פורסם

^

אל תמהר להוסיף ,אם כבר אז לך על 4870 שתוכל לרגוש ב1080 ש"ח, 4870 יביא לך ביצועים עדיפים משמעותית, אם כבר הוספת כסף.

עריכה:

אפשר להשיג אותו היום ב1040

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים