עבור לתוכן

למה לא לשים את הצד היפה של הכרטיס מקדימה?

Featured Replies

פורסם

שמתם לב שבכל כרטיסי המסך משתדלים לדפוק עיצוב ממש ממש יפה, אבל בסופו של דבר לא רואים את העיצוב הזה כי הוא תקוע face down בתחתית המארז לרוב?

למה הם כולם עושים את זה ככה? אני משוכנע שזה לא יהיה סיפור לעשות את הכרטיס הפוך, מילא האוויר נפלט החוצה בכרטיסים החמים.

פורסם

זה באמת קטע מוזר שכבר לפני שנים חשבתי עליו.

לא מאמין שזה קשה, אך ייתכן ומדובר בתקנים מסויימים או משהו בסגנון שלא כל כך רוצים לשנות..

פורסם

היה פעם איזה כרטיס לא זוכר איזה שהקירור + הליבה הייתה למעלה... אוליי איזה שהוא דגם של 6600GT אני כבר לא זוכר...

פורסם

כי זה יפריע.

אם אתה קונה כרטיס עם קירור שתופס שני סלוטים ושם אותו על הסלוט העליון? זה יפריע לציפסט וגם לא יהיה חור למעלה בישביל עוד אחד..

והם יתפסו גם מלא מלא אבקק..

פורסם

כי זה יפריע.

אם אתה קונה כרטיס עם קירור שתופס שני סלוטים ושם אותו על הסלוט העליון? זה יפריע לציפסט וגם לא יהיה חור למעלה בישביל עוד אחד..

והם יתפסו גם מלא מלא אבקק..

כל מילה זהב

אצלי בלוח נגיד אם הקירור היה למעלה אז היה נתקע בצלע הקירור של הלוח אז לא היה מתאים כל כך :D

פורסם

וברוב לוחות האקסטרים , ואלייהם מיועדים הכרטיסים האלה , (ואל תגידו לי יש לי ג'יגבייט P45 פשוט עם 4870X2 ) זה יפריע גם לזכרונות

עכשיו הסתכלתי ובלוח שלי זה הייה מאוד מפריע... (מסתיר כמעט רבע מאורך הסלוטים)

אין ויכוח שזה יהיה יפה..

זה רק לא פרקטי :/

פורסם

הכל התחיל עוד בזמן שמארזים היו שוכבים.

מישהו המציא תקן למארזים ולוחות כך שהלוח של הכרטיסים יהיה בצד ימין, ויותר מאוחר במארזים עומדים זה הפך להיות למעלה.

אין אפשרות ליצר כרטיס עם לוח בצד שמאל ועליו להרכיב מאוורר שפונה לצד ימין בלי לחרוג לשטח של הכרטיס או המרחב שמעליו.

חוץ משינוי מוחלט של תקנים שיאלץ את כולם להמציא ולקנות מארזים, לוחות, וכרטיסים בתקן החדש. מה שלעולם לא יקרה.

וכמו שאמר AVIRAM עדיף מבחינת אבק איך שזה עכשיו.

לא יודע אם חשבו על זה כשהמציאו את התקן אבל מבחינתי שיחקו אותה.

יש כן אפשרות להשיג את מה שאתה רוצה בלי לשנות תקנים.

כל מה שצריך זה ליצר מארז שבו הלוח יהיה מורכב בצד השני בהיפוך של 180 מעלות.

זה אומנם ישיג את המטרה שלך, אבל מוקדי החום יהיו למטה, כמו גם היציאות של הלוח, וזה יהיה ממש לא יעיל ונוח.

פורסם

מה הקשר לכרטיסי מסך? כל הכרטיסים על הלוח הפוכים. אבל יותר הגיוני לומר שיחסית ללוח כל הכרטיסים כלפי מעלה ופשוט הלוח הפוך בתוך המארז. אפשר להאשים את המארז, יש מארזים בהם בהם זה הפוך כמו ה lian li V1000.

פורסם

מי רואה בכלל את הכרטיס מסך? אתם משאירים את המארז פתוח או מה? :nixweiss:

פורסם

אני רואה אותם!

והם לוקחים חלק גדול מהלוק של המחשב...

וכן המחשב סגור (יש חלון אם לא שמעת על הדבר הזה עדיין.............)

פורסם

אם הוא יהיה כלפיי מעלה אז הוא יפריע לצ'יפסט

ואם חריץ הPCIE יהיה יותר למטה כנראה יהיה לו יותר מידי מרחק מהNB וזה יפגע בביצועים

כך שכרגע אין פתרון

פורסם

פותח התרד הנושא הובהר ומוצא,מה גם שהוא לא ממש קשור לפורום הזה, ננעל תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים