עבור לתוכן

שאלה לגבי הלוג'יטק Z5500 + מיקרולאב X23 + מתלים לרמקולים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם...

MicroLab X23

כרגע אני משתמש במערכת 5.1 המצויינת מיקרולאב X23 .... המערכת במצב מעולה... רק הבעייה שאני אישית שומע שירים בעיקר HardStyle וטראנסים שפשוט יש להם באס מטורף ולא רגיל... אני לא יכול להגביר מעל החצי כי הוא כבר דורש מקסימום כוח מהבאס והמערכת בשבילי טיפה מרעידה את החדר ואני אוהב מערכות שמעיפות תחדר אל השכנים... ככה שרציתי לדעת בכמה אוכל למכור את המערכת הזאתי... חבר שלי רוצה לקנות אותה רציתי לדעת כמה היא שווה המערכת.. ( ברור שאני עוד יוריד לו מהמחיר כי הוא חבר טוב שלי ) ואני לא מתכוון למכור עכשיו אני תמיד מוריד בכמה ווליומים מהמקסימום שהיא יכולה להוציא איכותי בשביל לא לדפוק את המערכת ככה שהיא במצב מעולה

Z5500

עכשיו לגבי הלוג'יטק Z5500... אני מוגבל לקנות אך ורק מהארץ רציתי לדעת אם שווה לי לקנות את המערכת Z5500 חדשה ( חשוב לי מערכת 5.1 כי אני גם רואה המון סרטים ומשחק במשחקים ובשביל לשמוע מוסיקה אני פשוט מעביר למצב 2.1 ) או שפשוט שווה לי לקנות מערכת רצינית יותר ביד שנייה שתעלה ברמה מעל ה- Z5500 ותוכל להחבר אל המחשב... וחשוב שתהיה באותו התקציב אבל אמרו לי שהיא הכי טובה לתקציב הזה

עכשיו לגבי מתלים לרמקולים...

יש לי מההכנה של 5.1 הרמקולים פשוט תקועים על בורג רציתי לדעת כמה עולה מתלה של רמקול כזה שפשוט ייתן להם זווית לכיוון אליי ולא אל הקיר השני כי אני דיי מאבד כיוון ב- 5.1 ככה... אם אני אכוון אותה למטה לכיוון הראש שלי ולכיוון בכלל של הראש שלי אני יוכל לשמוע יותר טוב... כמה עולים מתלים כאלו?

בכל מקרה לגבי ה- Z5500 עד לכמה אני יכול להגיע עד שהוא ייגיע לפול ווליום בבאס?

הנה דוגמא קטנה ( לא השיר עם הכי הרבה באס שאני מכיר אבל יש לו כמות מכובדת וטובה של באס

http://www.youtube.com/watch?v=U4wgdTumfks

אז למי שבעל Z5500 יכול לעשות לי בדיקונת קטנטונת על מצב נורמאל באסס...

ודרך אגב ברור שאני יביא את ה- XFI GAMER כרגע בשביל המערכת הזו יש לי ‏Creative Audigy SE 7.1‎ וכנראה שאני ימכור אותו עם המערכת הכרטיס דיי חדש..... 3 וחצי חודשים אצלי

מצטער על החפירה זה פשוט דברים שאני רוצה לדעת.... אגב הקנייה לא דחופה לעכשיו אלא היא תתבצע בעוד 3 חודשים בערך אני מעכשיו מברר המון דברים שאני יידע כי יידע לא מזיק :D

פורסם

אחי, לי יש את הZ-5500 ואני מאוד מרוצה.

בקשר למתלים- יש להם רגליים מתהפכות עם חורים לברגים ככה שאין שום בעיה לתליה.

על ווליום במקסימום היא עדיין נשמעת מעולה.

השיר שהבאת זה עוד כלום באס לשירים באיכות של FLAC או 320+KB. אני שומע לרוב שירים באיכות די גבוה, הבאס פשוט מטורף. כבר בחצי מהעוצמה הוא פשוט מזיז כל מה שיש בחדר, בין אם זה את עצמו ובין אם זה כל דבר שנמצא במרחק של 10 מטר לפחות.

בעוצמה מלאה הסאב עדיין נשמע מעולה ומדוייק, הרחוב אצלי הוא 100 מטר לכל צד [מין ס כזה] העוצמה הייתה על חצי חבר שלי נכנס אמר לי שאני דפוק ושאני אני ינמיך מהר כי שומעים את המוזיקה והבאסים בחצי מהרחוב. [וזה בתוך החדר].

בסרטים המערכת פשוט כמו קולנוע משופר שיש לך את המיטה שלך וכו' צריך רק מסך גדול וזה באמת כבר שיא הפינוק.

לחדר קטן לא הייתי מגביר כ"כ, בווליום מסויים האקוסטיקה בחדר דופקת את האוזניים אתה מתחיל לשמוע צפצופים וכו' פשוט לא בריא.

אבל אין מה לדבר, מערכת כזאת פשוט שווה. [קניתי מפנדה ב2250].

נ.ב

בקשר להעביר ל2.1, אם הרמקולים ממוקמים כמו שצריך לדעתי 5.1 יקח בלי לראות בכלל 2.1.

פורסם
  • מחבר

בקשר לבאס.. גם זה מיוטיוב ככה שהאיכות יורדת בטירוף וכמו שאמרת הבאס פה זה באמת כלום יש לי את הטופ 40 של ההארדסטייל שאני מגיע לפחות מחצי זה לוקח את כל הבאס במערכת שלי והבאס בטופ40 באמת אחד החזקים שאני מכיר... הבאס כאן מיוטיוב על הפנים אחרי שהוא בקובץ על המחשב הבאס פשוט יש הבדל ממש ממש ממש משמעותי... ככה שתוכל אפילו לנסות עם Youtube Downloader להוריד אותו ולהמיר אותו אל MP3 ( למרות שזה קובץ יותר ירוד עדיין יישמעו פי כמה וכמה יותר טוב )

בקשר ללמסך... יש לי בחדר טלוויזיית 32 אינץ של סמסונג היידפנישן רדי הדגם המומלץ הזה... LCD .... ככה שיש לי את שיא הפינוק עם דבר כזה.. :)

החדר הוא לא חדר קטן הוא ממוצע אבל אני אוהב שיזוזו לי דברים בחדר ( אני ידביק את כל המאגר בשמים והחרבות שיש לי עם מסקינטייפ לתזוזה מינימלית חחח ) ובמיוחד אני אוהב באסס!!

בקשר למתלים יש אפשרות בתלייה פשוט שהם יזוזו ימינה ושמאלה? אבל שהמתלה יהיה באותו המקום... יש לי במעערכת של JAMO בסלון שאפשר לסובב את הרמקולים אז אני רוצה לדעת אם גם כאן יש את זה....

בקשר לשאלות של המיקרולאב כמה אני יוכל למכור אותם ( מצב מעולה ) אני ישמח לדעת ולגבי המתלים האלו של הרמקולים Z5500 ואם שווה לקנות מערכת יד 2 במחיר הזה של 5.1

תודה רבה

פורסם
  • מחבר

עברו 24 שעות+ כמעט דף שני אז הקפצה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים