פורסם 2009 בפברואר 1816 שנים טוב אז.. איזה אוברקלוק כדאי ולמה?הסקר-פה!!הצביעו, ושלחו תגובות איזה אוברקלוק אתם מעדיפים ולמה (אם לא אז למה לא)!נ.בהצביעו פעמים רק אם אתם לא בטוחים או מתלבטים בין שני מקומות
פורסם 2009 בפברואר 1816 שנים אני הצבעתי 20%-80% כי לדעתי אוברקלוק הכי יעיל למי שקונה מעבד חלש + קירור ועושה לו אוברקלוק עד לרמה שלמעבד איכותי. (כמו אצלי שזה E7200@3.8GHZ שזה 50%)אני לא רואה ממש טעם באוברקלוק אקסטרים (קירור מים או 2דלתא בTRUE) כי אז יש הרבה הוצאות על לוח-אם בלוקים רדיאטוריםצינורות וכו' ואני אישית לא ממש מוצא את הטעם בזה מבחינת תמורה. (חוץ מהעובדה שיש לך מפלצת של מחשב והיופי).
פורסם 2009 בפברואר 1816 שנים מחבר אני הצבעתי 20%-80% כי לדעתי אוברקלוק הכי יעיל למי שקונה מעבד חלש + קירור ועושה לו אוברקלוק עד לרמה שלמעבד איכותי. (כמו אצלי שזה E7200@3.8GHZ שזה 50%)אני לא רואה ממש טעם באוברקלוק אקסטרים (קירור מים או 2דלתא בTRUE) כי אז יש הרבה הוצאות על לוח-אם בלוקים רדיאטוריםצינורות וכו' ואני אישית לא ממש מוצא את הטעם בזה מבחינת תמורה. (חוץ מהעובדה שיש לך מפלצת של מחשב והיופי).והכבודוהתהילהוהכסף (אם זו אליפות עולם)
פורסם 2009 בפברואר 1916 שנים אם זה מחשב משרדי , אין טעם לאוברקלוקאם הביצועים לא מספיקים יש טעם לאוברקלוקאם עושים עושים עד הסוף , אם לא אז לא(ויש כאלה שעושים כי זה תחביב , גם אפשרות)
פורסם 2009 בפברואר 1916 שנים לדעתי זה אשכול מיותר. כל אחד עם הצרכים שלו. אם אני לא אצטרך יותר ביצועים, אני לא יעשה OC. אם אני אצטרך, אני יעשה. וחוץ מזה זה ממש לא נכון הדרך של האחוזים. אני יכול לקנות מעבד אחד ולא משנה כמה אני אנסה אני לא אגיע ל- 50 אחוז עם קירור אוויר. ומצד שני יכול להיות מעבד שאני אגיע בקלות ל- 50 אחוז.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.