פורסם 2009 בפברואר 2316 שנים אני לא מסוגל לישון עם הלחות של המרכז. פשוט זוועה.http://www.youtube.com/watch?v=mW7hYXSiVxc
פורסם 2009 בפברואר 2316 שנים חפותח הת'רד איך הגעת לחישוב שהמחשב שלך צורך חצי שקל לשעה ? חצי שקל זה עבור קילו וואט למשך שעה , יש לך ספק של 1000W שעובד בעוצמה מלאה כל הזמן ?
פורסם 2009 בפברואר 2416 שנים מחבר שוב, ניתקתי את כל הבית, וידאתי ששום דבר לא אוכל חשמל, והפעלתי את המחשב.
פורסם 2009 בפברואר 2416 שנים מחבר האוכל במקרר שרד סשן בדיקה של שעה.למקררים בימינו יש בידוד לא רע, והגוש קרח שמכסה את אחד הקירות שאין לי כח להפשיר גם תרם P:
פורסם 2009 בפברואר 2416 שנים א.אתה מדבר על המחשב ביחד עם המסך והרמקולים ?ב.יש לך מחשב שצורך קילוואט בכל זמן נתון ? אתה יודע שקילווואט שעה זה אומר צריכה של 1000W למשך שעה רצוף ורק אחרי שעה ברציפות זה חיוב של חצי שקל ?כאילו נתיקת הכל ורק המחשב היה מחובר למשך שעה ברציפות ואז ראית את המונה זז אחד ?
פורסם 2009 בפברואר 2416 שנים מחבר לא עמדתי שעה כמו אדיוט, מדדתי כמה זמן לוקח לכל מכשיר לעשות 0.1 קוט"ש וחישבתי לפי זה.ואני מדבר על כל מערכת המחשב שלי, במאמץ.
פורסם 2009 בפברואר 2416 שנים שוב, ניתקתי את כל הבית, וידאתי ששום דבר לא אוכל חשמל, והפעלתי את המחשב.גם כאשר מכשיר חשמל מחובר לשקע הוא עדיין צורך חשמל.
פורסם 2009 בפברואר 2516 שנים G, אולי, אבל המד לא הסתובב בכלל.הסתובב מאוד לאט - לא יכול להיות שלא זז בכלל (אפילו טלוויזיה כבויה שמחוברת לחשמל צורכת כמה ווואטים)הבדיקה שעשית היא הערכה גסה מאוד - בדיקה של שעה - אם תמדוד 10 שעות (כנראה לא יקרה) אחרי שתנתק הכל מהחשמל - תקבל תוצאה די נכונה...המשחק הוא על אגורות לשעה שלא יכולת למדוד (תכפיל ב- 24 שעות ואת זה ב- 60 יום - ותדע כמה בחשבון דו-חודשי תקבל)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.