עבור לתוכן

Half Life 2 : ScreenShots!

Featured Replies

• תגובות 37
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

לא נראה משהו

נראה פחות טוב מדום 3

פורסם

הדמויות באמת לא נראות משהו...

אבל הרקע נראה ממש טוב! מאוד קרוב למציאות (לפחות מרחוק)

פורסם

דבר ראשון שצריך לומר הוא שצריך פשוט לראות את הסרטון של המשחק שמדגים משחקיות בזמן אמת,פשוט דבר מדהים(חיפוש בפורום יביא לינק).

דבר שני הוא שהדמויות נראות בכל מקרה טוב ומה שהכי חשוב הוא שהאנימציות של הדמויות פשוט מדהימות וההבעות פנים מציאותיות להחריד.

האלף לייף 2 לא נועד מלכתחילה להתחרות בדום3 שבסופו של עניין דום 3 הוא לא יותר ממשחק FPS רגיל,אמנם עם גרפיקה מדהימה אבל משחק FPS רגיל לכל דבר.

האלף לייף מציג גרפיקה מעולה עם מנוע פיסיקלי לא פחות טוב , אנימציות מדהימות ואינטרקטיביות מדהימה גם כן וכל זה אני מעריף יהפוך אותו למשחק מספר 1 בכל הזמנים!

פורסם

הדמויות נראות נחמד, אבל לא הכי הכי (דום3) אבל לאומת זאת הסביבות מרשימות מאוד: המים חלקים, בניינים לא שטוחים מדי וישנו ערפל שכזה... באמת יש למה לצפות

פורסם

אחחחחחחחחח!!! שיצא כבר אני יסיים אותו ויעבור למשחק הבא 8)

פורסם

חובה לצפות בסרטון (באורך של כחצי שעה ובמשקל של חצי ג'יגה) ע"מ להבין עד כמה HL 2 בלי שום ספק, הולך להיות הדבר הבא.

פורסם

אחללה תמונות! ;)

פורסם

בקשר לתמונות למשחק יש גראפיקה יפה מאוד לא כמו של דום עבל עדיין... חוץ מזה הלף לייף זה שהוא יפה במשחקיות שלו ככה שהגראפיקה המאוד יפה שמביא איתו המשחק זה רק בונוס אבל בונוס ענק!!

פורסם

יש איכות TM!

אני לא מדבר על מישחקיות או משהו אבל לגבי הטקסטורות, דום 3 ניראה טוב יותר, אבל לא הרבה, 2 משחקים מצויינים!

פורסם

הגראפיקה בhalf life 2 הרבה יותר מציאות ויפה לדעתי .

מי שלא ראה את הסרטון הדגמה מחמיץ אחד המשחקים המציאותים ביותר שהולכים לצאת.

אי אפשר להשוות בין שתי המשחקים כי הם שתי דברים שונים לגמרי,גם מבחינת גראפיקה אי אפשר כי hl2

הולך על גאפיקה מציאותית יותר לעומת דום 3 שלדעתי נראה כמו סרט ממחושב לא יותר מזה.

פורסם

חובה על מעריצי ה-HL לראות את הסרטון של החצי שעה! פשוט מדהים אחרי שראיתי אותו כבר הפסקתי להתלהב מדום3 ;D

פורסם

חובה על מעריצי ה-HL לראות את הסרטון של החצי שעה! פשוט מדהים אחרי שראיתי אותו כבר הפסקתי להתלהב מדום3 ;D

ראיתי, נדהמתי ! (תודה לרוקפורד)

פורסם

30 בספטמבר הוא כאן רבותיי, אם לא יהיה עיקובים מיותרים... :dance:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים