עבור לתוכן

צריך המלצה: מחשב נייד למשחקים ולאינטרנט עד 4000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום

השתחררתי מהצבא ואני מחפש מחשב נייד שישמש אותי לשנים הבאות בעיקר למשחקים ואינטרנט חשוב שיהיה מעבד טוב זיכרון טוב וכרטיס מסך טוב - שישמש למספר שנים בנוסף שהמסך יהיה 17 אינץ'.

ניתן לחרוג קצת מהתקציב....

תודה מראש!!

פורסם

תשכח מהרעיון של מחשב נייד ותקנה מחשב שולחני.

הנה למה:

1) מחשב נייד כמו שאתה רוצה יעלה פי 2 מהתקציב

2) מחשב נייד עם מסך 17" הוא לא ממש נייד

3) גם מחשב נייד עם מסך 17" לא משתווה בחוויית המשחק למחשב נייח.

4) בתקציב שלך אפשר למצוא מחשב שולחני עם מפרט מעולה למשחקים, כולל מסך והכל.

פורסם
  • מחבר

אני גם הייתי מעדיף מחשב שולחני אבל זה בשביל חבר שלי ואבא שלו רוצה מחשב נייד

וביקש את הדרישות האלה אז אמרתי שאני אבדוק...

השאלה האם באמת יש מחשב נייד עם מסך 17 אינץ' ועם הנתונים שביקשתי ונעלה את המחיר נגיד ל גג 5000

יש משהו?

פורסם

השאלה האם באמת יש מחשב נייד עם מסך 17 אינץ' ועם הנתונים שביקשתי ונעלה את המחיר נגיד ל גג 5000

יש משהו?

לא.

פורסם

נתקלתי בדבר אחד שאולי מתקרב לדרישות שלך.. ה-Acer AS6930G

מסך רק "16 אינצ' ולא 17, אבל כרטיס מסך נחמד ומחיר לא גבוה מדי..

זה הכי טוב שמצאתי בתקציב שלך

הנה עוד לינקים לאותו מחשב עם מעבד טיפה יותר חזק ויותר יקר:

http://www.shirion-computers.com/Product.asp?Pid=ACER-Aspire-6930G&Cat2Cat1ID=34&Cat2ID=213&aff=Zap〈=HE

http://toppc.co.il/aecommerce/c5184/46151.php

אבל כמו ש-Q אמר קודם, אם משחקים זה הכיוון שלך תעשה רוורס ומהר

פורסם

http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?ProductID=3111

למען האמת המערכת הזאת תסחוב מעולה משחקים.

מעבד T6400

כרטיס מסך 9600GT

4GB זיכרון

500GBHD

ורזולוצית מסך לא גבוהה במיוחד.

פורסם

אתה נהנה לפרסם לינק שנתתי הודעה מעליך? ::)

ואמרנו שזה ההתפשרות הכי קרובה שיש, עם מסך 16 אינצ' - כי ב-17 אין משהו בתקציב שלו

פורסם

שימו לב שכל ניידי ה16" וה18" (יש גם כאלה) הם 16:9, הפורמט המקובל במסכי טלויזיה רחבים, ולא 16:10 כמקובל במסכי מחשב.

מה זה אומר? זה אומר שכל משחק שמפתחיו לא לקחו בחשבון אפשרות של חיבור מסך טלויזיה במקום מסך מחשב, ייראה מרוח במקצת. זה גם אומר שבעבודה עם כל תוכנה בעלת סרגל כלים בחלק העליון (או התחתון) של המסך שטח העבודה בפועל יהיה קטן יותר, למרות שזה כבר הבדל זניח למדי.

פורסם

שימו לב שכל ניידי ה16" וה18" (יש גם כאלה) הם 16:9, הפורמט המקובל במסכי טלויזיה רחבים, ולא 16:10 כמקובל במסכי מחשב.

מה זה אומר? זה אומר שכל משחק שמפתחיו לא לקחו בחשבון אפשרות של חיבור מסך טלויזיה במקום מסך מחשב, ייראה מרוח במקצת.

יש מעט מאוד משחקים שלהם זה יהיה רלוונטי. כל משחק שיוצריו הביאו בחשבון מגוון רזולוציות, וביניהן רחבות, לרוב תומך גם בדברים כמו 1280X800/1920X1200 וגם ב-1280X720/1920X1080, ועוד כמה כאלה. משחקים ישנים שתומכים רק ברזולוציות של 4:3 (ו-1280X1024) יסבלו מאותן בעיות בכל מסך רחב, בלי קשר ליחס.

פורסם

אתה נהנה לפרסם לינק שנתתי הודעה מעליך? ::)

ואמרנו שזה ההתפשרות הכי קרובה שיש, עם מסך 16 אינצ' - כי ב-17 אין משהו בתקציב שלו

אתה רומז שאני גונב קרדיטים? ::) קצת בגרות לא תזיק :P

בכולאופן אין צורך לרכוש נייד עם מסך גדול כולכך 15.6 גג 16" זה יותר מידי מבחינת משקל וגודל פיזי.

כמובן שעם גודלו של הנייד ככה הצריכה של הסוללה מתבטאת,יותר ביצועים פחות זמן סוללה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים