פורסם 2009 בפברואר 2016 שנים כל מה שנראה כמו M4, בין אם זה HK416, FN SCAR או כל דבר אחר, כי הדבר הזה זה כלי הנשק הכי סקסי שקיים עלי אדמות נקודה. FAP FAP FAP
פורסם 2009 בפברואר 2016 שנים רוצים לדעת למה אני משתמש בסכין? אקדחים הם מהירים מדי. אי אפשר להנות מכל אותם הרגשות הקטנים... רק בשביל תגובה אחת לפתוח משתמש? אגב נתתה תמונה לא במקום... בCOD4 הסכין הורגת יותר מהר מכל נשק אחר (יש לה DAMAGE בסביבות ה900)
פורסם 2009 בפברואר 2016 שנים המשתמש קיים כבר כמה שבועות, היה לו דיון דיי גדול לא מזמן.וואו אז איך מונה ההודעות שלו עומד על הודעה יחידה? בידיוק כמו המשתמש "עוף קפוא" שראיתי מינימום 20 תגובות שלו ומונה ההודעות שלו עומד על 3...
פורסם 2009 בפברואר 2016 שנים יש לי רק דבר אחד לומר על בארטאם מישהו יורה לכיוון שלך בארט או שאתה מת אם חצי גוף כרות או שמתתי מהתקף לב רק מהפחד
פורסם 2009 בפברואר 2016 שנים האגודל הדוחף מWORMS עריכה: כמה סרטונים טובים של נשקים אחרים מWORMS [attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בפברואר 2016 שנים מחבר האגודל הדוחף מWORMS תעזבו אתכם מארמגדון, חמור ושאר ההפצצות. האצבע הדוחפת היא הדבר הכי משפיל בחיי תולעת!
פורסם 2009 בפברואר 2016 שנים רק בשביל תגובה אחת לפתוח משתמש? אגב נתתה תמונה לא במקום... בCOD4 הסכין הורגת יותר מהר מכל נשק אחר (יש לה DAMAGE בסביבות ה900) לגבי הסכין הקטלנית, מי שראה את ה-Cereal Killer (סרטון Frags), יש שם קטע מדהים... תהנו: http://www.youtube.com/watch?v=e1bCeCgzQYc
פורסם 2009 בפברואר 2016 שנים כולכם לא מבינים כלום בנשקים. ה- death's head מ- scorched earth המקורי. זה נשק. אתה משחרר אחד כזה לאוויר ואומר שלום לעולם כפי שהיכרת אותו חחח רוב האנשים פה לא יודעים אפילו על מה אני מדבר... אחד הגדולים. במיוחד כשאין קירות באותו שלב (ה"קירות" הצהובים) HF[br]פורסם בתאריך: 20.02.2009 בשעה 18:16:09 הרובה שהכי התלהבתי ממנו וגם הפתיע אותי זה רובה שיורה כרישים מהמשחק-ARMED AND Dangerous :hizuk: זה בדיוק מה שרציתי להגיד !!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.