פורסם 2009 בפברואר 1916 שנים מחבר זה dark messiah of might and magic...אני זוכר את החרב, לא זוכר את השם שלה :\זה אכן Dark Messiah.אני בעצמי לא יודע את השם שלה, אבל יכולת להכין אותה בעצמך בשלב מסוים במשחק.אני כמו תמיד, פחות נמשך לקסמים ויותר מעדיף קרב חרבות.
פורסם 2009 בפברואר 1916 שנים KATANA!אני הכי נהנה להרוג עם קטנה, רק חבל שרוב המשחקים שיש בהם קטנה הם משחקים קלים/ דפוקים/ מעאפנים...
פורסם 2009 בפברואר 1916 שנים PATH OF NEO ^^ יש שם נשקים מעולים (חוץ מהרובים), חולה על כל הסכינים והחרבות שיש שם
פורסם 2009 בפברואר 1916 שנים תבור כמובןואני לא לוקח אותו מהמשחקים אלא מהמקום הכי קרוב אלי, הוא יצא יחד איתי לא מזמן מעזההבובה שלי אני קורא לה "גרמי"[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בפברואר 1916 שנים אולי כל הנשקים המטורפים בפוסטל.. הפאט בוי והשישקבב בפולאווט 3.. הרובה פורטלים מפורטל.. וכמובן הסופר גרביטי גאן בהאף לייף 2.. אבל תכלס, יש משהו גאוני יותר מכוח הרגל שלך בDARK MESSIAH?
פורסם 2009 בפברואר 1916 שנים מקריאת הת'רד מסתבר שיש לנו פה אחוז לא מבוטל של קמפרים בני זונות. http://www.youtube.com/watch?v=O-kL6llA4uM :lol: אבל זה כיף לצלוף מהמגדל ולשחק עם הזום ולראות את כולם מלמעלה. במיוחד הheadshot ששומעים והמולטי קיל והאולטרא קיל ועוד... בכול מקרה זה לא היה במשחק רשת אלא נגד מחשב.
פורסם 2009 בפברואר 1916 שנים אצלי זה מאוד תלוי במצב הרוח, יש זמנים שאני יכול להביא כמות הדשוט מעולה ויש זמנים שבהם אני אהרוג עם רובה לטווח קצר.למען האמת, לפעמים רובי צלפים טובים, אבל משעממים. תלוי מתי ובמצב הרוח כמו שאמרתי.
פורסם 2009 בפברואר 1916 שנים אני עדיין לא מאמין שהזכירו כאן את Battlefield 2 ו COD4 ואף אחד לא אוהב את ה G36C. ??? נשק פשוט מצויין ובאמת כיפי לשחק איתו ב Battlefield 2 ו Combat arms... באמת חבל. נשק טוב בעל RECOIL/ DAMAGE מצויין. עריכה: ואסור לשכוח את ה M95 Barret.
פורסם 2009 בפברואר 1916 שנים מעניין לגבי COD4 איך כמעט לכל אחד יש נשק אהוב שונה משם.זה רק מראה עד כמה מאוזן הם הצליחו ליצור את המשחק והנשקים,ככה שהמבחר הוא באמת מבחר.
פורסם 2009 בפברואר 1916 שנים מחבר תנחומי rtk217. אבל פה מדברים על משחקים. אכן. אם לפחות צה"ל היו מביאים לו איזה Gravity Gun אז היה לו במה להשוויץ. אבל תכלס, יש משהו גאוני יותר מכוח הרגל שלך בDARK MESSIAH? כ"כ נכון. לפעמים אפילו בצורה מצחיקה- באיזה משחק עוד ראיתם אויבים עם נטיות התאבדותיות שעומדים על קצה התהום ו"במקרה" הם עם הגב אליך?
פורסם 2009 בפברואר 1916 שנים אני עדיין לא מאמין שהזכירו כאן את Battlefield 2 ו COD4 ואף אחד לא אוהב את ה G36C. ??? נשק פשוט מצויין ובאמת כיפי לשחק איתו ב Battlefield 2 ו Combat arms... באמת חבל. נשק טוב בעל RECOIL/ DAMAGE מצויין. עריכה: ואסור לשכוח את ה M95 Barret. אני הזכרתי
פורסם 2009 בפברואר 2016 שנים רוצים לדעת למה אני משתמש בסכין? אקדחים הם מהירים מדי. אי אפשר להנות מכל אותם הרגשות הקטנים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.