עבור לתוכן

ת'רד אינפורמציה על Pentax K200D בפרט וצילום בכלל

Featured Replies

• תגובות 489
  • צפיות 43.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

איך מצלמה כמו הפאנטקס 200D מתחרה מול הקאנון 500D ?

פורסם

זה לא שהעדשות האלו שוות כ"כ הרבה שתראה הבדל לדעתי, אם אתה קונה בBH ויש לך אפשרות לבחור בין שני הדגמים, קח את הרגיל, ב50$ אתה יכול למצוא איזו פריים 1.8 באיביי

פורסם
  • מחבר

אתם נורא החלטיים..

הגריפ הגיע

imgp0968.th.jpg

imgp0971.th.jpg

imgp0972m.th.jpg

פורסם

נוח?

פורסם

אתם נורא החלטיים..

אני שיערתי, אני מניח שהוא מדבר בעקבות השוואה שראה.

תתחדש, אבל מזה באמת, תצלם שזה על המצלמה :P

איך המשקל? כמה סוללות נכנסות? ומתי תשתמש בזה? (עוד 4 סוללות תופסות פחות מקום מגריפ בתיק, ולא נראה לי שהשיפור בקצב קאש עוזר כ"כ)

פורסם

מה זה קצב קאש?

אין שום הבדל בביצועים עם/בלי גריפ (ב-K200), זה פשוט מאפשר להשתמש בסוללות נוספות וכמובן מוסיף שליטה אנכית (התועלת העיקרית של גריפ).

פורסם

התכוונתי לקצב של התמונות ברצף, עכשיו שאני חושב על זה, זה לא תלוי בקאש אלא בהספק (מן הסתם)

אתה בטוח שאין השפעה? ממה שאני זוכר עם גריפ הוא מצלם טיפה יותר מהר.

פורסם

אתה זוכר נכון, רק שזה לקוח מהביקורות על המצלמות האחרונות של ניקון. :cool2:

פורסם
  • מחבר

זה קטן וקל ממה שציפיתי (למרות שהייתי מודע לנתונים). 4 סוללות נכנסות, בלי שום הבדלי ביצועים מן הסתם, כולל קצב אש (אהמ אהמ דורי). עד כאן היתרונות. התחושה פלסטיקית וזולה יותר מהגוף, מצד שני אם התחושה הייתה משוריינת אז אני מניח שהמשקל היה בהתאם. לא הייתי אומר שהאחיזה מי יודע מה נוחה. כלומר, מעבר להיותה אנכית במצב אנכי. החסרון הכי גדול (שגם הוא חלק מהנתונים הידועים מראש) זה חוסר השליטה - גלגלת ושות'.

לדעתי רק אם אתם מוצאים אותו בזול...

פורסם

http://forums.dpreview.com/forums/readflat.asp?forum=1036&message=32435467&changemode=1

With the older cameras, SR could be turned on and off with a simple switch but now, I have to dig in the menu each time... A major pain in the behind I can tell you. Makes testing very hard. If the next models do have SR in menu instead of a simple switch, I 'll stop testing...

איזה קטנוני אלוהים... אפשר לחשוב כמה פעמים בן אדם בודק את הSR במהלך השימוש שלו במצלמה.

בK200 זה עם סוויץ נוח ליד האגודל ואני לא זוכר מתי בפעם האחרונה ביטלתי את הSR (למה? בשביל חצובה? לא נראה לי שההבדל כזה משמעותי, והחצובה שלי בעצמה היא לא הכי יציבה שיש)

תוצאות מדהימות לדעתי.

פורסם

אתה תמיד מתייחס בכזאת רצינות לכל דביל בפורום עלוב כמו הפורום של DPR ?

בפורומים רציניים יותר הדעה הרווחת היא שהפעמים הבודדות שבהן הסוויץ' הפיזי של ה-SR עבר מ-ON ל-OFF היו כשהמצלמה היתה בתיק והוא זז בטעות....

מצחיק שאנשים מתלוננים על זה ש"לא נוח להפעיל/לבטל את ה-SR", כאשר אצל המתחרים ה-SR בכלל לא קיים....

אבל היי, העיקר שיש על מה להתלונן, הא?

פורסם

חברים יש לי שאלה

איך ה-K7 ב-ISO גבוהה ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים