עבור לתוכן

בעיה בראפידשר-הודעה אחרונה

Featured Replies

פורסם

עד כמה שזה יישמע לך מוזר אני עם אותו ספק בחבילה של 1.5 מוריד מעבר למקסימום שלי, בשעות הלילה אני מוריד על 300 KB לשניה ( לפעמים אפילו יותר לרוב פחות ).

אני משתמש ב USDOWNLOADER + תוספים.

תנסה , רק לשם הניסיון, להוריד קובץ גדול מהשרתים שלהם ב 2- 3 בלילה בצורה רגילה - דרך האתר בלי שום תוכנה. תן לאתר לבחור את השרת המועדף להורדה.

פורסם

זה כמו לשאול איפה אפשר לארגן טלוויזיה חדשה, אבל לקנות זה לא אופציה בשבילי :s07:

אם לא הבנת את הרמז עד עדיף שתשתוק.

אתה מבייש את עצמך. :lol:

וזה ממש לא אותו דבר, בעבר כבר נתנו לי משתמשי "פרימיום" לרפידשייר אבל לפני שנתים בערך (אם התוכנה עדיין תקפה אז יש לי גם אותה).

פורסם

לא הצלחתי לקנפג אותה להורדה מראפידשר פרמיום ::)

נסה את IDM

לא נראה לי שהיא דורשת שינוי הגדרות כדי לעבוד

פורסם

לא הצלחתי לקנפג אותה להורדה מראפידשר פרמיום ::)

לא צריך לקנפג כלום, פשוט בהוספת הורדה יש חלק של "התחבר לשרת" או משהו דומה אז שים שם את השם משתמש והסיסמא שלך בראפידשר.

אם אתה לא רואה את החלק של התחבר לשרת אז אמור להיות לך "מתקדם"...שזה יראה לך יותר אפשרויות בהוספת ההורדה(ובינהם ההתחברות).

ותדאג לשים שם ב"פצל קובץ" את המספר המקסימלי האפשרי.

בגירסאות שיש עכשיו זה נראה לי 10...אם לא יוריד לך על מקסימום אז תחפש יש גירסאות ישנות שהיה אפשר עד 30.

אם לא תמצא יש לי גרסא ישנה מאוד(וטובה מאוד) של Elicomp אני יחפש ויביא לך.

פורסם
  • מחבר

עד כמה שזה יישמע לך מוזר אני עם אותו ספק בחבילה של 1.5 מוריד מעבר למקסימום שלי, בשעות הלילה אני מוריד על 300 KB לשניה ( לפעמים אפילו יותר לרוב פחות ).

אני משתמש ב USDOWNLOADER + תוספים.

תנסה , רק לשם הניסיון, להוריד קובץ גדול מהשרתים שלהם ב 2- 3 בלילה בצורה רגילה - דרך האתר בלי שום תוכנה. תן לאתר לבחור את השרת המועדף להורדה.

אוקי, ניסיתי עם JDOWNLOADER והורדתי 4.2GB ב 7 שעות ;D כנראה שזה הסתדר. מקודם פשוט התוכנה לא עבדה לי, נתקעה כל הזמן, לא הסכימה לקבל לינקים וכו'. עכשיו זה בסדר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים