עבור לתוכן

מחפש גיים פאד- תקציב כ100 שקל

Featured Replies

פורסם

אני מחפש גיים פאד שיראה כמו של הפלייסטיישן למחשב (עדיפות לשחור) במחיר של כ100 שקל (אפשרות לחריגה) בעיקר כדי לשחק בPES

פורסם

אנא עדכן תקציב בכותרת הדיון, תודה

לגבי הגיימפאד שאתה מחפש - אם ישנה אפשרות להעלות את התקציב בכמה עשרות שקלים, תוכל לרכוש את הגיימפאד הבא:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=150684

הבעיה בגיימפאדים זולים מאוד היא שאיכות הבניה שלהם זולה גם כן ומכיוון ש-PES הוא משחק שמצריך הרבה לחיצות מהירות ומשיכות פתאומיות של הסטיק האנלוגי, גיימפאד זול יסיים את חייו די במהרה ולכן כדאי להוסיף כמה שקלים ולקנות מוצר איכותי.

פורסם

הבעיה בגיימפאדים זולים מאוד היא שאיכות הבניה שלהם זולה גם כן ומכיוון ש-PES הוא משחק שמצריך הרבה לחיצות מהירות ומשיכות פתאומיות של הסטיק האנלוגי, גיימפאד זול יסיים את חייו די במהרה ולכן כדאי להוסיף כמה שקלים ולקנות מוצר איכותי.

כמה כסף נחשב לגיימפאד זול מאוד?

כמה עולה הגיימפאד הממוצע?

פורסם

מצטרף להמלצה על הלוג'יטק, אבל ממליץ עוד יותר אם יש אפשרות להגדיל את התקציב ל 200 ולקחת את השלט של ה XBOX.

יש לי את שני השלטים, אחרי שנתיים בערך הלוגי'טק התחיל לעשות בעיות, הסטיק האנאלוגי נוטה קצת לכיוון למטה וזה מאוד מבאס, והאיכות בנייה של ה XBOX יותר טובה בכללי.

יש לי אותו בערך שנה, האנאלוג עובד מצויין (לעומת הלוג'יטק שה"בית" שלו בצורה של ריבוע ככה שאי אפשר לעשות תנועה עגולה כמו שצריך)

והכפתורים R/L 1/2 נלחצים יותר טוב ב XBOX.

גם אחרי התרגלות לשלט של ה XBOX גיליתי שהוא הרבה יותר נוח. (הייתי חסיד של שלטים סטייל PS2)

בכל מקרה, אל תקח משהו זול יותר מהלוג'יטק הזה.

פורסם

לא הייתי קונה את השלט של ה360 בשביל PES. הD פד מזעזע.

פורסם

לא הייתי קונה את השלט של ה360 בשביל PES. הD פד מזעזע.

אני משחק עם האנאלוג.

גם אני חשבתי כמוך, אבל אחרי התרגלות קטנה האנאלוג לא פחות מדוייק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים