פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים פיצה ממוצעת : חצי מגש.. בתוספת זיתים שחורים בלבד או לחילופין בצל או בצל+תירס. פיצה האט - בין חצי מגש למגש שלם תלוי ברמת הרעב.. תוספות של בצל מטוגן בלבד או בולגרית+עגבניות... דומינוס - חצי מגש, אקסטרה צ'יז + בשר בקר/פפרוני.. - מ-ד-ה-י-ם... ואני מצטער שאני אומר את זה אבל מה לעשות בפסח זה הכי כיף
פורסם 2009 בפברואר 1716 שנים אני אוכל משפחתית האט, אבל אני לא אוהב תוספות, מקסימום זיתים ירוקים/עגבניות. עם חברים בד"כ אוכלים חצי מגש-שני שליש, תלוי כמה מזמינים אגב, אני בכלל מעדיף מאק רויאל עם 3 פרוסות גבינה (הרביעית כבר עולה כסף :-X)
פורסם 2009 בפברואר 1716 שנים אני די אוכל כמה שהכיס נותן לי- אני בור ללא תחתית בקטע של ג'אנק, DOU אני משתדל לא לאכול את זה..(רק במקרים מסויימים) עשיתם לי מאנצ'יס רציני זזתי לאכול סושי ואז איזו פיצה טובה
פורסם 2009 בפברואר 1716 שנים פיצה טו פור וואן חמה עם פטריות אולי גם בצל חמה מהתנור XL משהו כמו 4, אם אני מתחזר אז 5 משולשים! והם גדולים...
פורסם 2009 בפברואר 1716 שנים חצי מגש.לא יודע אם למישהו פה יצא לטעום את זה - אבל יש לי תוספת אחת שאני לא אוותר עליה בחיים: גבינה צ'רקסית.זו גבינה שמזכירה מעט את הטעם של גבינה בולגרית, אבל אין מה להשוות בכלל.אפשר להשיג פיצה כזאת רק בצפון, בכפרים הצ'רקסיים (ריחאניה - גליל עליון, כפר קמא - גליל תחתון)מגש משפחתי עולה 50 ש"ח (משלוח+תוספות+קוקה קולה)
פורסם 2009 בפברואר 1716 שנים חצי מגש.לא יודע אם למישהו פה יצא לטעום את זה - אבל יש לי תוספת אחת שאני לא אוותר עליה בחיים: גבינה צ'רקסית.זו גבינה שמזכירה מעט את הטעם של גבינה בולגרית, אבל אין מה להשוות בכלל.אפשר להשיג פיצה כזאת רק בצפון, בכפרים הצ'רקסיים (ריחאניה - גליל עליון, כפר קמא - גליל תחתון)מגש משפחתי עולה 50 ש"ח (משלוח+תוספות+קוקה קולה)ללא ספק , התוספת הכי טובה לפיצה ever.
פורסם 2009 בפברואר 1716 שנים אני חולה על פיצהומעדיף את זה על מקדונלדס או כל זבל גולבאלי אחרלגבי תוספות:לא איכפת לי איזה תוספות יהיו,אני אוהב כל תוספת כמעט,הכי אני אוהב זיתים,תירס,פטריות,עגבניות ובצל הרבהההההההההההההאני אוהב גם כאלה פיצות ששמים עליהן שיכבה נוספת של גבינה בולגרית למשלmilc-inc:אתה סומך על לאכול פיצות מהכפרים הצ'רקסיים בצפון?אתה בטוח שזה פיצות טובות ולא מקולקלות או משהו?ואם זה באמת ככה אני חייב לנסות פעם,אני מחיפה ככה שלהגיע לשם זה לא בעייהאה דא אני כל שבוע כמעט אוכל פיצה
פורסם 2009 בפברואר 1716 שנים אני סומך עליהם בעיניים עצומות. נשאיר לרגע בצד את העובדה שיש להם מוניטין של שנים וכל האזור פה מזמין מהם - צ'רקסים אלו אנשים מאוד נחמדים ואדיבים. ברגע שתאכל את הפיצה הזאת, לא תרצה שום פיצה אחרת (מנסיון) *אגב, אני מדבר על פיצה האני שבכפר קמא.. אני לא יודע שום דבר על ריחאניה (לא יודע אם יש להם שם בכלל פיצריה) כפר קמא זה ליד כפר תבור.
פורסם 2009 בפברואר 1716 שנים אני אוכל מגש שלם תמיד שאני מזמין אני מזמין שתי פיצות אחת בישבילי ושניה למישפח ה
פורסם 2009 בפברואר 1716 שנים מגש שלם כמובן.למרות שבגילי כבר אי אפשר לעשות את זה הרבה.מדומינוס עם פפרוני בצל ופטריות.
פורסם 2009 בפברואר 1716 שנים מגש שלםמדומינוסעל בצק אדום (בצק עם מלא תבלינים, טעים מאוד)עם EXTRA CHEESEפפרוניכמובן התבלין של דומינוסוהמון טבסקו שום מעלולקינוח האגן דאז קרם עוגיותאך המיצי קיבה שלי מבעבעיםמעניין כמה אנשים אכלו פיצנ מאז שהתראד הזה נפתח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.