עבור לתוכן

תאימות זיכרונות ocz ddr400 ללוח אביט as8 ולזיכרונות קורסייר

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לא ברור לי למה אתה קורא "פשוטים",

גם לא ברור שהם יעבדו טוב יותר עם מה שיש לי כיום.

בדקתי למשל שקינגסטון עובד ב 2.6 וולט.

וסמסונג נדמה לי ב- 2.5.

האם זה מבטיח שהם יעבדו יותר בוודאות עם הלוח והזיכרוטנות הקיימים, לא בטוח.

פורסם

מה שאני בא לגיד לך.... זה שזה לא בדוק לפעמים גם אחרי שאתה בודק שיש התאמה בין הלוח לזכרון הוא לא עובד וזה יכול להיות!

לגבי פשוטים זה הדגמים שמגיעים בלי גוף קירור וביצואים פחות טובים! ומחירם כמו שצינת כבר מקודם זול יותר!!

אני מאמין ב99.9% ששתי הדגמים יעבדו!

רוצה לדעת ב100%?[br]פורסם בתאריך: 16.02.2009 בשעה 22:15:29

אז תיקנה ותבדוק!! :nixweiss:
פורסם
  • מחבר

מה שאני בא לגיד לך.... זה שזה לא בדוק לפעמים גם אחרי שאתה בודק שיש התאמה בין הלוח לזכרון הוא לא עובד וזה יכול להיות!

לגבי פשוטים זה הדגמים שמגיעים בלי גוף קירור וביצואים פחות טובים! ומחירם כמו שצינת כבר מקודם זול יותר!!

אני מאמין ב99.9% ששתי הדגמים יעבדו!

רוצה לדעת ב100%?[br]פורסם בתאריך: 16.02.2009 בשעה 22:15:29

אז תיקנה ותבדוק!! :nixweiss:

הבעיה שלי היא שאני לא בטוח שאוכל להחזיר אם זה יעבוד עם הלוח ולא עם הזיכרונות הקודמים שלי,

כי אז יגידו לי שאמרנו לך מראש שזה יעשה בעיה.

וגם כי זה קיט סגור כזה.

פורסם

מהניסיון שיש לי עם ה AS8 שלי הוא זוועתי ומאוד בררן עם כל מה שקשור לזיכרון.

בזמנו ניסיתי להרכיב עליו זיכרונות של קינגסטון, קרוסייר או סופר טאלנט ביחד והוא פשוט לא הפסיק ליפול בMemtest

כל הזכרונות תקינים לחלוטין אבל ביחד על הלוח הנ"ל הם פשוט סירבו לעבוד.

רוב הסיכויים שהוא לא יבצע POST בכלל עם כל הזיכרונות שאתה מתכנן להרכיב עליו ביחד.

אם הוא כן יעשה POST סביר שהוא יזרוק מליון errors ב Memtest86.

בכל מקרה הייתי קונה זוג שיחליף לחלוטין את מה שיש היום(זה מה שאני נאלצתי לעשות בזמנו).

פורסם
  • מחבר

מהניסיון שיש לי עם ה AS8 שלי הוא זוועתי ומאוד בררן עם כל מה שקשור לזיכרון.

בזמנו ניסיתי להרכיב עליו זיכרונות של קינגסטון, קרוסייר או סופר טאלנט ביחד והוא פשוט לא הפסיק ליפול בMemtest

כל הזכרונות תקינים לחלוטין אבל ביחד על הלוח הנ"ל הם פשוט סירבו לעבוד.

רוב הסיכויים שהוא לא יבצע POST בכלל עם כל הזיכרונות שאתה מתכנן להרכיב עליו ביחד.

אם הוא כן יעשה POST סביר שהוא יזרוק מליון errors ב Memtest86.

בכל מקרה הייתי קונה זוג שיחליף לחלוטין את מה שיש היום(זה מה שאני נאלצתי לעשות בזמנו).

יכול להיות שזה מה שאאלץ לעשות בסוף,

השאלה אם הלוח יעבוד עם זוג ה- ocz שאני רוצה לקנות, המוכר בחנות הפחיד אותי ואמר לי לבדוק אם הלוח תומך ב 2.8 וולט, ואני לא מצליח למצוא נתון זה במפרט של הלוח, ןגם לא בביוס.

שאלה נוספת היא האם יש יותר סיכוי שהקינגסטון או סמסונג( cl3 ), יעבדו טוב עם הקורסייר שיש לי היום , שהם cl 2?

פורסם

לדעתי הלוח הזה הוא מקרה אבוד, חבל למרוט שערות סתם.

הלוח תומך במתח בין 2.5 ל 3.2 ככה שאין בעיה לתת לזיכרון 2.8.

למרות זאת אני חושב שזו שטות לקנות OCZ, קנה זיכרון זול בנפח גדול שיחליף לחלוטין את מה שיש לך היום.

אני שמתי בהצלחה סטיקים של קינגסטון או סאמסונג(כיום הוא עובד 24/7 עם סאמסונג)

פורסם
  • מחבר

מסקרן אותי איפה מצאת את הנתונים האלה על תמיכת הלוח במתח.

לגבי נושא הכדאיות הכספית וכו', הרי שאני משיג את ה ocz ב 10 שח' יותר לסטיק מאשר את הקינגסטון, ואיזה 20 שח לסטיק יותר מאשר הסמסונג.

אני מקבל כאן זוג שמובטח (לפחות כך הם כותבים) שנבדק לדואל צ'אנל, עם תיזמון נמוך(לא בטוח שאשתמש בו לבסוף, אך בכל זאת ) עם צלעות קירור איכותיוות וביקורות מעולות עליו, שקראתי, אז למה לא?

והנפח בשני המקרים זהה , 2 סטיקים כל אחד גיגה.

אם היית אומר לי שהקינגסטון או הסמסונג יש יותר סיכוי שיעבדו עם הקורסייר הקיילם שלי אז הייתי חושב על כך ללא ספק.

אבל גם אתה אומר שניסית אותם והיו בעיות., כאשר שילבת.

כל הבעיה שלי התחילה כי היה איזה אילוץ שהתקינו לי ויסטה, במקום אקס פי שהיה לי.

פורסם

מסכים לחלוטין עם התגובה האחרונה של Bagheera.

לגבי היכן האינפורמציה, פשוט מאוד בתמונה שהבאת בהודעה הראשונה בדיון.

פורסם

אם יש לך כבר CL2 אני במקומך כן הייתי קונה את ה-OCZ האלה כי חבל על התזמונים.

אני לא מכיר את הלוח שלך אבל אני יודע הצלחתי להפעיל את הזכרונות רק על ידי הגדרה ידנית של מתח וזכרונות, אם זה אוטומט אז הוא לא עושה פוסט.

אז פשוט תגדיר בלוח ל-2.8V ולתזמונים של הזכרונות עם התזמונים הגבוהים, כבה את המחשב, ושים אותם.

ולגבי השאלה השניה שלך, היה לי שתי סטיקים של חצי ג'יגה של PQI עם תזמונים 2-2-2-5 ב-2.8V ואז הוספתי את ה-OCZ כמו שאתה רוצה לקנות.

פורסם
  • מחבר

מסכים לחלוטין עם התגובה האחרונה של Bagheera.

לגבי היכן האינפורמציה, פשוט מאוד בתמונה שהבאת בהודעה הראשונה בדיון.

זהו שבאמת חשבתי שזה בתמונה, אבל היו תגובות למעלה שזה לא זה, אז לא הייתי בטוח.

לגבי נושא הרכישה של הסטיקים הספציפיים האלו, אני רוצה להבהיר, הם לא עולים יותר מ"הרגילים", כפי שאתם קוראים להם.

אולי ב 10 שח יותר לסטיק.

היתרון בהם שהם באים כקיט ,מובטח שבדוק לדואל צ'אנל, עם צלעות קירור מעולות והתיזמון הוא רק בונוס כאן , אז למה לא.

כאמור, אם היה מובטח לי שקינגסטון או סמסונג למשל יעבדו בוודאות עם הקורסייר הקיימים שלי , הייתי הולך עלך זה.

אבל בהחלט יכול להיות שזה דווקא להיפך.

האם עיש איזה נתונים שיכולים להצביע על תאימות כזו בין שני סוגי זיכרונות או שזה רק ניסוי וטעיה?[br]פורסם בתאריך: 17.02.2009 בשעה 14:31:50

אם יש לך כבר CL2 אני במקומך כן הייתי קונה את ה-OCZ האלה כי חבל על התזמונים.

אני לא מכיר את הלוח שלך אבל אני יודע הצלחתי להפעיל את הזכרונות רק על ידי הגדרה ידנית של מתח וזכרונות, אם זה אוטומט אז הוא לא עושה פוסט.

אז פשוט תגדיר בלוח ל-2.8V ולתזמונים של הזכרונות עם התזמונים הגבוהים, כבה את המחשב, ושים אותם.

ולגבי השאלה השניה שלך, היה לי שתי סטיקים של חצי ג'יגה של PQI עם תזמונים 2-2-2-5 ב-2.8V ואז הוספתי את ה-OCZ כמו שאתה רוצה לקנות.

אני באמת בכיוון שאתה מציע.

היתרון שנשמע אצלך הוא שששני הזיכרונות היו כבר 2.8 וולט,

אצלי יש משהו לא ברור עם הקורסייר, הוא מוגדר אצל היצרן 2.75 וולט, בפועל עובד אצלי על 2.5 וולט.

נשאלת השאלה האם זה שהקינגסטון (2.6 וולט) או הסמסונג (2.5, לא בטוח אבל ) יש סיכוי שיתאימו יותר?

לגבי ההתקנה, אומרים שאניע צריך לכוון כשסטיק אחר בפנים (הקיימים) ורק אז להכניס את החדשים.

פורסם

תבדוק בחוברת של הלוח שלך מה הוא מאפשר ומה לא.

(כי יש דברים מעבר למתחים כמו SS/DS שזה אומר אם ישנם שבבי זיכרון על שני צדדיו של הסטיק או רק על צד אחד.)

פורסם

אני מרגיש כמו תקליט שבור, פעם שלישית שאני חוזר ואומר שהלוח הנ"ל פשוט בררן מאוד עם הזיכרון

ועדיף לך לפרק את הזיכרונות שכבר יש לך ולשים חדשים, אם אתה כבר שם חדשים אז לך על קינגסטון.

מהנסיון שלי הם יותר אמינים מ OCZ(אני מדבר ספציפית על ה"מצב" בארץ) ובכל מקרה סביר יותר

שיעבדו בלי בעיות תאימות על הלוח הנ"ל.

איך אני יודע כמה מתח הלוח נותן? ובכן יש לי כזה לוח עובד אז למה שאני לא אכנס לביוס לבדוק?

פורסם
  • מחבר

אני מרגיש כמו תקליט שבור, פעם שלישית שאני חוזר ואומר שהלוח הנ"ל פשוט בררן מאוד עם הזיכרון

ועדיף לך לפרק את הזיכרונות שכבר יש לך ולשים חדשים, אם אתה כבר שם חדשים אז לך על קינגסטון.

מהנסיון שלי הם יותר אמינים מ OCZ(אני מדבר ספציפית על ה"מצב" בארץ) ובכל מקרה סביר יותר

שיעבדו בלי בעיות תאימות על הלוח הנ"ל.

איך אני יודע כמה מתח הלוח נותן? ובכן יש לי כזה לוח עובד אז למה שאני לא אכנס לביוס לבדוק?

טוב לא צריך להתעצבן :),

אם לא תהיה ברירה אעשה כנראה מה שאתה אומר.

לא בהכרח עם קינגסטון.

אני מנסה לבדוק אם בכל זאת יש קומבינציה שתעבוד, אם לא אז לא.[br]פורסם בתאריך: 17.02.2009 בשעה 21:24:28

תבדוק בחוברת של הלוח שלך מה הוא מאפשר ומה לא.

(כי יש דברים מעבר למתחים כמו SS/DS שזה אומר אם ישנם שבבי זיכרון על שני צדדיו של הסטיק או רק על צד אחד.)

לא מצאתי דברים על זה.

בינתיים גם יצרתי קשר עם התמיכה של ocz, לדבריהם לא צריכה להיות בעיה של הזיכרונות האלה עם הלוח שלי.

הדבר שכן יהיה בעיה לדבריהם הוא לעבוד יחד עם הקןרסייר שלי, לדבריו זה בגלל ה- spd השונה ביניהם.

אם זה כך אני כבר לא מבין, כי דוקא ביניהם ה cl זהה, ואם צריך שכל המספרים יהיו זהים, זה אומר שכמעט ולא ניתן לשלב זיכרונות.

ה-ocz הוא 2-3-2-5 והקורסייר הוא 2-3-3-6.בכל אופן שאלתי אותם שוב , כאשר יענו אעדכן כאן.[br]פורסם בתאריך: 17.02.2009 בשעה 21:33:35

טוב,זה מה שענו לי מהתמיכה של ocz

Its other code in the spd that could make it not work

just stick with 2GB it will run pretty sweet, if you wanted 4GB iy may work if you lower to cas 2.5 or cas3

וכששאלתי לאיזה קוד הוא מתכוון ענה לי

You are asking me to go beyond end user support here...

טוב, אני מרים ידיים,

אם רק יכולתי איכשהו לדעת האם זכרונות אחרים יעבדו עם הקורסייר שלי.

כי חבל לי לוותר על עבודה ב 3 גיגה, ולהתחיל לקנות את כל הזיכרונות מחדש זה לא לעניין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים