עבור לתוכן

המלצה לרמקולים 2.1 עד 300 שקל...

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש רמקולים למוזיקה בעיקר, משחקים וקצת סרטים... בעיקרון הכל.

התקציב הוא 300 שקל.

ראיתי את ה- Altec Lansing VS2421 2.1 ב320 בפנדה.

מה אתם אומרים עליהם?

יש אחרים שיותר טובים בתקציב?

חשוב לי שהרמקולים יהיו מאוד אמינים ותיהיה אפשרות לשליטה על הבאס (אבל שירגישו הבדל ושזה לא יהיה סתם גימיק השליטה על הבאס...)

תודה.

פורסם

VS2421 הכי איכותיים שתוכל להוציא בתקציב הזה.

אגב בKSP הרמקולים עולים 260 בפעם האחרונה שבדקתי אבל הם לא מיבואן רשמי.

פורסם

במחיר הזה זה לא חשוב יבואן רישמי או לא.

אני קניתי לאחי את המערכת הזו משם והם נשמעים מצויין למחיר שלהם.

תמורה מעולה.

פורסם

לפי דעתי זה כן חשוב אם זה יבואן רשמי או לא, בגלל שאם נופלים על רמקולים שיש להם רעשי רקע אז היבואן הרשמי לא יעשה לך בעיות וישר יחליף לך אותם לחדשים אבל אני לא בטוח שKSP ישר יחליפו בלי לעשות בעיות, אם אתה רוצה לקחת את הסיכון אז תוודא שהם מביאים לך את הרמקולים מהסדרה החדשה ששם כנראה אין את הבעיה של רעשי רקע.

פורסם

אז זהו שכבר המון זמן לא ראיתי אף תגובה על בעיית רעשי הרקע מהרמקולים האלו.

לטעמי המוצרים הישנים והבעייתים שהיו נגועים בבעיה כבר המון זמן לא על המדפים.

אתה יכול לראות בזאפ וע"י חיפוש בפורום שזה נכון.

לטעמי אין טעם להשקיע אקסטרה על הרמקולים, אני קניתי מKSP לאחי והם עשר.

אם בא לך בכל זאת מיבואן רישמי - כסף שלך, בכיף שלך.

פורסם

אז זהו שכבר המון זמן לא ראיתי אף תגובה על בעיית רעשי הרקע מהרמקולים האלו.

לטעמי המוצרים הישנים והבעייתים שהיו נגועים בבעיה כבר המון זמן לא על המדפים.

אתה יכול לראות בזאפ וע"י חיפוש בפורום שזה נכון.

לטעמי אין טעם להשקיע אקסטרה על הרמקולים, אני קניתי מKSP לאחי והם עשר.

אם בא לך בכל זאת מיבואן רישמי - כסף שלך, בכיף שלך.

קשקוש מוחלט. זה פשוט לא נכון.

לפני חודש וקצת, בתקופת המלחמה, "נפלתי" על יחידה תקולה של אלטק שנקנתה בKSP. היא הוחלפה, וגם היחידה השניה היתה תקולה.

קיבלתי זיכוי אחרי דין ודברים. טענו שהחשמל אצלי בבית לא טוב ודופק את הרמקולים.

להערכתי הזהירה, מכיוון שסביר להניח שKSP לא מביאים כל יומיים משלוח (לרוב זה מגיע באונייה) יש סיכוי שאחוז גדול של הסדרה תקול.

אם אתה מאמין שאני סתם נפלתי חזק באופן אקראי לחלוטין, או שבאמת החשמל אצלי דפוק, אשריך. (אגב, מאז קניתי רמקולים של לוגיטק שעובדים מעולה!).

אתה מוזמן להסתכל על השרשור שפתחתי.

בנושא המיתוס של "אין יותר את הבעיה" - מכיוון שאין אף פרסום רשמי על שהיצרן מכיר בעובדה שיש לו סדרה תקולה, אין שום מידע אמין "סדרה חדשה ללא התקלות". לפחות אני עוד לא נתקלתי במידע כזה, כולל לא בפורומים בחו"ל שגם שם התלוונו על הבעיות. אז חוץ מכל מיני פוסטים כמו של אופיר, עם כל מיני משפטים יפים בסגנון "סדרה חדשה" "אין יותר בשוק רמקולים תקולים" וכו וכו - אין שום ודאות שזה אכן המצב. רק אולי אם תתקשר ליבואן הרשמי בארץ ותציק תוכל לדעת קצת יותר.

מפה תעשה אתה את השיקולים שלך. רק שיהיה לך ברור - יש בהחלט בשוק רמקולים מקולקלים. או שתחליט שזה מינורי כמו כל מיני תמהוניים שנתנו למוצר בזאפ 5 כוכבים כשהם מתלוננים על רעשים... ממליץ לך לקרוא טוב טוב את התגובות שם, כולל לקרוא בין השורות. הם גם לדעתי העלימו איזה תגובה מתישהו.

אגב, הוצאתי 80 שח רק על הנסיעות להחליף את הקקמייקה הזה. ובסוף עוד יצאתי עם זיכוי ולא החזר כספי!!!!! וגם זה רק הם פחדו שאני אדפוק להם את המכירות.

פורסם

קישקוש זה הכינוי שלך, אז מה שאני אומר קישקוש?

אני קניתי את הרמקולים אחרי אמצע חודש אוקטובר והם נשמעים מצויין.

הקטע היחיד שמציק זה שאם הטלפון מצלצל והוא נמצא בסביבת השלט אז יש "זזזזזזזזזז" חזק.

מלבד הקטע הזה הם מעולים.

קניתי ב285 כמדומני ואני מבסוט עד היום מהקנייה הזו. תענוג.

בקשר לזאפ, פעם רוב התגובות שקראתי התייחסו לבעיה הזו, כשקניתי את הרמקולים וחיפשתי תגובות בזאפ לא ראיתי תגובות חדשות שמתייחסות לקטע הזה.

פורסם

אופיר, זה שנפלת על רמקולים שאין בהם את הרעשי רקע זה לא אומר שהם כבר לא קיימים, אתה פשוט משחק בלוטו ובמקרה נפלת על יחידה טובה ולא מקולקלת. למי שאין כוח להתעסק אם זה ורוצה להיות בטוח ב100% ולא להסתמך על המזל, שפשוט יקנה מיבואן רשמי (שאגב, אם אני לא טועה המחיר לא כל כך יותר גבוה מהמחיר של KSP) שלא עושה בעיות והוא מחליף בלי שאלות. מי שרוצה לקחת את הסיכון - שיהנה.

אה ורק שתדע שזאפ הוא ממש לא מקום לבדוק אם המוצר טוב או לא.

פורסם
  • מחבר

תגידו יש לרמקולים האלה בכלל שליטה על הבאס? כי זה מאוד חשוב לי...

יש לי עכשיו סאב של 4 ואט וזה מפריע לאנשים בבית...(האלטק הם 14!)

רציתי לדעת, אם אני קונה אותם ויש להם שליטה על הבאס אז כמה זה המינימום שלהם? המינימום יהיה יותר חזק מהסאב שיש לי עכשיו או לא?

יש לכם אולי עוד המלצות לרמקולים אחרים עד 300 שקל?

תודה.

פורסם
  • מחבר

טוב בסוף קניתי אותם בKSP...

מרוצה מאוד :D (לא מהחנות, מהרמקולים...החנות סתם זבל..המוכר לא יודע לפרק ספק כח :lol:)

אין לי רעשי רקע...

מישהו יכול להסביר לי מה זה בידיוק הTREBLE?

אמממ תגידו זה בסדר אם אני מצמיד את החור של הסאב שבצד למעלה לעץ או שאסור?

אהה ולמישהו יש המלצה לEQ בREALTEK? בינתיים שמתי ROCK ולמעלה ROOM.

אני שומע בעיקר פאנק רוק/מטאל/רוק...

תודה לכולם.

פורסם

גם אני קניתי כאלה רמקולים לפני כמה חודשים ולא הייתה בעיית רעשים (חוץ ממתי שיש שיחה כמו שאמרו)

גם החלפתי סט אחרי כמה ימים בגלל בעייה בשלט וגם בו כמובן אין רעש.

יש שליטה על הסאב, רק חבל שהשליטה הזאת נמצאת על הסאב עצמו ולא על השלט ליד הכיוון של הטרבל (שזה הצלילים הגבוהים למי ששאל)

בקשר ללהצמיד את ה"חור" (פורט) לעץ, אני חושב שזה יפגום בשמיעה, כי מהפורט אמור לצאת אוויר בצורה מסויימת ואם אתה סותם אותו זה יכול לעוות את הצלילים של הסאב. אבל הכי טוב יהיה אם תשים שיר ותזיז את הסאב תוך כדי ותראה אם זה מוחשי לך.

פורסם

גם לי יש את הרמקולים הנ"ל של אלטק, סה"כ הם ממש אחלה! אני לא ממש ידעתי על המחיר שזול ב-50 שקל באייבורי/KSP וקיבלתי אותם גם ככה ליומולדת. בכל מיקרה, את הסט שלי אני קניתי מפנדה ב-330 והם ממש מצוינים ובלי בעיות סטטיות! היתקשרתי בסביבה שלהם עם הפלאפון שלי של סמסונג שבחברת פלאפון ולא היה שום בעיות! ממש אחלה!

בנוגע לאייכות סאונד והכל: הם מאוד נחמדים אבל הסאונד שלהם קצת כהה לטעמי כזה ולא מספיק חד וברור וטיפה יבש ואין את האווירה שרמקולים 2.1/2.0 אמיתיים יוצרים. אבל בשביל המחיר שלהם הם אחלה של רמקולים לוויניים ועושים ת'עבודה מצוין.

בנוגע למיקום הסאב- לרוב ממקמים את הסאב על הרצפה כדי שירעיד את הרצפה והבאס יעבור יותר טוב והוא יתפרס לאורך הרצפה. אתה יכול לשים אותו לכיוון העץ כמו שאמרת רק שהפליטה של הרמקול לא תהיה צמודה לעץ כי אז אתה חוסם את הסאב ושים לב שהסאב לא "נהרס" בצליל שלו במצב הזה ולא עדיף מצב אחר, זה עסק של ניסוי ותהיה...

תתחדש! אחלה רמקולים! :xyxthumbs:

פורסם

קישקוש זה הכינוי שלך, אז מה שאני אומר קישקוש?

אני קניתי את הרמקולים אחרי אמצע חודש אוקטובר והם נשמעים מצויין.

הקטע היחיד שמציק זה שאם הטלפון מצלצל והוא נמצא בסביבת השלט אז יש "זזזזזזזזזז" חזק.

מלבד הקטע הזה הם מעולים.

קניתי ב285 כמדומני ואני מבסוט עד היום מהקנייה הזו. תענוג.

בקשר לזאפ, פעם רוב התגובות שקראתי התייחסו לבעיה הזו, כשקניתי את הרמקולים וחיפשתי תגובות בזאפ לא ראיתי תגובות חדשות שמתייחסות לקטע הזה.

אוי אופיר, בקיצור - לאנשים אין כח להחזיר מוצר של 300 שקל כשהוא במצב עובד, במיוחד לחנויות שידועות כשעושות שריר. רוב האנשים יגיד לעצמו שזה לא נורא, אז יש קצת רעש סטטי, אז יש קצת צרצור, אפילו אם הם יגיעו לחנות הם יצטרכו לעשות שמיניות באוויר כדי שיסכימו להחליף להם את המוצר ולריב עם המוכר שזה לא נורמלי ולהיות ממש נודניקים. ואם מישהו הזמין את זה מהאינטרנט, אז עוד יותר סיכוי נמוך שהוא יחזיר את זה. רק פה בפורום מספיק אנשים פה כתבו שהם קנו רמקולים והחזירו אותם. הם פשוט נמצאים פה פחות מאשר אנשים כמוך שמגיבים לכל שרשור "כן תקנה אותם, גם לי יש אותם והם מעעעולללים" ומתעלמים מהעובדה שהרבה אנשים נדפקו.

אז אתה יכול להתעלם, ולעצום עיניים, או להכיר בעובדות ורצוי שתפסיק לכתוב פה שאין יותר רמקולים דפוקים בשוק.

וזאפ הוא לא מקור טוב להשוואה. ישראלים לא מודים שהם נדפקו. זאפ גם מוחקים תגובות, אולי עקב פניות מחנויות. הם העלימו לפחות תגובה אחת על האלטק. ותאמין לי שגם אני חשבתי שאין יותר בשוק רמקולים דפוקים, ואכלתי אותה. הכל פה מנסיוני הכואב, זה לא מסע צלב, אלא עובדות פשוטות וברורות. ואם הייתי בטוח שבאמת אין יותר רמקולים דפוקים בשוק אז הייתי קונה שוב את הרמקולים רק הפעם מהיבואן האמיתי אחרי שהחזרתי לKSP שתי יחידות (מקווה שהן לא נמכרו לאף אחד...).

רק אחרי שקניתי קראתי את התגובות בעיון ורק אז שמתי לב שכל מיני אנשים נתנו לרמקולים 5 כוכבים כשהם מתלוננים על הרעשים.

הבעיות שהיו אצלי ברמקולים - בשני הזוגות רמקולים היה רחש סטטי קבוע ודי חזק.

ולי יש נוקיה. הרמקולים שלי לא קצת זמזמו אלא נכנסו לתהודה, בערך כמו שתצמיד מיקרופון לרמקול פועל, וכל זה אפילו במרחק 2-3 מטר מהנוקיה, אז אני לא קורא לזה "סביבת השלט" בעברית המכובסת שלך, אני קורא לזה מוצר דפוק.

אני לא צריך לסבול כשאני צריך לרוץ לרמקולים במקרה שיש לי שיחה ואני בקצה השני של הדירה, ולדפוק ריצה רק כדי להפסיק את הזזזזזזז הנוראי שהדבר הזה עושה. שלא להזכיר שלשמוע את הרעש הזה בתקופת המלחמה בדרום כשנופלים רקטות פה זה ממש לא נחמד.

אם אתה חושב שאני איכשהוא בטעות "סטטיסטית" נפלתי על שתי יחידות במקרה שתיהן היו דפוקות, הסיכוי לזה הוא ממש נמוך.

אין ספק הרמקולים זולים, אם הם תקינים זאת אחלה קניה. אבל יש סיכוי ליפול וליפול חזק !

פורסם

מר בחור כדאי שתעבוד על הקטע של ההבנה שלך.

לא סתם רשמתי "לטעמי", בידיוק מהסיבה שלא ידעתי ואין לי איך לדעת אם יש עדיין רמקולים "פגומים"(נקרא להם כך) בשוק.

אם הייתי בטוח הייתי משמיט את המילה "לטעמי" מה שהופך את המשפט לעובדה.

אני קניתי בסניף ב"ש, יכול להיות שאתה קנית בסניף אחר (אשקלון) ששם המלאי שונה.

לגבי זאפ, אני קודם כל מעדיף להתייעץ בפורום כמקור ראשי, וכאקסטרה לקרוא שם תגובות, לא יזיק.

נ.ב.

מתחתי קו מתחת למילים, שיהיה לך קל יותר בקריאת הטקסט והבנתו.

פורסם

KishKush, Ofirr,

הוויכוח שלכם מיותר לגמרי, פותח הדיון כבר קנה את הרמקולים, אתם מתבקשים להפסיק להתנצח ולחזור לנושא הדיון.

אם אין לכם מה להגיב בתגובה לשאלות של פותח הדיון - אל תגיבו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים