פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים לא הייתי מתגאה בזה יותר מדי......למרות שגם לי יש אינטלאני חושב שמיצינו את הנושא הזה. אלה לא לוחות למקצוענים ובטח לא לאוברקלוקינג וכל מיני כאלה אבל בסך הכל אלה לוחות מאד יציבים , פשוטים להפעלה ותחזוקה (אין יותר מדי הגדרות ב-BIOS וזה דוקא טוב לאנשים שעושים שימוש בסיסי במחשב שלהם) ותמיכת הדרייברים של אינטל (והתמיכה המובנית בתוך מערכות ההפעלה של מיקרוסופט) טובה מאד.
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים דווקא אני לא מרוצה מהדרייברים שלהם שעושים לי בעיות עם xpבגלל זה אני על 2000 עכשיו....... :'(
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים דווקא אני לא מרוצה מהדרייברים שלהם שעושים לי בעיות עם xpבגלל זה אני על 2000 עכשיו....... :'(מוזר מאד מאד מאד
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים הultra ata agent שלהם "מעלים" לי את הצורב ואם אני לא מתקין אותו הxp לא עולה
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים מחבר הנה, תהנו http://www4.tomshardware.com/howto/01q3/010725/index.html תודה רבה! דרך אגב - עכשיו נזכרתי שפעם כבר קראתי את הכתבה הזאת..
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים שאלה : אני יודע שהלוח אם שלי תומך בAGP FEST WTRIE אבל איך אני מאפשר את זה בגלל שזה רדום אצלי בינתיים.
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים מחבר אני מצטער אני לא יכול לעזור לך אבל זו שאלה טובה צריכים לכתוב באתר מדריכים כאלה לביצועים אופטימליים בביוס ודרך אגב מישהו יודע מה הגדרות הביוס הכי טובות למחשב שלי : פנטיום4 1500 גאריבלדי מקורי!!! 256 RDRAM. באמת ציך לכתוב מדריך כזה בעברית... אולי אפילו לתרגפ את הכתבה של טום... מישהו מתנדב?
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים מחבר למי יש ( יותר נכון אין חיים) והרבה זמן כדי לתרגם? ;Dיכול להיות שלי ;Dנראה אני ידבר עם אחד המנהלים אולי אני יתרגם את זה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.