פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים יש לי לוח אם ASUS A7V133-C ואני רוצה לשנות את הגדרות הביוס ככה שהמחשב יפעל בצורה המהירה ביותר...יש איפשהו מדריך/כתבה שמצינת מהם הגדרות הביוס הטובות ביותר?תודה!
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים אני מצטער אני לא יכול לעזור לך אבל זו שאלה טובה צריכים לכתוב באתר מדריכים כאלה לביצועים אופטימליים בביוס ודרך אגב מישהו יודע מה הגדרות הביוס הכי טובות למחשב שלי : פנטיום4 1500 גאריבלדי מקורי!!! 256 RDRAM.
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים מישהו חשב עליכם... אני יחפש לכם את הלינק המדוייק, אבל אצל טום יש כתבה כזאת, במדור הHOW TO חכו, אני מחפש
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים מצטער אם זו חוצפה אבל זה בדיוק לדגמים של לוחות האם שלנו והאם אני יכול לשנות אצלי FSB ואם לא עלכמה הוא אמור להיות?
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים אני מצטער אני לא יכול לעזור לך אבל זו שאלה טובה צריכים לכתוב באתר מדריכים כאלה לביצועים אופטימליים בביוס ודרך אגב מישהו יודע מה הגדרות הביוס הכי טובות למחשב שלי : פנטיום4 1500 גאריבלדי מקורי!!! 256 RDRAM. פה בפרומים עדיף להחביא מפרט כזה ולא להדגיש אותו עם סימני קריאה :lol: :lol: בכל מקרה, הלוחות אם של אינטל אוטומטיים לגמרי ואתה לא יכול לכוון שום דבר (לא מהירות זיכרון, לא FSB ובטח שלא מכפלה או מתח הליבה של המעבד). אם הלוח לא מגדיר לך את המעבד בצורה נכונה אז משהו דפוק בלוח, ב-BIOS או שקיבלת מעבד של עושקי קברים (מזויף)
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים תודה לך על תגובה כה צוננת ושקטה אבל מישהו מכיר אתר שכולו מוקדש לשיפורים מידע ופונקציות של פנטיום 4?
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים תודה לך על תגובה כה צוננת ושקטה אבל מישהו מכיר אתר שכולו מוקדש לשיפורים מידע ופונקציות של פנטיום 4?אתה כנראה מאלה שמקשיבים רק לעצמם. אני אגיד לך את זה שוב אם זה לא היה ברור. בלוחות אם של אינטל אתה לא יכול לשנות הגדרות מהירות של המעבד או של הזיכרונות.
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים דבר ראשון תתחיל להיות לחוץ כמו טמפון ואני רק רוצה אתר שמוקדש ושיש עליו הרבה מידע על פנטיום 4 קפיש.
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים דבר ראשון תתחיל להיות לחוץ כמו טמפון ואני רק רוצה אתר שמוקדש ושיש עליו הרבה מידע על פנטיום 4 קפיש.אידיוט.
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים SORRYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY התכוונתי לכתוב תפסיק והאם יש אתר שכולו מוקדש לפנטיום 4.
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים תן לי לשאול אותך שוב : הלוח אם שלך במחשב הוא תוצרת אינטל או רק מבוסס על צ'יפסט של אינטל ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.