פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים שלום אחרי עריכת מערכת ההפעלה באנלייט אני חש שהמערכת לא מתפקדת כמו שצריך.מדי פעם המחשב קופא.וינאמפ ו VLC עובדים יחסית לאט והמחשב מאתחל את עצמו לפעמים לבד.השאלה שלי האם אפשר לשחזר את הטוויקים שעשיתי בעריכה של האנלייט בתוכנה כלשהי או שעליי לבצע התקנה נקיה מחדש?חשוב לציין שהטוויקים שעשיתי הם הוספת איקונים במחשב שלי לחיבורי הרשת והוספת פונקציות מנהל (אדמיניסטרטור טולס) מעבר לכך לא נגעת בדברים ממש לעומק.אני אציין ואומר שכל זה נעשה על מנת לשלב את הדרייברים של הבקר שעליו יושב המערך של המערכת הפעלה כי אם לא אעשה זאת אני איהיה חייב להתקין אותו עם דיסקט (מעצבן קצת )
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים עשיתי טוויקים עם NLITE ? אם כן תרשום ת INI שלך אם לא תעלה את REG שאיתו עשיתי
פורסם 2009 בפברואר 1716 שנים אחרי שאתה מכין את ה NLITE מופיע בדיסק בספרייה הראשית קבצי INI תפרסם רק את הגדרות לא את הגדרות האישיות
פורסם 2009 בפברואר 1716 שנים מחבר בדיסק הנצרב או על הכונן הקשיח של המערכת הפעלה אחרי ההתקנה??הנה הקובץ - זה מה שהיה כתוב ב BOOT.INIboot loader]timeout=30default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS[operating systems]multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect
פורסם 2009 בפברואר 1816 שנים מחבר הנה הקובץ היו שם 4 וזה היה הכי גדול והכי מפורט [Main]Target =[Tasks]Integrate Drivers[Components];# Compatibility #[KeepFiles]msconfig.exe[RemoveFiles]clock.aviyahoo.bmpswtchbrd.bmp[Options]ProfilesDir = "%SystemDrive%\Documents and Settings"TargetPath = "WINDOWS"temp_dir = %USERPROFILE%\Local Settings\Temp[Patches][services2][Tweaks][unattended]ComputerType = AutomaticMaximumDataStorePercentOfDisk = 12RestorePointLife = 30DesktopTheme = Default||AutoUDay = 5AutoUHour = 15ProgFilesPath = "\Program Files"[NetAdapter1]connname = ""defaultgateway = ""dnsserver1 = ""dnsserver2 = ""winsserver = ""netbiossetting = "0"ipxnetworknumber = "00000000"ipxnetworkframetype = "0xFF"[GuiRunOnce][Drivers]K:\A8N Premium\Drivers\Sil3114\Disk\Si3114r5.inf,Si3114r5_XPK:\A8N Premium\Drivers\Lan\Marvell\Windows\Driver\WinXP\yk51x86.inf,0K:\A8N Premium\Drivers\Chipset\WINXP_2K\SMBus\nvsmbus.inf,0K:\A8N Premium\Drivers\Chipset\WINXP_2K\IDE\WinXP\nvraid.inf,0K:\A8N Premium\Drivers\Chipset\WINXP_2K\Ethernet\nvnetbus.inf,0K:\A8N Premium\Drivers\Chipset\WINXP_2K\Ethernet\NVRIS\nvriswxp\nvrisxp.inf,0K:\A8N Premium\Drivers\Audio\WDM\Alcxwdm24.inf,0K:\BT drivers\Win32\btwusb.inf,0K:\Emu drivers\wdm\wdma_emu.inf,0[Hotfixes]
פורסם 2009 בפברואר 1916 שנים אני לא רואה שינוי רציני שיכול לגרום לבעייה אצלך במחשב אולי זה באג ב NLITE תנסה לשאול בפורום הרשמי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.