פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים שלום ברשותי AMD5200X2 ומשחה ZM-STG1 של זאלמןאני צריך למרוח משחה טרמית?גם אם אני יביא קירור freezer 64Pro?כי אמרו לי שעם הקירור בא כבר משחה ולא צריך אלה פשוט לחבר זה נכון?
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים אם הקירור בא עם משחה (שים לב שהיא לא יבשה או פגומה)אין טעם למרוח.אם הוא בא בלי או שאתה רוצה לשים את המשחה התרמית שאתה קנית , אתה יכול להסיר אותה מהקירור ובעזרת אלכוהול ולשיםובכל מקרה ובכל מצב חייבת להיות משחה תרמית .
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים בעקרון אתה שם עיגול קטן באמצע המעבד (בערך בגודל אפונה)ואז מרכיב את הקירור עליו. (על הקירור לא צריך לשים בנוסף משחה תרמית , והוא צריך להיות נקי)כמו כן וודא שהמאורר של הקירור עובד אחרי הרכבתו , וכי צלעות הקירור יושבות טוב והדוק על הלוח.עוד פרטים פה:http://hwzone.co.il/guides/as_apllying/בהצלחה.
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים The 64 pro comes with mx-1 paste so don't put any thermal paste on the processor. I recommend you to un-apply your motherboard and then install the 64 pro.
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים מה לא מובן? הוא מרכיב הכל על הלוח בכל מקרה... למה איפה הוא התכוון להרכיב, על הברז מים קרים באמבטיה ???
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים מחבר למה שהתכוונתי זה שאני מרכיב את כל המחשב לא בתוך המארז וגם לא תמיד צריך מארז בשביל להרכיב את המחשב כי לבנתיים לא כל החלקים הגיעו אז אני לא ממהר להכניס למארז
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים הבנתי.אגב הקירור, הבאת את ה- freezer 64Pro או שאתה משתמש עדיין בקירור סטוק?
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים מחבר עוד לא קיבלתי את הfreezer64 ואני לא רוצה גם לשים את הסטוק עכשיו כי אחר כך אין לי כוח לנקות את המשחה מעמעבד כשאני יקבל את הפריזר64.
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים אם כך, כמו שאמרו לפני, הקירור יבוא עם MX-1 או MX-2. אין צורך לשים נוסף להן. את ה- zalman שלך תוכל תשמור לאירועים חגיגיים אחרים.
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים בעקרון אתה שם עיגול קטן באמצע המעבד (בערך בגודל אפונה)ואז מרכיב את הקירור עליו. (על הקירור לא צריך לשים בנוסף משחה תרמית , והוא צריך להיות נקי)כמו כן וודא שהמאורר של הקירור עובד אחרי הרכבתו , וכי צלעות הקירור יושבות טוב והדוק על הלוח.עוד פרטים פה:http://hwzone.co.il/guides/as_apllying/בהצלחה.לא לא לא לא!!!! זה מלאאאא... אפילו חצי אפונה זה מעט יותר מידי.... אולי חצי אפונה גמדית. ועכשיו ברצינות, זה ממש המון אתה מטעה אנשים. בערך חצי אפונה אולי מעט פחות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.