עבור לתוכן

בעיה מוזרה עם HD2400 PRO AGP בחיבור HDMI

Featured Replies

פורסם

כל עוד המחשב היה מחובר לטלויזיה LCD דרך הD-SUB, הרזולוציה לא הייתה טובה, אבל המחשב עבד מצוין. ברגע שהעברתי אותו לכניסת הHDMI, קיבלתי סאונד, וגם תמונה טובה יותר, אבל המחשב עובד 5 שניות כמו שצריך ואז קופא ל3 שניות בערך. כשאני מסיר את מנהל ההתקן של כ.מסך זה לא קורה. כמובן שאין צליל והרזולוציה יורדת. זה רץ על ויסטה 32BIT. אני גם לא מוצא יותר מדי דרייברים בשביל הכרטיס שלי, דגש AGP.

יש למישהו עצה?

פורסם

אתה בטוח שאתה מנסה גירסא אחרונה של מנהל ההתקן (DRIVER) ?

פורסם
  • מחבר

ניסיתי את כל הגרסאות בערך של דרייברים ל2400PRO.

ותבין שבחיבור D-SUB לתמונה וPL רגיל לסאונד (אנלוגי) זה עובד כמו שצריך, רק כמובן ברזולוציה 768X1024.

פורסם

אאל"ט DSUB יכול להוציא עד 2048x1536

פורסם
  • מחבר

ניסיתי, אבל הטלוויזיה לא מוכנה לקבל דברים כאלו. שום דבר לא הולך מעל 768X1024 שם.

פורסם

איזה טלוויזיה? לי לא היתה בעיה כזו (היו אחרות אבל לא זה המקום).

פורסם

אני משתמש ב3850 AGP ונתקלתי בגרסאות הישנות {והלא מותאמות לAGP } של ההתקנים אבל לאחר חפירה באתר של AMD מצאתי שהם מוצאים כול סדרת התקנים מותאמת במיוחד לכרטיס כמו שלנו AGP , נסה את המקוריים האלו חבר וזה מתעדכן כול חודש בנוסף נסה שלא להשתמש ולהתקין את הCCC משום מה הוא גרם לי לבעיות בחיבור הHDMI ולמשחקים (שוב בגרסה אחת כן וגרסה אחרת לא אך אני משתמש באחרונה) .

הנה הלינק למשופצים

http://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&questionID=31625

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

לצערי גם ללא הואיל, כל עוד אני מחבר בHDMI, המחשב מקרטע כל מספר שניות, (אגב, רק תמונה, הסאונד ממשיך לעבוד) בחיבור D-SUB לתמונה וPL לסאונד, אני מוגבל לרזולוציה נמוכה אבל לא מקרטע.

למישהו אחר יש אולי איזשהו רעיון?

פורסם

ממליץ לך לשאול בHOMETHEATER.CO.IL יש שם הרבה אנשים שמתעסקים בנשוא זה. בכלליות הם ממליצים לכרטיסי מסך ישנים להשתמש

בתוכנת POWERSTRIP.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

בעיה נפתרה. שילוב של דרייבר 9.3 החדש + שינוי ההגדרות לרזולוציה 768X1360 פתר את הבעיה. סוף סוף אפשר לראות דרך HDMI.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים