עבור לתוכן

מה דעתכם על חברת גיגהביט Gigabyte W576V-86R4‎ מה לגביי איכות ואמינות

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם מה ההבדל בין הדגמים שציינתי האם יש עדיפות לאחד מהם והאם אחד מהם חדש יותר מהאחרים והאם יש לכם דגם של HP מומלץ עד למחיר של 5200 לעבודה משרדית רגילה, מצגות ואולי צפיה בסרטי HD

פורסם

ההבדל הוא בגודל (15.4" לעומת 16" ו-17").

נא להכניס את התקציב לכותרת.

פורסם
  • מחבר

תודה על התץשובה המהירה מה בנוגע לדגם מומלץ של HP והאם יש דגם מסויים מהחדשים שניתן לקבל אותם עם XP ולא ויסטה משום שלאחי יש מחשב דגם DV5-1179 ונאמר לו שלהחליף מויסטה לXP זה מאוד נסובך ואני מעדיף XP

פורסם

להחליף מעכרת הפעלה זה לא מסובך יש כבר דיסקים מוכנים להורדה עם דרייבר מוטמע בתוכם

מציאת הדרייברים גם היא נעשתה פשוטה עם כל התוכנות ברשת

לי אישית יש את הדגם 1179 אני מאוד מרוצה ממנו זה מחשב חזק במיוחד

בין החזקים בארץ

אבל הוא רעב

רעב לחשמל

פורסם
  • מחבר

איזה דגם מומלץ הכי קרוב ל1179 אך בתקציב שציינתי 5200-5500 ומה דעתכם על ניידים של ACER מבחינת איכות בניה ואמינות כי להם יש אחריות 3 שנים

פורסם

אני הייתי ממליץ לא ללכת לכיוון של HP

הבניה שלהם על הפנים (ואני עובד איתם הרבה לצערי)

המלצה - DELL

מחשבים עם בניה נוחה ויציבים

או לנובו

פורסם

בשביל עבודה משרדית אין לך צורך במחשב כמו ה-dv5-1179, המפרט מוגזם לצרכים.

עם תקציב כזה אתה יכול להסתכל גם על מחשבים קטנים יותר שיתנו לך הרבה יותר ניידות, כמה אתה הולך לנייד את המחשב?

פורסם

מה? על מה אתם מדברים?

יש לי dv5‎ ‎1190 ולא מצאתי באתר של hp‏ שום דיסקים מוכנים של מערכות הפעלה עם דרייברים, ממש התבעסתי על הדרייברים של hp‏ גם אם אתה מוצא אותם באתר אז הם מגיעים בלי התוכנה שמצטרפת, כמו הקורא טביעות אצבע לדוגמא. אם למישהו יש איזה משהו לחדש לי אני אשמח

פורסם

מה? על מה אתם מדברים?

יש לי dv5‎ ‎1190 ולא מצאתי באתר של hp‏ שום דיסקים מוכנים של מערכות הפעלה עם דרייברים, ממש התבעסתי על הדרייברים של hp‏ גם אם אתה מוצא אותם באתר אז הם מגיעים בלי התוכנה שמצטרפת, כמו הקורא טביעות אצבע לדוגמא. אם למישהו יש איזה משהו לחדש לי אני אשמח

יש הרבה מה לחדש

איפה ציפית ליראות הורדה למערכת ההפעלה ? באתר

נגנבת??

כשרחשת את המחשב נתנו לך מחיצה ובה יש את הWINDOWS וכל התוכנות נמצאות במחיצה

פורסם

כן, אבל מי ישאר תקוע על

פורסם
  • מחבר

איזה דגם מומלץ הכי קרוב ל1179 אך בתקציב שציינתי 5200-5500 ומה דעתכם על ניידים של ACER מבחינת איכות בניה ואמינות כי להם יש אחריות 3 שנים

המחשב אולי יהיה גם לחיבור ל LCD וצפיה בסרטי HD

פורסם
  • מחבר

חברה יש המלצות דעות אני לא מבין בניידים בכלל

פורסם

מבין, לא מבין - עדיין תחכה בבקשה בסבלנות את ה-24 שעות הקבועות בחוקי הפורום לפני שאתה מקפיץ.

עריכה: הדיון נפתח

פורסם
  • מחבר

המחשב אולי יהיה גם לחיבור ל LCD וצפיה בסרטי HD

פורסם
  • מחבר

מישהו ???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים