עבור לתוכן

P3 {יש P3 733 שאני מעלה את המחשב הוא רושם לי 693 MHZ זה הגיוני?}

Featured Replies

פורסם

יש P3 733 שאני מעלה את המחשב הוא רושם לי 693 MHZ זה הגיוני?

פורסם

LOL

זה UNDERCLOCKING !! :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם
  • מחבר

LOL

זה UNDERCLOCKING !! :lol: :lol: :lol: :lol:

אני צריך לעשות לו אוברקלוקינג?

פורסם

אם המעבד שלך אורגינלי (ולא מזויף) והוא באמת 733 מה"צ אז אתה צריך לבדוק ב-BIOS מה מהירות ה-FSB שלך . אם היא לא 133 מה"צ אז זאת הסיבה שהמעבד שלך לא מוגדר טוב וזה גורם לו לפעול במהירות נמוכה יותר.

תבדוק אם ההגדרה הזאת מכוונת לך ל-AUTO או שאתה צריך להגדיר בעצמך איזה מעבד מותקן במחשב. (ללוחות אם שונים יש BIOS שונה ולכן זה משתנה מלוח ללוח אז אני לא יכול לדעת בדיוק איך אתה אמור לעשות את זה).

פורסם

כנראה הביוס לא מוגדר טוב...

::)

פורסם

אם אתה רוצה שהוא ירוץ ב733MHZ, והמעבד עצמו הוא 733, אז זה לא נקרא אובר קלוקינג.

פורסם
  • מחבר

הלוח אם שלי הוא ASUS CUV4X אולי זה יעזור

פורסם

חכה שמומחי ה-ASUS של הפורומים יקראו את התרד שלך. אולי הם ידעו לעזור. ב-ASUS אפשר בד"כ לכוון את מהירות המעבד אפילו בקפיצות של 1MHz.

פורסם

ה-FSB שלך נמצא כרגע על 126MHZ. תכוון אותו בחזרה ל-133MHZ והכל יהיה בסדר.

פורסם
  • מחבר

איך

פורסם

דרך הביוס כמובן..

תיכנס לביוס (בד"כ ללחוץ Delete כשהמחשב עולה, ממש אחרי ספירת הזיכרון, משם תמצא ערך שמוגדר כ-126MHz שנקרא CPU Host Speed, Front Side Bus או משהו דומה. תשנה את הערך שלו ל133 ושלום על ישראל.

פורסם

יש לי כמה שאלות , החלטתי לצרף אותן לפה

האם אפשר "לנעול" את הביוס?

חבר שלי פשוט לא מצליח לשנות את ההגדות , לא משנה מה הוא יעשה

האם יש שלב בו המעבד "גוסס" , זאת אומרת אם הוא חם מדי אבל לא מת , אלא לפני שהוא מת , ואז הוא מציג יכולות פחות טובות ?

או שזה רק שחור ולבן , או שהוא חי או שהוא מת

פורסם

יש לי כמה שאלות , החלטתי לצרף אותן לפה

האם אפשר "לנעול" את הביוס?

חבר שלי פשוט לא מצליח לשנות את ההגדות , לא משנה מה הוא יעשה

האם יש שלב בו המעבד "גוסס" , זאת אומרת אם הוא חם מדי אבל לא מת , אלא לפני שהוא מת , ואז הוא מציג יכולות פחות טובות ?

או שזה רק שחור ולבן , או שהוא חי או שהוא מת

א. אפשר לנעול את הביוס על ידי סיסמה למשל ואז לא ניתן לשנות הגדרות בלי להכניס את הסיסמה. אפשר להגן עליו מכתיבה (עידכון של הביוס) אבל לא נראה לי שלזה התכוונת.

ב. אני חושב שיש מעבדים שיש בהם מצב ביניים בין תקינים לבין שרופים. אלו המעבדים שעוד לא היתה להם הגנה טרמית . בפנטיום ארבע אין למשל כמו שהוכיחו ב-tom's hardware בעיה כזו כי ברגע שמסירים את גוף הקירור, קצב השעון יורד אוטומטית עד לרמה שהמעבד לא מתחמם בצורה כזו שמסכנת אותו.

פורסם

בנוגע לשאלה הראשונה של Deus EX - אני חושב שהוא התכוון לזה שה BIOS לא שומר את ההגדרות.....נכון?

יכול להיות שתרוקנהה לחבר שלך הסוללה של הלוח ולכן הוא לא שומר את ההגדרות!

פורסם

בנוגע לשאלה הראשונה של Deus EX - אני חושב שהוא התכוון לזה שה BIOS לא שומר את ההגדרות.....נכון?

יכול להיות שתרוקנהה לחבר שלך הסוללה של הלוח ולכן הוא לא שומר את ההגדרות!

אולי.. אז אם כבודו יוכל לפרט קצת יותר למה הוא התכוון אנחנו בטח נדע לענות לו יותר טוב ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים