עבור לתוכן

הישנה אופציה יעילה או איכותית יותר מ-CX300 עד 400 שקל?

Featured Replies

פורסם

אהלן פורום אודיו וקולנוע ביתי המכובד! :)

לצערי הרב אוזניות ה-CX300 הנפלאות שלי נהרסו מקריעתו של אחד החוטים (אם מישהו יודע על דרך לתקן אותו, אשמח לדעת) וברצוני לקנות זוג אוזניות איכותי חדש.

כמובן שניתן לעשות את הדבר המתבקש וההגיוני ולקנות את אותו הדגם מכיוון שאלו באמת אוזניות מדהימות והטובות ביותר שנתקלתי בהן עד היום, אך הפעם החלטתי טיפה לפנק את עצמי ולהשקיע עוד 150 שקל ולהעלות את תקרת התקציב שלי ל-400 שקל.

השאלה שלי היא האם ההשקעה כדאית? האם יש אוזניות ברמה יותר גבוהה ששוות את התוספת של ה-150 שקל האלו?

אציין שאינני אודיופיל מושבע אבל עדיין יש לי סטנדרט גבוה של איכות סאונד.

כמו כן אוסיף ואומר שאני מעדיף אוזניות In-Ear, שאיתן יש לי נסיון חיובי אך לא אשלול סוג אחר של אוזניות אם יש לכם להמליץ.

תודה רבה מראש על העזרה :)

פורסם

יש את הJBL 220 שאני חושב שהם אמורים להיות יותר איכותים מהCX300 (אני מכיר מישהו ששמע את שנהים מפורום אחרי והוא טוען שזה ליגה מעל)

אגב אווטר גדול,ראיתי את הסרט לפני איזה שבוע וממש צחקתי :P

פורסם
  • מחבר

המממ...חבר טוב שלי השתמש גם באוזניות האלו וממש נהנה, אך לא יצא לי לשמוע בהן.

עוד דעה אולי?

ותודה רבה, אין על Bill Lumbergh, ובכלל, Office Space סרט קאלט :)

פורסם

אני עברתי מהCX300 שלי לSHURE SE-102. לדעתי יש שיפור אבל לא משהו שמצדיק כזה הפרש במחיר, במיוחד עם הנדסת

אנוש גרועה כ"כ. אני אישית קניתי אותן בBLACK FRIDAY כך שזה השתלם לי. בKSP יש את הCX300 ב175 ש"ח

(בתקווה שהן מקוריות :P )

פורסם

גם לי יש את השור הללו בגרסתם הישנה.הם נשמעים לי "טוב יותר" מה CRX300.גם לדעתי צורתם מוזרה ולא כל כך נוחה.אם השיפור בצליל שווה מחיר כפול זו כבר החלטה שלך.לעניות דעתי זה הדילמה התמידית בתחום הזה.דרוש תוספת מחיר ענקית בשביל שיפור מזערי.אם כי כל אחד והאוזניים שלו.

פורסם

אני אמשיך להמליץ על AKG K414P..

תעשה חיפוש בפורום לגביהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים