עבור לתוכן

כרטיס לכידת וידאו -התייעצות כללית.

Featured Replies

פורסם

שלום לכם,

חיפשתי בנוגע לכרטיס ללכידת וידאו בפורום, אך רוב הנושאים נותרו ללא מענה, משום מה.

בכל מקרה, אני רוצה להתייעץ עמכם לגבי הדרך האיכותית ביותר להפיכת המחשב למעין TIVO. (או יס מקס / הוט מג'יק המקומיים.)

קו המחשבה שלי הוא כך: אקליט תכנים מהממיר דרך כרטיס לכידת וידאו, ואשדר את התכנים האלה דרך מזרים מדיה קיים (PCH-110) חזרה לטלויזיה.

הטלויזיה היא CRT, כך שחיבור המחשב (ובכך השמטת המזרים מדיה.) אליה הוא די מעצבן, ולכן אני נעזר במזרים מדיה קיים.

האם יש לכם רעיון טוב יותר / יעיל יותר?

הממיר:

ובכן, ברשותי ממיר HOT מסוג ג'וניור (כלומר, זה שמו העממי ב-HOT, אני מניח, דגם ABQ 1H4G.), אשר בעל היציאות הבאות:

SCART X 2 - TV-OUT + VCR (Video)

Optical X 1 (לא רלוונטי, אני מניח, שכן הם אינם משדרים תכנים תומכים.)

TV Out Tuner

1. מה תהיה היציאה, אשר תעניק את האות האיכותי / הנקי ביותר לכרטיס לכידת הוידאו? אני מניח שיציאת ה-SCART ל-S-Video בכרטיס? (כלומר, יציאת SCART אחת לטלויזיה ויציאת SCART שניה לכרטיס.)

2. מה בנוגע לכניסת האודיו בכרטיסים? אני יודע, ש-SCART מעביר וידאו + אודיו, אבל לא הבחנתי בכניסות RCA של אודיו בכרטיסים.

האם כניסת האודיו בכרטיסים האלה היא PL? כלומר, אצטרך איזשהו מחבר SCART ==> S-Video + PL, האם קיים כזה?

3. בכלל, האם ה-TV Out Tuner מוציא את כול הערוצים? או שמא רק את הערוצים הלא מקודדים?

הכרטיס:

האם ישנה המלצה לכרטיס מסוים? ידועים לי דגמים נפוצים, אך האם לחפש אחר תכונה מסוימת?

כלומר, אני משער שאצטרך כרטיס עם כניסת S-Video. מה לגבי כניסת האודיו? כמו שכתבתי למעלה?

אני מניח גם, שאצטרך חיבור ל-EPG במקרה שארצה לבצע הקלטות מתוכננות. האם קיימים כלל כרטיסים עם תמיכה ב-EPG של הוט, או שזו חוסמת את האפשרות? במקרה שלא, איך מתבצע כול העניין של סינכרון ה-EPG?

לגבי ההקלטה עצמה, האם עדיף עדיין כרטיס בעל קידוד-חומרה מאשר תכנה? המחשב מורכב מהמפרט הבא:

מעבד: E8400 - 3.8GHz

זיכרון: 8GB DDR2 1000Mhz

כרטיס גרפי: ATI HD4850

זהו, בערך. :)

תודה על כול תשובה. :)

פורסם
  • מחבר

אפשט את השאלה:

1. האם אלה מכם, שבעלי כרטיסי טלויזיה, יכולים לכתוב עליהם?

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים