פורסם 2009 בפברואר 1416 שנים חלום בהתגשמותו: דרים ת'יאטר בישראל - 16.06.2009 לאחר למעלה מ-6 שנים של פעילות ענפה של מועדון המעריצים, במהלכן אורגנו מספר לא מבוטל של ערבי מחווה, מפגשי פורום, צ'אט רשמי עם ג'ורדן רודס, משלחות להופעות בחו"ל ועצומה רשמית ומוצלחת להבאתה של הלהקה לישראל, מועדון המעריצים YtseJammers Israel שמח להודיע רשמית וחגיגית על הגעתה של להקת דרים ת'יאטר להופעה בישראל בתאריך 16.06.2009! פרטי ההופעה: תאריך: 16.06.2009 מקום: גני התערוכה (ביתן 1), תל-אביב לרכישת כרטיסים: http://www.hadran.co.il (עוד לא ניתן להזמין - נעדכן ברגע שיהיו זמינים!)
פורסם 2009 בפברואר 1416 שנים כיפאק היי למעריצי דרים שקיבלו את מבוקשם אחרי כל השנים האלה. חבל שזו להקה שמופיעה חרא אגב, אני סקרן כמה אנשים באמת יגיעו להופעה, לא פעם ולא פעמיים שמעתי ממעריצי דרים שאם הם באים לארץ באים "לפחות 30,000 איש".
פורסם 2009 בפברואר 1416 שנים אני אהיה שם 100 אחוז, למזלי זה לא נופל על תקופת מבחנים או משהו בסגנון ;D
פורסם 2009 בפברואר 1416 שנים מחבר ואוו גם אופת' וגם דרים.....פששש....ואולי גם מטאליקה, אני מדמיין.... וגם בהמות' בקיץ
פורסם 2009 בפברואר 1416 שנים אי אי כמה מזל יש לידווקא בשנה שכל הלהקות הגדלות מגיעות אני מגתייס מקווה שאני יכול להגיע מקיסמום נדפוק נפקדות אפילו לא מפספס את זה!
פורסם 2009 בפברואר 1416 שנים להקה שהוציאה דיסק מופת ומאז פשוט לא מצליחה לשחזר את ההישג (אני אפילו לא אכתוב לאיזה דיסק אני מתכוון, זה די ברור)
פורסם 2009 בפברואר 1416 שנים אתה בטח מתכוון לScenes from a Memory, אני חושב שהוא לא מדגדג את Images & Words, אבל אני היחיד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.