עבור לתוכן

ASUS או LITE ON או TEAC צורבים.

Featured Replies

פורסם

ASUS 52X24X52

LITE ON 52X24X52

TEAC 52X24X52

מה הכי טוב מהיר שקט ואמין (וסוס)?

חד משמעית .. תודה

פורסם

asus=teak<liteon

יש ל2 מהחברים שלי לייטאונים והם פשוט כמו שאתה אומר "סוסים" צרבו 20 דיסקים במהירות 52X אחד אחרי השני, במהירות

ולא הרסו אף אחד.

פורסם

אניתי ASUS ואני רק נהנה ממנו

פורסם
  • מחבר

לחבר שלי יש ASUS צרב סביבות ה40-50 דיסקים בכיף אבל אומרים שלייט און יותר טובה אז..

בכל מקרה הלייט און משתלם למחיר ואומרים שהוא טוב אז אני אלך עליו במיוחד אחרי התגובה הראשונה

תודה

פורסם

ואני אמליץ על TEAC כי יש לי צורב X8 שלהם כבר מעל 3 שנים , הוא עבר מאות על מאות של צריבות הוא עדיין עובד בלי בעיות כל עוד הוא "אוהב" את המדיות שאני נותן לו.

פורסם

קח את ה-LITE ON בלי לחשוב יש לי צורב שלהם כבר שנה וכמעט כל יום אני צורב 3-4 דיסקים ושום דיסק עדיין לא נהרס זה צורב פשוט מצויין וזול

פורסם

ההתלבטות שלך צריכה להיות בין LITEON ל TEAC לגבי ASUS פשוט לא!!! צורבים רועשים ולא איכותיים בכלל.

וTEAC ו LITEON בערך באותה רמה מה שיותר זול תקח .

פורסם

Lite on לוקח את שניהם... שאל את זי-זג הם יאמתו את דעתי ודיעותינו

פורסם

מה קשור זי זג לענייין הזה.

מה כל מה שהם אומרים זה קדוש נו באמת.

פורסם

אני מציע לך את ה TEAC

לי יש גם כן את TEAC X8 SCSI בערך 4 שנים והוא עובד כמו סוס בלי שום בעיות

פורסם

לי יש את האסוס כבר כמה חודשים, ואני ממש מרוצה ממנו. תותח עבודה, צרב כבר בסביבות ה500 דיסקים פלוס...ולא הפיל אפילו אחד. בנוסף יש לצורב עידכוני firmware באתר, שהאחרון שבהם קיצץ לי כ20 שניות מזמן הצריבה - ש ו ו ה ! ! ! ;)

פורסם

אני אמליץ על ה Lite-On , מתוך נסיון.

דרך אגב.. צר לי לאכזבך אך ה Lite-On הוא ממש לא סוס , אלא בסך הכל צורב ;D

פורסם

תקרא את הביקורת הזו:

http://www.cdrinfo.com/Sections/Articles/Specific.asp?ArticleHeadline=52X+CD%2DRW+Roundup+Vol2&index=19

כתוב שאין הבדלים משמעותיים בין הצורבים של 52 אבל למרות זאת ישנו הבדל לטובת ה TEAC.

והנה הביקורת על הASUS:

http://www.cdrinfo.com/Sections/Articles/Specific.asp?ArticleHeadline=ASUS+CRW5224+CD%2DRW&index=0

מה שכן על LITEON לא מצאתי אבל כמו שאמרתי אין הרבה הבדל לפי דעתי תלך על הזול מבין השניים TEAC או LITE ON.

פורסם

לייטאון וטיאק שניהם מעולים

לחבר שלי יש טיאק ולי יש לייטאון

קח מה שיותר זול

**אבל**

אם אתה לוקח לייטאון תקח את ה52x24x52 ולא את הx32

ה24 יותר אמין, ומוכח, בעוד ה32 לא

חות מזה לא נראה לי שבזמן הקרוב תצרוב במהירות הזאת אם בכלל (בCDRW)

פורסם

אני היחיד שלא מבין למה הת'ראד הזה נטחן באופן מחזורי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים