פורסם 2002 בפברואר 1823 שנים גם רעש (סביר !!!!!!) של מאווררים מאד נעים בשביל להירדם בלילה . :lol: ודאי, היה לילה אחד שהמחשב היה מושבת, לא יכולתי לישון...אין מצב שאני נרדמת בלי לשמוע את המחשב שלי עובד... same here אני לא יכול להירדם בלי לשמוע את רעש המאוררים מהמחשב על הגג.............
פורסם 2002 בפברואר 1823 שנים קנה מאוור שולחני ישן ואיך שאתה חס וחלילה מכבה את המחשב תדליק את המאוורר ותכוון אותו למחשבוככה הוא יתקרר וגם הצליל בחדר ימשיך להישמע כאילו שהמחשב עובדבעצם מי צריך מחשב אם יש מאוורר ?או שתעבור לקיוב של אפל שאין בו אפילו מאוורר אחד ותשמיע MP3 של מאוורר ?
פורסם 2002 בפברואר 1823 שנים ברגע שמכבים את החשמל למחשב והמעבד מפסיק לעבד (כאילו דהההההההה... :AR15:) הוא מתקרר כמעט מיד אבל ההיטסינק נשאר חם, בכל מקרה הוא לא נשאר עד כדי כך חם שיכול לגרום נזק כלשהו (המעבד ממילא יכול לספוג יותר חום ממה שקורה בד"כ אחרת לא היתה אפשרות לעשות אוברקלוקינג) .בכל מקרה עוד לא שמעתי שקרה משהו מההתקקרות האיטית של ההיטסינק על מעבד (או מעבד גרפי של כרטיס מסך). לא צריכים להיות כאלה פרנואידים עוד ילדה מכוערת של בזק ואני לא אעזוב אותך עד שלא תפסיק להזכיר לי את בזק :AR15: והילדה המכוערת :AR15:
פורסם 2002 בפברואר 1823 שנים אני עם טיפת רעש לא יכול לישון, אבל עם מוסיקה כן..עם רעש של הרדיסק, שזה כמעט ואין רעש אני לא יכולישון, אתם מדברים איתי על המאווררים שיש למחשבון שלי.., כל הלילה אני ער לחות חודשיים עד שאני מצליח להירדם..
פורסם 2002 בפברואר 1823 שנים kom אני מבין מה הבעיה שלךאתה סובל מרעש המאוררים אז יש לי פתרון בשבילךrheaostat מנגנון פשוט ויעיל שייתן לך לשלוט במהירות הסיבוב של המאוררים ובכך להקטין את כמות הרעשמאוד פשוט להרכיב והחלקים עולים רק כ50 ש"חאתה מדבר על מה שמראים פה באתר אך לבנות??
פורסם 2002 בפברואר 1823 שנים לא, הוא מדבר על פוטנציומטר, זהו נגד משתנה..אתה בעצם יכול לקבל שליטה מלאה על מהירות המאוורר, כמו בווליום במערכת ;D
פורסם 2002 בפברואר 1823 שנים lolלי יש "חדר מחשב" בבית ככה שאני לא סובל (כמוכם ;D)ובכלל יש לי חדר(לא בבית!) בקיבוץ ....אז הרעש היחיד שאני שומע זה...................... ;D ;D
פורסם 2002 בפברואר 1823 שנים kom אני מבין מה הבעיה שלךאתה סובל מרעש המאוררים אז יש לי פתרון בשבילךrheaostat מנגנון פשוט ויעיל שייתן לך לשלוט במהירות הסיבוב של המאוררים ובכך להקטין את כמות הרעשמאוד פשוט להרכיב והחלקים עולים רק כ50 ש"חאיפה אני קונה?? ואיזה חלקים??
פורסם 2002 בפברואר 1823 שנים אתה קונה כמה חוטי חשמל בדיל ופונצימיטורים מלחים את החוטים למאורר ולפונצימיטר את הפונצימטר מחבר לספק כוח וזהו!
פורסם 2002 בפברואר 1823 שנים אתה קונה כמה חוטי חשמל בדיל ופונצימיטורים מלחים את החוטים למאורר ולפונצימיטר את הפונצימטר מחבר לספק כוח וזהו!איפה יש אתר שמראה אך עושים את זה?
פורסם 2002 בפברואר 1823 שנים הרגע הסברתי לך......כמו שאמרתי לך ככה זה פשוט פשוט להלחים וזהו!עדיין זה לא הכי ברור!!!! בכל זאת יש איזה אתר שמסביר??
פורסם 2002 בפברואר 1823 שנים היה משהו באתר שממומן ע"י החנות מקיסריה......... תחפש שםהחנות מקיסריה....חחחחחחח ;D ;D ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.