עבור לתוכן

לשמור על חלקי המחשב שלנו יותר !

Featured Replies

פורסם

פעם נגעתם בהיטסינק של המעבד שלכם כחצי שעה לאחר סגירת המחשב ? ברוב במיקרים הוא עדיין יהיה חם, חם מאד...

חשבתי שאם נמצא דרך שמארווררי המארז שלנו ימשיכו לפעול כחמש דקות לאחר סגירת המחשב הוא יתקרר מהר יותר...

דרכים ?

• תגובות 38
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

האמממ...

מקור כח חיצוני?

וחוץ מזה, מה זה יעזור לך? הרי לאחר כיבוי המחשב, המעבד מתקרר בהדרגה מעצמו.

פורסם
  • מחבר

בהדרגה ? אממ, חצי שעה ובימים חמים יותר זה לא בהדרגה...

פורסם

זה לא משנה, טמפרטורת המעבד שלך כשהוא כבוי תהיה תמיד באזור של טמפרטורת המארז שלך כשהאורור כבוי.

הרי גם אם תקרר את ההיטסינק אחרי כיבוי המעבד, אחרי שהמאוררים יכבו, הטמפרטורה שלו תעלה לאזור של טמפרטורת החדר וזה לא משנה מה תעשה.

פורסם

מי בכלל מכבה את המחשב ? ? ;D ;D :D;):)

פורסם

ומה בדיוק תשיג מזה ?

אם המחשב עובד ככה מספר שעות , וזה לא מפריע לו

אז מה זה משנה כמה זמן לוקח לו להתקרר?

הוא מתקרר .... ומתקרר .....

תן לו להתקרר ...

בסוף רק מרוב רצון טוב אתה תהרוס אותו ;D

או אולי . . . . . תקנה קרור מים :jump:

פורסם
  • מחבר

מי בכלל מכבה את המחשב ? ? ;D ;D :D;):)

מי לא ?

::)

פורסם

ברגע שמכבים את החשמל למחשב והמעבד מפסיק לעבד (כאילו דהההההההה...) הוא מתקרר כמעט מיד אבל ההיטסינק נשאר חם, בכל מקרה הוא לא נשאר עד כדי כך חם שיכול לגרום נזק כלשהו (המעבד ממילא יכול לספוג יותר חום ממה שקורה בד"כ אחרת לא היתה אפשרות לעשות אוברקלוקינג) .בכל מקרה עוד לא שמעתי שקרה משהו מההתקקרות האיטית של ההיטסינק על מעבד (או מעבד גרפי של כרטיס מסך).

לא צריכים להיות כאלה פרנואידים :nono:

פורסם
  • מחבר

ההארדיסקים האלה עשו אותי עכשיו מטורף !

תקלוט, אני שם דלתא 92 מילימטר, וחושב על 120 מילימטר, דלתא גם...

פורסם

קום, אתה היחיד שמכבה את המחשב..

וזאת תוצאה ישירה של העובדה שיש לך 20 מאווררים שמוציאים איזה 40 דציבלים כ"א..

פורסם
  • מחבר

תקלוט ! תקלוט !

עד היום הייתי עם מאוורר 80 מילימטר אחד שהוציא אויר ! רק עכשיו הוספתי עוד 80 מילימטר שידחוף אויר ! אני בטוח שהוא שקט כמו שלך !!

פורסם

אני לא מכבה את המחשב.. הכי כייף זה להוריד קבצים ענקיים בלילה ולקום בבוקר ולראות שההורדה הסתיימה (או כמעט הסתיימה).

גם רעש (סביר !!!!!!) של מאווררים מאד נעים בשביל להירדם בלילה . :lol: :lol: :lol:

פורסם

אני לא מכבה את המחשב.. הכי כייף זה להוריד קבצים ענקיים בלילה ולקום בבוקר ולראות שההורדה הסתיימה (או כמעט הסתיימה).

גם רעש (סביר !!!!!!) של מאווררים מאד נעים בשביל להירדם בלילה . :lol: :lol: :lol:

מאז שאני עובד עם הוולקנו 7 ובלי מאווררים אחרים בכלל. הרעש היחידי שאני שומע מהמארז זה של המאוורר של הכרטיס מסך!!!

הוא משגע אותי!!

פורסם

kom אני מבין מה הבעיה שלך

אתה סובל מרעש המאוררים אז יש לי פתרון בשבילך

rheaostat מנגנון פשוט ויעיל שייתן לך לשלוט במהירות הסיבוב של המאוררים ובכך להקטין את כמות הרעש

מאוד פשוט להרכיב והחלקים עולים רק כ50 ש"ח

פורסם

ודאי, היה לילה אחד שהמחשב היה מושבת, לא יכולתי לישון...אין מצב שאני נרדמת בלי לשמוע את המחשב שלי עובד...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים