עבור לתוכן

לקחו פרטים מזהים בגין "חשד להימורים" . עזרה בבקשה.

Featured Replies

פורסם

שלום,

רציתי לדעת מה יוכלו לעשות לי לאחר המקרה הבא:

אני ועוד כ-5 חברים ישבנו בפארק חדש ויפה שנבנה בעירנו ושיחקנו פוקר . (לא על כסף ולא על כלום.אפילו לא "משימות" )

אני וחבר שישב לידי לא שיחקנו כי זה פשוט לא כיף (אני אישית שונא את זה) ושיחקנו באייפון שלי .

לפתע בא שוטר ואומר : "ערב טוב לכם! מה זה פה..סטריט או הולדם? " אני לא היה לי מושג מה הולך..פשוט שתקתי והמשכתי לשחק (תוך כדי התלהבות מהמשחק עם חבר שלי באייפון.)

החברים המשיכו לשחק בקור רוח וצחקו מהמשחק ונהנו (הוא שאל תוך כדי לדעתי אם זה על כסף וכמובן שאמרנו שלא בלי לשקר.)

אדון שוטר (שאפילו לא היה עם כובע ומדים,וכשהתבקש להראות תעודה שהוא אכן שוטר אמר שהוא יכול לקרוא לשוטר אם אנחנו רוצים) קרא לאיזה בחור שרשם את השמות של כל אחד +טלפון + שם ביה"ס .

לאחר מכן פשוט הלכו ונתנו לנו להמשיך לשחק (למרות שהתבאסנו וחזרנו הבייתה.)

רציתי לדעת מה יוכלו לעשות לנו ומה המהלך הבא שלהם ? (להתקשר הבייתה ו..? מה הלאה? )

הבנתי שהוא אמר משהו שיש חדש להימורים ועוד (זה בהרצליה.אני מאמין שאם אתם קוראים עיתונים שמעתם על המקרה של ההימורים לאחרונה).

כל מי שיודע מה קורה בנושא הזה אשמח אם יספר לי..

תודה!

פורסם

כנראה שהבחור עבד עליכם.

שוטר,לא משנה אם הוא על מדים או לא,חייב להראות לך תעודה.

מעבר לזה,לא הייתם צריכים למסור לו שום פרטים עד שהוא היה מראה תעודת שוטר.

ואני בטוח ב99% /לא יעשו לכם כלום ,שן בשקט.

פורסם
  • מחבר

לדעתי לא עבדו עלינו כי ראינו שם מכונית כזו של פקחים שמתסובבים ועוד היה איזה אופנוען שהסתובב בפארק כל הזמן וגם עבר לידינו אז יכול להיות שהוא קרא להם..

בכל מקרה לא ממש אכפת לי אם הוא יתקשר הבייתה..אמא שלי סומכת עליי שאני לא מתעסק בשטויות האלו..

השאלה מה המהלך הבא שלהם ? יכולים לזמן לחקירה או משהו?

תודה רבה :xyxthumbs:

פורסם

dude,פיקוח עירוני זה לא משטרה,ואופנוען זה אופנוען.

נניח וזה אמיתי,אז יש מצב יזמנו אותך לחקירה,למרות שצריך ראיות וכו',הדבר הבסיס שצריך לדעת זה שאין להם זכות לקחת אותך לחקירה בלי שאחד מההורים שלך נוכח.

ופה בערך נגמר הידע שלי לגבי המשטרה.

אבל שוב,זה נשמע מאוד כאילו סתם עבדו עליכם

פורסם

לא הייתם צריכים להגיד כלום

הייתם צריכים לברוח וזהו ואין לו שום זכות לתפוס מישהו כי הוא לא שוטר . . .

ובכל מקרה אין שום איסור על משחק קלפים בלי הימורים אז גם אם תלקחו לחקירה לא יקרה כלום

דרך אגב - זכותך שאפוטרופוס יהיה נוכח בחקירה ככה שהשוטרים לא יכולו להלביש עליך כלום

פורסם

מבחינה חוקית שוטר שלא הציג תעודה הוא בדיוק כאדם שאינו שוטר ולכן כל הפרוצדורה איננה חוקית , לא לגיטימית ואני הייתי ישן יותר טוב מלפני כן אפילו !

פורסם

1)םוקר זה משחק מחשבה וכבר חוקי לשחק על כסף.

2)חייבים להציג תעודת שוטר,כל פעם שנופלים עליי אני מבקש לראות

3)הרישום זה סתם למקרה ש...מיליון פעם רשמו תשם שלי ולא עשו איתו כלום

4)כנראה זה סתם בלש או משהו שחיפש כמה ילדים לנג'ס להם...

אל תילחץ,באמת שאין לך מה לדאוג.גם אם היו רואים אתכם סתם יושבים שם בפארק בליה,

עדיין היו שואלים אתכם מי אתם ומאיפה ולוקחים פרטים

פורסם

מה אתה רציני שאתה שואל ?

בטח איזה טמבל ואין לו מה לעשות .

היית שולח אותו בכאפה לבית ודי.

יתרה מזאת , שוטר חייב להציג תעודת זהות . ואם לא הציג אז הוא התחזה לשוטר(עברה פלילית חמורה ואתה יכול לטעון את זה)

וחוץ מזה , שיוכיח . אתם 5 הוא אחד. (והוא לא שוטר)

מה יהיה אם מחר אני יבוא עם השם שלך למשטרה ויגיד שגנבת לי 4 מליון מהכספת בבית וראיתי אותך ?

בקיצר שטויות במיץ , וגם אם הייתם משחקים והייה רואה אותם שוטר אמיתי , רוב הסכויים(כמעט וודאי) שהוא לא הייה עושה כלום.

סתם שטויות שכח מזה..

פורסם

סתם שאלה, איך שיחקתם פוקר בלי להמר?

פורסם

לא יודע איך זה מתנהל בהרצליה, אבל בבאר שבע יש מה שנקרא "מחלקת בילוש נוער", והם מסתובבים בלילה/ביום בבגדים רגילים, ברכבים רגילים.

אם תסתובב בבאר שבע ב-2-3 לפנות בוקר עם חברים, אז יש מצב שיתפסו אותך ויעשו עלייך חיפוש פשוט, ואז הם ימשיכו בדרכם.

וכמובן שאותם בלשים, שלא נראה לי שיש עליהם פיקוח נורמאלי, מלבישים דברים חופשי, ומפוצצים אנשים במכות סתם (מנסיון, לא שלי למזלי :P).

אבל לא צריך להלחץ,אני היית מקשיב לבחור הזה, וחוזר לישון בשקט:

3)הרישום זה סתם למקרה ש...מיליון פעם רשמו תשם שלי ולא עשו איתו כלום

פורסם

אוי אבוי קנה כרטיס טיסה ותברח מהארץ לפני שמכניסים אותך למאסר עולם..

פורסם

אכן הם לא עושים עם הפרטים שום דבר.

גם לי לקחו את הפרטים הרבה פעמים.

פעם הבאה שיבקשו ממך פרטים תגיד להם שכבר לקחו ממך פעם , ואז תשאל אותם מה אם עשו עם זה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולכם.. עכשיו אני רגוע יותר :xyxthumbs:

redead - יא גבר. :s07:

פורסם

גם אני מהרצליה, אולי אני מכיר אותך?

אני וחברים שלי היינו בפארק, (אתה בטח מתכוון לפארק החדש ליד שבעת הכוכבים כן?)

והיה לנו בקבוק וודקה, ואנחנו קטינים ועבר לידנו פיקוח עירוני, ולא אמר מילה.

אין לך מה לדאוג, השוטרים בהרצליה די טמבלים, אפילו שהיינו בפיצוציה עלינו על שוטר סמוי, כי זה היה כל כך ברור.

בן כמה אתה בכלל?

ואתה לומד ביובל?

פורסם
  • מחבר

בן 17 ולא מהיובל..בחדש..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים