עבור לתוכן

עזרה במפרט עד 2K

Featured Replies

פורסם

שלום כולם,

אני מעוניין במפרט מחשב עד 2K לעבודה משרדית, גלישה באינטרנט ושימוש בתוכנות פיתוח.

הייתי שמח אם המחשב היה יכול לשמש אותי לפחות 2-3 שנים (לאותם שימושים כמובן).

אין צורך בציוד היקפי.

תודה,

איל

פורסם
  • מחבר

תודה!

לא כדאי להשקיע כבר ב 4GB? או לפחות לבחור כרטיס יחיד של 2GB כך שאפשר להרחיב במהמשך?

האם כדאי מארז יקר יותר ואולי גוף קירור עבור המעבד?

אני לא משחק משחקים, אך האם לא כדאי להשקיע בכרטיס מסך (אפילו חלש יחסית) נפרד שיוריד מהעומס על המעבד?

תוכנות פיתוח הכוונה לתוכנות כמו eclipse או visual studio שתופסות לא מעט זיכרון (לפחות כדי שיעבדו בצורה חלקה).

שוב תודה.

פורסם

תודה!

לא כדאי להשקיע כבר ב 4GB? או לפחות לבחור כרטיס יחיד של 2GB כך שאפשר להרחיב במהמשך?

התוכנות האלה לא כל כך כבדות ו2GB יספיקו, אם אתה חושב על העתיד אז אתה כן יכול לקחת את הזיכרון בסטיק של 2 GB כי בלוח הזה יש רק 2 סלוטים זיכרון.

אם אתה כבר מחליף לסטיק של 2 GB אז תיקח 2 סטיקים כאלה שיהיה כבר 4 GB. בכל מקרה זה יעלה לך בערך עוד 100 שקל תבדוק עם החנות.האם כדאי מארז יקר יותר ואולי גוף קירור עבור המעבד?

אתה לא צריך מארז יקר יותר כי אין לך שום חלק שמצריך סירקולציה טובה של אוויר או משהו ואם תיקח מארז אחר אז זה רק בשביל היופי .

גוף קירור למעבד זה הדבר האחרון שאתה צריך .

אני לא משחק משחקים, אך האם לא כדאי להשקיע בכרטיס מסך (אפילו חלש יחסית) נפרד שיוריד מהעומס על המעבד?

המעבד הזה מעל ומעבר בשבילך, לא יהיה עליו עומס אל תדאג .

תוכנות פיתוח הכוונה לתוכנות כמו eclipse או visual studio שתופסות לא מעט זיכרון (לפחות כדי שיעבדו בצורה חלקה).

שוב תודה.

פורסם

CRYSMAN המפרט המוכן הזה של פנדה לא משהו בכלל.

-מעבד overkill לשימושיו, לעבודה משרדית ותוכנות קלות אין שום צורך שבעולם במרובע ליבה.

-אין פרטים בנוגע למארז ולספק- מה שאומר שהם כנראה ג'נריים לכן לא אמינים (לפחות הספק) בכלל.

-לא מצויין סוג לוח האם לכן לא ניתן לדעת עד כמה זיכרון הוא יכול להכיל סה"כ/מהירות זכרונות/כמות סטיקים (או סלוטים) וכדומה.

להלן מפרט עדיף- הוא כולל מעבד כפול ליבה שיהיה מעל ומעבר לשימושיך, ככ-4 ג'יגה זיכרון (שמתי בגלל שהמחירים ברצפה ולחסוך טרחה עתידית, כעיקרון את לא צריך), כחצי טרה נפח ומארז+ספק איכותיים (ממליץ להוסיף מאוורר נוסף לזרימת אויר משופרת).

בנוגע לכרטיס מסך, אם אתה לא משחק בכלל אתה לא צריך, המעבד יסתדר מצויין (כך וכך גם אם תשים כרטיס מסך נפרד, העומס על המעבד לא ירד...).

מעבד:

INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤358

לוח אם:

ASUS P5KPL-CM ¤274

דיסק קשיח:

SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD501LJ ¤302

צורב DVD:

LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי ¤127

זיכרון:

ADATA VITESTA 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5 ¤268

מארז:

ANTEC NSK4480B II + 380W EARTHWATS PSU ¤466

שירותי מעבדה:

הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤75

מחיר סופי: ¤1870

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

פורסם

CRYSMAN המפרט המוכן הזה של פנדה לא משהו בכלל.

-מעבד overkill לשימושיו, לעבודה משרדית ותוכנות קלות אין שום צורך שבעולם במרובע ליבה.

במחיר הזה עדיף כבר לקחת את המעבד הזה שיתן ביצועים טובים גם בתוכנות יותר כבדות שאולי הוא ישתמש בעתיד

-אין פרטים בנוגע למארז ולספק- מה שאומר שהם כנראה ג'נריים לכן לא אמינים (לפחות הספק) בכלל.

אז מה אם הם ג'נריים ?! מפרט לעבודה משרדית לא צריך שיהיה "איכותי" ומזה בשבילך לא אמין ? אני בטח שהספק הזה לא יעשה בעיות -לא מצויין סוג לוח האם לכן לא ניתן לדעת עד כמה זיכרון הוא יכול להכיל סה"כ/מהירות זכרונות/כמות סטיקים (או סלוטים) וכדומה.

הלוח הוא G31 של GIGABYTE - כל לוחות הG31 של GIGABYTE הם בעלי 2 סלוטים של זכרונות

ובקשר למהירות תהיה בטוח שהם שמו זכרונות מתאימים זה פנדה לא איזה אייבורי או משהו

פורסם

-גם בעוד 5 שנים אני מתקשה להאמין שתוכנות בסיסיות ואפילו כבדות יותר יעבדו לאט בכפול ליבה וידרשו מרובע.

-ג'נרי=לא אמין. עדיף לקחת משהו אמין, מאשר שיהיה סיכוי גבוה יותר שספק ג'נרי ידפוק את המערכת בעתיד ויהיה צורך לשלם לקנות אחד חדש.

פורסם
  • מחבר

CRYSMAN ו YairZ תודה רבה.

נראה כאילו בטווח המחיר שלי ניתן אפילו לשדרג מעט את ההצעות.

מה יהיה תיאורטית הדבר הנכון ביותר לשדרג? אולי בשאיפה להריץ פה ושם איזה משחק ילדים פשוט?

דרך אגב, במפרטים הקיימים באתר (אמנם מעט ישנים) לעבודה משרדית באיזור 2K מומלץ גוף קירור...

תודה

פורסם

קירור הסטוק יהיה יותר ממספיק.

אני לא רואה טעם לזרוק עוד 200 ש"ח שלא ייתנו לך הרבה.

ה-G31 יריץ משחקים קלילים ללא בעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים