פורסם 2009 בפברואר 1316 שנים טוב אחרי שחפרתי שבוע שעבר אם אתם זוכרים מישהו פה מכר סט בגרושים אז פשוט קניתי יד שניהמעבד : Intel Core 2 Quad Q6600 לוח אם : Asus P5k SE קירור למעבד : Thermaltake V1 זכרונות : OCZ Reaper 2gbX2 800mhzעכשיו המחשב שלי מזהה 3.25 למרות שלפי הסטיקי הוא יכול לקרוא עד 3.5 אז רציתי לדעת איךומה בכלל עדיף במקרה הזה? לעבור לויסטה כדי לנצל את ה4 ג'יגה או ש3.2 בXP יהיו יעילים יותרתודה רבה
פורסם 2009 בפברואר 1316 שנים הוא יכול לזהות עד זה אומר שלא חייב שהו יהיה על 3.5.לי יש גם 4GB על מע' 32bit וההבדל הכי גדול שאני רואה זה כשאני יוצא ממשחק לשולחן עבודה אין כמעט טעינותיש עוד גורמים שישפיעו אם אתה עובר ל 64bit אז גם את זה אתה צריך לקחת בחשבון...
פורסם 2009 בפברואר 1416 שנים מחבר אוקי אם זה כולל כרטיס מסך אז בעצם יש לי 4 וחצי ג'יגהמישהו כאן כתב שיש עוד כמה דברים שצריך לשקול לפני מעבר ל64 ביט, במה מדובר?עריכהאז רגע, אם הוא מזהה לי 3.2 זכרון רגיל ז"א שהוא מזהה בעצם 3.7 ביחד עם הכרטיס מסך? תקנו אותי
פורסם 2009 בפברואר 1416 שנים אין לך 4 וחצי. אם מערכת ההפעלה מזהה 3.2GB אז זה מה שיש לך ולא מעבר לכך.לגבי מערכת הפעלה - אתה יכול לשאול בפורום המתאים או לעיין בסטיקים (פורום Windows) שעשויים לענות לשאלה שלך. (כך או כך, זה לא קשור לכאן)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.