פורסם 2009 בפברואר 1316 שנים בוקר טוב אנשים =]תשמעו קניתי רמקולים S220 וחיברתי אותם למחשברמקול שמאלי והסאב עובד פיקסרמקול ימני לא מוציא קול...נכנסתי להגדרות השמע במחשב וכייונתי כל אקוולייזר שקיים ועדיין הבעיה קיימתהורדתי דרייברים מחדש הורדתי קודאקים לא עוזר, עשיתי בדיקה בDXDIAG הכל פיקסיש לרמקולים שלט שיש לו חיבור לאוזניותמה שהכי מוזר זה שאם אני מחבר [לא לגמרי, רק טיפה מכניס שיגע במגעים] את האוזניות אז הקול עובר לגמרי מהרמקול השמאלי לימני כאילו הבעיה נהית בשמאלי פתאום ואם אני מכניס את החיבור עד הסוף אז שומעים באוזניות אבל רק בצד השמאלי =\ [ואם אני משחק עם החיבור של האוזניות אז אפשר לשמוע בשני האוזניות....]מה לעזאזל קורה פה לא הבנתיוזו גם לא בעיה בחיבורים....מה יכול להיות התייאשתי כבר....????תודה מראש לעוזרים.
פורסם 2009 בפברואר 1316 שנים לי נראה שהבעייה בחיבורים אליה נכנסת הבננה. תנסה לרסס בספריי מגעים.לא תצליח לך לחנות שקנית ממנה שיבדקו, זה קורה לפעמים פגם ביצור נתקלתי בזאת לא פעם.
פורסם 2009 בפברואר 1316 שנים מחבר א. מזה ספריי מגעים?ב. הרמקולים מעולים אין חלילה בעיה בהם - הבעיה במחשב כי גם רמקולים אחרים שהבאתי [שעובדים טוב] לא עבדו כמו שצריךוד"א יש לי כרטיס קול מובנה, אז שמתי כרטיס קול חדש 5.1 והוא המשיך עם הבעיה, החלפתי אותו למקרה שהוא פגום ועדיין הבעיה נמשכת אז ככה שזה לא קשור לכרטיס קול המובנה [שעכשיו זה מה שנמצאכי החזרתי את ה5.1 לחנות..]יש רעיונות?..
פורסם 2009 בפברואר 1316 שנים תבדוק בהגדרות של כרטיס הקול (בתוכנה) שמחוון של הבלנס באמצע.וספריי מגעים, זה לנקות מגעים משומנים וליכלוך.
פורסם 2009 בפברואר 1416 שנים מחבר המחוון של הבאלנס מכוון באמצע בכל המדדים באקוולייזר של כל תוכנה ובהגדרות עצמן של הרמקולים במחשב ככה שמחוונים זה לאאולי המגעים אני אבדוק....איפה אפשר להשיג את הספריי המדובר?...
פורסם 2009 בפברואר 1516 שנים מחבר לא נראה לי שזה זה כי שיחקתי עם הבננה כל כך הרבה [זה לא נשמע טוב.......=] שכבר אני לא יודע אם זה זה...
פורסם 2009 בפברואר 1516 שנים אם אתה אומר שהבעיה משתנה כשאתה מתחבר עם אוזניות הבעיה ברמקולים ולא במחשב...תבדוק כמו שנאמר את הרמקולים על מקור שמע אחר - MP3/4 או DVD...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.