עבור לתוכן

העלאת מתח באוברקלוק

Featured Replies

פורסם

עשיתי אוברקלוק למעבד והגעתי לFSB 220 מFSB 200 ומעבד E4500 מ2.2 ל2.4 עכשיו שאני רוצה להמשיך להעלות את התדר לFSB 225 זה מחזיר לי את הקלוקים למצב ההתחלתי לפי מה שהבנתי הבעיה זה שהמעבד צרך יותר מתח ואני צריך להעלות את המתח ברמה אחת אבל גם הבנתי שאם אני מעלה את המתח יותר ממה שהיה בהתחלה זה מקצר את החיים של המעבד אז רציתי לדעת אם זה באמת מקצר את החיים של המעבד למרות שיש לי קירור טוב וטמפרטורה נמוכה ועוד דבר שרציתי לשאול זה אם אני מגיע לFSB 220 ואני יודע שהוא יציב ואחרי זה הוא חוזר למצב ההתחלתי ואני צריך לחזור לFSB הזה אז אני יכול ישר להעלות ל220 או שוב להעלות לאט בקפיצות של 5?

פורסם

פותח התרד מה המפרט המלא שלך ? עם איזה קירור אתה ? מה הטמפ' ?

מה הנתונים של הOC בדיוק ?

לפי התופעה אני מניח שיש לך לוח אם של GB ? אם כן..נסה לבדוק עדכון ביוס..

לגבי מקצר חייים או לא..יש המון תרדים שעונים על השאלה הנ"ל..פשוט תריץ חיפוש..

פורסם
  • מחבר

לוח אם:GA-945GCMX-S2 קירור:http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=3397 מעבד:CORE 2 DUO E4500 ראם:2 ג'יגה טמפרטורה: 37 במנוחה והמאורר על 590 סל"ד, איזה עוד נתונים צריך על הOC?.

ניסיתי לעדכן ביוס בעזרת התוכנה BIOS@ שבאה עם הדיסק של הלוח אם אבל שאני מנסה לעדכן ביוס דרך האינטרנט זה רושם לי cann't get "bios.ini" file in selected @BIOS server. ניסיתי את כל השרתים ובכולם אותה הודעה אז ניסיתי להוריד את הביוס מהאתר של ג'יגהבייט והדגם שלי נמצא פעמיים שם באחד בסוף כתוב REV 1.0 ובשני כתוב בסוף REV 3.X אז איזה אני אמור לבחור?

פורסם

היית אמור להגיע ל3 בלי הרבה מאמץ עם המעבד הזה ..

אני חושב שהגעת למקסימום שהלוח הזה יכול לתת .

מה הטמפ במאמץ?

פורסם
  • מחבר

הטמפרטורה בערך 46 במאמץ ואני לא חושב שהמקסימום שהלוח יכול לתת זה עלייה מ200 ל-220 בבאס, אני יודע שהמעבד יכול להגיע הרבה יותר אבל הזכרונות שלי הם ללא גוף קירור ואני חושש לעלות איתם מעל ל800 מגה הרץ

ויש לי בביוס גם אפשרות של O.C. FSB1333 CORE.2 CPU מה זה עושה?

פורסם

תנסה לעלות בלי לעשות אוברקלוק לזכרונות , אולי הם אלה שלא עומדים באוברקלוק

איזה זכרונות אלה ? מה הדגם המדויק?

פורסם
  • מחבר

הזכרונות הם של קינגסטון אני לא זוכר את הדגם אבל הם דומים לאלה: http://www.bernard.co.il/Product.asp?productid=107 ואני לא רואה אפשרות לעשות אוברקלוק רק למעבד ללא הזכרונות

פורסם

תנעל אותם על המהירות שלהם ואז תעלה בקפיצות של 5 ותראה אם זה עוזר.

פורסם
  • מחבר

מה זה האפשרות של O.C. FSB1333 CORE.2 CPU בביוס ואם אני יודע שתדר באס של 220 יציב והוא מתאפס מסיבה כלשהיא אז האם זה בטוח לחזור ישר ל220 בלי להתחיל מההתחלה את הקפיצות של ה5 מגה הרץ וגם אם מישהו יכול לתת לי תשובה חד משמעית האם העלאת מתח מקצרת את חיי הרכיב שמעלים לו מתח למרות שהטמפרטורה נורמלית.

פורסם

פותח התרד תוריד CPU-Z פתח את לשונית הלוח אם ותראה איזה REV לוח האם שלך..

ככה תוכל להוריד את הקובץ ביוס המתאים ולעדכן..

כמו כן אופצית הOC 1333 מיועדת למעבדים שעובדים בFSB של 1333..לא קשור למקרה שלך...

כמו כן מחלקים (SPD) לזיכרון הורדת ? שכן כנראה שאתה מבצע OC לזיכרון ולכן המערכת לא יציבה..

פורסם
  • מחבר

הזיכרון שלי עולה במקביל לעלייה של המעבד עכשיו המעבד עלה מ2.2 ל2.4 והזיכרון עלה מ667 ל733 ניסיתי להוריד את מהירות הזכרונות בעזרת הMEMORY SPEED MULTIPLIRE ל500 ומשהו אבל זה לא עזר אז אני ינסה לעשות עדכון ביוס כמו שאמרת ונראה אם זה מסתדר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים